3ayda o göbüş dolacak bence canişkommmm bak görrrkızlar doktora gittim geldim.....Kist olduğu gibi duruyor.... 3 ay daha deneyin dedi eğer gebelik gerçekleşmezse ameliyat olacak...o kadar güzel anlattı ki....Harika bir doktor....yaklaşımı süper...enerjisi de öyle
iyi tatlım en azından maksimum 3 ay sonra kurtulacaksn iyi doktoru da bulmuşssan bırakma..3 ay içindede hamiş olursan oooo tam süper olurkızlar doktora gittim geldim.....Kist olduğu gibi duruyor.... 3 ay daha deneyin dedi eğer gebelik gerçekleşmezse ameliyat olacak...o kadar güzel anlattı ki....Harika bir doktor....yaklaşımı süper...enerjisi de öyle
Canım ya hiç İnofolic marka folik asıt kullandın mı .Benim de mayıs ayında kistim oluştu.Doktorum adetle atılır dedi.Sonra diğer adetim de küçülmüştü ama sonraki ay tekrar büyüme yapmış.O arada ben tatıle gıdecektım tatil dönüşü gel kistine bakalim dedi.O arada ben inofolic kullanmaya başlamıştım.Tatil dönüşü gittim ki kist yok olmuş.Doktorum adetini bile beklemeden kaybolmuş dedi.Ben de acaba inofolic sayesinde mi oldu diyorum.kızlar doktora gittim geldim.....Kist olduğu gibi duruyor.... 3 ay daha deneyin dedi eğer gebelik gerçekleşmezse ameliyat olacak...o kadar güzel anlattı ki....Harika bir doktor....yaklaşımı süper...enerjisi de öyle
herkesde bir infolic gidiyor ben de mi kullansam napsam kızlar yaCanım ya hiç İnofolic marka folik asıt kullandın mı .Benim de mayıs ayında kistim oluştu.Doktorum adetle atılır dedi.Sonra diğer adetim de küçülmüştü ama sonraki ay tekrar büyüme yapmış.O arada ben tatıle gıdecektım tatil dönüşü gel kistine bakalim dedi.O arada ben inofolic kullanmaya başlamıştım.Tatil dönüşü gittim ki kist yok olmuş.Doktorum adetini bile beklemeden kaybolmuş dedi.Ben de acaba inofolic sayesinde mi oldu diyorum.
Ben de burda duydum doktoruma sorum.Çok ıyı bır ilaçtır dedi kullan dedi.Sonra eczaneden alırken eczacı da ooo süper ilaç tavsiye ederim gebelik planlıyorsan dedi.Kullanıyorum bakalım .herkesde bir infolic gidiyor ben de mi kullansam napsam kızlar ya
Evet cnm co duydun öyle, esi ameliyat olduktan sonra hamile kalanı.yok yazmadı .Diyorum ya sayı ve morfoloji ıyı olunca amelıyattan 3 ay sonra bakalım amelıyat sorunu cozer zaten dedi.
allah allahhh normal folic asitten farkı ne acaba bunun yan etkileri var mı herkes kullanabilir mi acaba kızlar bilen yazsın bi ben de alayım olmazsaBen de burda duydum doktoruma sorum.Çok ıyı bır ilaçtır dedi kullan dedi.Sonra eczaneden alırken eczacı da ooo süper ilaç tavsiye ederim gebelik planlıyorsan dedi.Kullanıyorum bakalım .
Canım ya hiç İnofolic marka folik asıt kullandın mı .Benim de mayıs ayında kistim oluştu.Doktorum adetle atılır dedi.Sonra diğer adetim de küçülmüştü ama sonraki ay tekrar büyüme yapmış.O arada ben tatıle gıdecektım tatil dönüşü gel kistine bakalim dedi.O arada ben inofolic kullanmaya başlamıştım.Tatil dönüşü gittim ki kist yok olmuş.Doktorum adetini bile beklemeden kaybolmuş dedi.Ben de acaba inofolic sayesinde mi oldu diyorum.
yan etkısı yok bildiğim kadarıyla normal folik asit cunku.Sadece ayrıca içinde sağlıklı yumurta gelişimine yarayan bir madde varmış.Genelde pco olanlara veriliyormuş.allah allahhh normal folic asitten farkı ne acaba bunun yan etkileri var mı herkes kullanabilir mi acaba kızlar bilen yazsın bi ben de alayım olmazsa
yok karşılamıyor.Diğerlerine göre pahalı oldugu ıcın pek soylemıyor galıba doktorlar .24 tl 30 tane var içindeinfolic i devlet karşlıyo mu..bende çok duyar oldum
Cnm çikolata kisti nin belirtileri ne, nasıl anlaşılıyorvalla canım senin normal bir kist sanırım...benimki çikolata kisti oldugu için ilaç vermiyorlar zaten küçülme olmazmıs....Farklı tedavi yöntemleri var ama önermiyorum dedi...O dediğin ilacıda hiç bilmiyorum inan ki ...
Cnm kist falan yoksa kullanma ne olur ne olmaz. O da kimyasal bir ilaç sonuçta vücuduna boşu boşuna fazladan kimyasal yükleme. Folik asit kullanacaksan folik plus çok iyi. BebegIn gelişimine de çok faydası oluyoinfolic i devlet karşlıyo mu..bende çok duyar oldum
hayırlısı olsun canım .Burada cok okudum çikolata kisti olup hamile kalan.İnşallah sen de bunlardan biri olursun.valla canım senin normal bir kist sanırım...benimki çikolata kisti oldugu için ilaç vermiyorlar zaten küçülme olmazmıs....Farklı tedavi yöntemleri var ama önermiyorum dedi...O dediğin ilacıda hiç bilmiyorum inan ki ...
Kist olmasa da doktorlar öneriyorlar hamileliği kolaylaştırsın diye ilaç değil o da folik asit.Ben doktoruma sorup kullandım ama yine de siz de sorun .Cnm kist falan yoksa kullanma ne olur ne olmaz. O da kimyasal bir ilaç sonuçta vücuduna boşu boşuna fazladan kimyasal yükleme. Folik asit kullanacaksan folik plus çok iyi. BebegIn gelişimine de çok faydası oluyo
Ben de doktorun yazdığı folbiol u kullanıyordum.Sonra forumlarda okudum Doktoruma sordum .O daha ıyı bır folık asıttır kullanacaksan onu kullanmanı tavsıye ederım dedi.Devlet karşılamadığı için yazmıyor doktorlar.Önce doktoruna sor ıstersennormal folik asit kullanıyoruz bunu da burada çok duymaya başladım eczacıya bi sorup almak lazım zaten bitecek foliğim bitsin de ona geçeyim o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?