Eylülde Gel

ohooo o zaaman katmerli oley almak gerek ya ne kadarmış fiyat

kızlar bu arada öğrendim grup adı değişmiyormuş yaaaa ...ya burda devam etcez ya temelli bi grup açıp orda kalcaz fikirlerinizi soruyum ne yapalım

başka forumlarda okudum onu kullanıp o ay hamile kalan o kadar çok kışı var ki

Ay evet ben de arastirip aldim bir kutu. 25 tl civarıydı, ama henuz regl bile olmadigim icin baslamak istemiyorum nedense. Folbiol kullaniyorum, inofolikte inozitol var folikasite ek olarak. O da vitamin tarzi bisey sanirim, takviye yani.
Baslamak istiyorum ama nedense cesaretim yok henuz, sacma bir sekilde. Doktoruma da bir sonraki muayenede ya da adet olduktan sonra gittigimde sormayi planliyorum.
O gunde iki kez suya dokulen toz sekilde bir ilac. Ve bu sekilde kullanildiginda ayda 2 kutu gidiyor.

Kızlar benim adetime 4 gun var bugün sabahtan beri iki üç kere hafif kanamam oldu ve ara ara Karnım ağrıyor ne bu simdi

kızlar bu arada öğrendim grup adı değişmiyormuş yaaaa ...ya burda devam etcez ya temelli bi grup açıp orda kalcaz fikirlerinizi soruyum ne yapalım
isterseniz yeni grup açıp ordan böyle uzuuuunca dvm edelim tebdili mekanda ferahlık vardır demişler hem benim fikrim siz bilirsiniz tabii kızlarr

ilaç değil benimki.Toz şeklinde olanı suya koyup içiyorum.

İnsülin direncine de karşı iyi geldiği için kilo verdiriyormuş.İnsilün direnci olan hastalara da veriyormuş doktorlar.

İnsülin direncine de karşı iyi geldiği için kilo verdiriyormuş.İnsilün direnci olan hastalara da veriyormuş doktorlar.
hmmmmmmm bi zarar yan etki yoksa içilebilir ya ilaç değil sonuçta folic içiyoruz .eczacıya da sorarım alırken :) sağolun canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…