düşünelim o zamannnnn bence de her ay farklı konu olmaz yeni konu açıp hep birlikte oraya taşınırız baki olur :)kızlar yeni gruba genel bi ad koyalım ekimle sınırlamayalım bi daha her ay başlık açmayalım isim çalşmaları için desteğinizi ve önerilerinizi bekliyorum
bu formun ismini ekimde gel diye değiştir yada bu forumda devam edelim bencekızlar yeni gruba genel bi ad koyalım ekimle sınırlamayalım bi daha her ay başlık açmayalım isim çalşmaları için desteğinizi ve önerilerinizi bekliyorum
ayarlardan eylül adı ekim olmuyormu acaba belki olurkızlar yeni gruba genel bi ad koyalım ekimle sınırlamayalım bi daha her ay başlık açmayalım isim çalşmaları için desteğinizi ve önerilerinizi bekliyorum
bence de adı değiştirip burdan devam etmek en mantıklısı , yönetime fln msj mı atılıyor acaba bilmiyorum kiaslında burda devam edilebilir de grup adı nasıl değişiyor bilmiyorum baktım baktım bulamadm
daha çok yeni canım sakın takılma ,hayırlısı olsun hoşgeldin aramıza :)Selam kızlar bu ay ilk denemeydi olmayacagini biliyordum da işte bi umut belki demiştim amaaa bugün kırmızılar geldibeni de alın aranıza
iyiymiş direk anlatmış herşeyi....giriş-gelişme-sonuç....Onerim; "O bebis bu gobise gelecek!"
ya kızlar normal spermiogram da önemli olan şeyler nelerdir?
doktor hangi değerlere dikkat ediyor?
Onerim; "O bebis bu gobise gelecek!"
Spermiyogram testi mi yaptirdiniz sonuç kaç çıktı acaba bizede aynı sorun varsayı morfoloji hareket önemli
çok güüzeeelllOnerim; "O bebis bu gobise gelecek!"
Inşallah cnm. Bizde ki yıl önce yaptirmistik 7.5 milyon çıkmıştı. Ilaclarla ile kaldım çok da sorun degil bu durum aslında. Size ilaç falan yazdımi doktorevet hazıran da yaptırmıstık.VArikosel cıktı ve esim amelıyat oldu.Bizim sayı ve morfoloji ıyıydi.Ama harekette sıkıntı vardı.Uc ay oldu amelıyat olalı esım bu hafta test yaptıracak .İnşallah düzelmiştir.
yok yazmadı .Diyorum ya sayı ve morfoloji ıyı olunca amelıyattan 3 ay sonra bakalım amelıyat sorunu cozer zaten dedi.Inşallah cnm. Bizde ki yıl önce yaptirmistik 7.5 milyon çıkmıştı. Ilaclarla ile kaldım çok da sorun degil bu durum aslında. Size ilaç falan yazdımi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?