allah allah belli bir zamanda mı başlanması gerekiyo acaba ,adet bitimi ya da başlangıcı gibi biz de alsak mı banuş ?başka forumlarda okudum onu kullanıp o ay hamile kalan o kadar çok kışı var ki
ohooo o zaaman katmerli oleygıda takviyesi olarak geçiyor içinde inozitol ve folik asit var ikside yumurtaya faydalı polikistik overı olmayanda kullanabiliyormuş yani başka forumlarda sorduğumda öyle demişti eczaneye sordum doktor tavsiyesi olmadan kullanma dedi ama yinede aldım kullanıyorum inofolic combi sanki kiloda verdiriyor
inofolic combi 30 tl inofolic toz 24ohooo o zaaman katmerli oleyalmak gerek ya ne kadarmış fiyat
combi dediğin hap şeklinde mi o da mı tozinofolic combi 30 tl inofolic toz 24
alalım kız nolcak ne ilaçlar kullanıyoz bu ilaç değil bence.ben folidoce yenı aldıydım 20 tane falan var bitince alalımallah allah belli bir zamanda mı başlanması gerekiyo acaba ,adet bitimi ya da başlangıcı gibi biz de alsak mı banuş ?
kimmiş bu gruptan değil bana msj atmamşA aysu_anar27 kim herkese mesaj atmis
başka forumlarda okudum onu kullanıp o ay hamile kalan o kadar çok kışı var ki
bana da atmış cevapladım benA aysu_anar27 kim herkese mesaj atmis
alalaım banuşş alalım bunu da deneyelim bakalım nolcakalalım kız nolcak ne ilaçlar kullanıyoz bu ilaç değil bence.ben folidoce yenı aldıydım 20 tane falan var bitince alalım
isterseniz yeni grup açıp ordan böyle uzuuuunca dvm edelim tebdili mekanda ferahlık vardır demişler hemkızlar bu arada öğrendim grup adı değişmiyormuş yaaaa ...ya burda devam etcez ya temelli bi grup açıp orda kalcaz fikirlerinizi soruyum ne yapalım
a-aa yerleşme olabilir mi ?Kızlar benim adetime 4 gun var bugün sabahtan beri iki üç kere hafif kanamam oldu ve ara ara Karnım ağrıyor ne bu simdi
ilaç değil benimki.Toz şeklinde olanı suya koyup içiyorum.gıda takviyesi olarak geçiyor içinde inozitol ve folik asit var ikside yumurtaya faydalı polikistik overı olmayanda kullanabiliyormuş yani başka forumlarda sorduğumda öyle demişti eczaneye sordum doktor tavsiyesi olmadan kullanma dedi ama yinede aldım kullanıyorum inofolic combi sanki kiloda verdiriyor
İnsülin direncine de karşı iyi geldiği için kilo verdiriyormuş.İnsilün direnci olan hastalara da veriyormuş doktorlar.gıda takviyesi olarak geçiyor içinde inozitol ve folik asit var ikside yumurtaya faydalı polikistik overı olmayanda kullanabiliyormuş yani başka forumlarda sorduğumda öyle demişti eczaneye sordum doktor tavsiyesi olmadan kullanma dedi ama yinede aldım kullanıyorum inofolic combi sanki kiloda verdiriyor
hmmmmmmm bi zarar yan etki yoksa içilebilir ya ilaç değil sonuçta folic içiyoruz .eczacıya da sorarım alırken :) sağolun canlarİnsülin direncine de karşı iyi geldiği için kilo verdiriyormuş.İnsilün direnci olan hastalara da veriyormuş doktorlar.
ben de öyle yeni ve köklü bi sayfa açalım ekimde diyorum.o bebiş bu göbüşe gelicek:)isterseniz yeni grup açıp ordan böyle uzuuuunca dvm edelim tebdili mekanda ferahlık vardır demişler hembenim fikrim siz bilirsiniz tabii kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?