Eylülde Gel

3ayda o göbüş dolacak bence canişkommmm bak görrr allahın izniyle

iyi tatlım en azından maksimum 3 ay sonra kurtulacaksn iyi doktoru da bulmuşssan bırakma..3 ay içindede hamiş olursan oooo tam süper olur

Canım ya hiç İnofolic marka folik asıt kullandın mı .Benim de mayıs ayında kistim oluştu.Doktorum adetle atılır dedi.Sonra diğer adetim de küçülmüştü ama sonraki ay tekrar büyüme yapmış.O arada ben tatıle gıdecektım tatil dönüşü gel kistine bakalim dedi.O arada ben inofolic kullanmaya başlamıştım.Tatil dönüşü gittim ki kist yok olmuş.Doktorum adetini bile beklemeden kaybolmuş dedi.Ben de acaba inofolic sayesinde mi oldu diyorum.

herkesde bir infolic gidiyor ben de mi kullansam napsam kızlar ya

herkesde bir infolic gidiyor ben de mi kullansam napsam kızlar ya
Ben de burda duydum doktoruma sorum.Çok ıyı bır ilaçtır dedi kullan dedi.Sonra eczaneden alırken eczacı da ooo süper ilaç tavsiye ederim gebelik planlıyorsan dedi.Kullanıyorum bakalım .

Ben de burda duydum doktoruma sorum.Çok ıyı bır ilaçtır dedi kullan dedi.Sonra eczaneden alırken eczacı da ooo süper ilaç tavsiye ederim gebelik planlıyorsan dedi.Kullanıyorum bakalım .
allah allahhh normal folic asitten farkı ne acaba bunun yan etkileri var mı herkes kullanabilir mi acaba kızlar bilen yazsın bi ben de alayım olmazsa

valla canım senin normal bir kist sanırım...benimki çikolata kisti oldugu için ilaç vermiyorlar zaten küçülme olmazmıs....Farklı tedavi yöntemleri var ama önermiyorum dedi...O dediğin ilacıda hiç bilmiyorum inan ki ...

allah allahhh normal folic asitten farkı ne acaba bunun yan etkileri var mı herkes kullanabilir mi acaba kızlar bilen yazsın bi ben de alayım olmazsa
yan etkısı yok bildiğim kadarıyla normal folik asit cunku.Sadece ayrıca içinde sağlıklı yumurta gelişimine yarayan bir madde varmış.Genelde pco olanlara veriliyormuş.

Cnm çikolata kisti nin belirtileri ne, nasıl anlaşılıyor

infolic i devlet karşlıyo mu..bende çok duyar oldum
Cnm kist falan yoksa kullanma ne olur ne olmaz. O da kimyasal bir ilaç sonuçta vücuduna boşu boşuna fazladan kimyasal yükleme. Folik asit kullanacaksan folik plus çok iyi. BebegIn gelişimine de çok faydası oluyo

hayırlısı olsun canım .Burada cok okudum çikolata kisti olup hamile kalan.İnşallah sen de bunlardan biri olursun.

Cnm kist falan yoksa kullanma ne olur ne olmaz. O da kimyasal bir ilaç sonuçta vücuduna boşu boşuna fazladan kimyasal yükleme. Folik asit kullanacaksan folik plus çok iyi. BebegIn gelişimine de çok faydası oluyo
Kist olmasa da doktorlar öneriyorlar hamileliği kolaylaştırsın diye ilaç değil o da folik asit.Ben doktoruma sorup kullandım ama yine de siz de sorun .

normal folik asit kullanıyoruz bunu da burada çok duymaya başladım eczacıya bi sorup almak lazım zaten bitecek foliğim bitsin de ona geçeyim o zaman :)

normal folik asit kullanıyoruz bunu da burada çok duymaya başladım eczacıya bi sorup almak lazım zaten bitecek foliğim bitsin de ona geçeyim o zaman :)
Ben de doktorun yazdığı folbiol u kullanıyordum.Sonra forumlarda okudum Doktoruma sordum .O daha ıyı bır folık asıttır kullanacaksan onu kullanmanı tavsıye ederım dedi.Devlet karşılamadığı için yazmıyor doktorlar.Önce doktoruna sor ıstersen

gıda takviyesi olarak geçiyor içinde inozitol ve folik asit var ikside yumurtaya faydalı polikistik overı olmayanda kullanabiliyormuş yani başka forumlarda sorduğumda öyle demişti eczaneye sordum doktor tavsiyesi olmadan kullanma dedi ama yinede aldım kullanıyorum inofolic combi sanki kiloda verdiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…