Eylülde Gel

güzel fikir ama kesin dayanamayıp sorarız birbirimize noldu noldu diye

Soralim yine ama bati gelen hamis kalan söyler hamis kalamayanda hemen paylasir zaten onu takibe aldigimizda strese sokuypryz kendimizi gibi geliyor bana ama yinede yapabiliriz bana farketmez bazen liste gaza getiriyo bilemyorum

Soralim yine ama bati gelen hamis kalan söyler hamis kalamayanda hemen paylasir zaten onu takibe aldigimizda strese sokuypryz kendimizi gibi geliyor bana ama yinede yapabiliriz bana farketmez bazen liste gaza getiriyo bilemyorum
daha vaktimiz var canım bi bayramı atlatalım düşünelim bu konuyu

ya kızlar ben bu ay agnucaston hayıt hapı içtim 8 tane.bazı yorumlarda adeti geciktirdiği yazıyo yani benim bata 7 gun var ama olmazsa 4-5 gün beklerim test için

Benimde bata 10 gun var gerci hic umudum yok ama esim antibiyotik kullaniyor sadece 2 kez iliski oldu o da yumurtlama zamaninda

ya kızlar ben bu ay agnucaston hayıt hapı içtim 8 tane.bazı yorumlarda adeti geciktirdiği yazıyo yani benim bata 7 gun var ama olmazsa 4-5 gün beklerim test için

Aaa zehrecim naber? 7 gun mu kaldi senin az kalmis ya belirtin var mi tatlim?

Aaa zehrecim naber? 7 gun mu kaldi senin az kalmis ya belirtin var mi tatlim?
iyilik gazilim ne olsun hala aynı tas aynı hamam devam ediyoruz:) senden naber? belirtim ara sıra sol kasığımda sancı oluyor ama belirtilere itimat etmiyorum bugune kadar hepsini yaşadım cunku:)
senin bat ne zaman

Merhaba adetime 5 gun var test yaptım tek cizgi sol gögsüm şişti, aslında, her zaman ikiside şişerdi şimdi sol belirgi

Merhaba adetime 5 gun var test yaptım tek cizgi sol gögsüm şişti, aslında her zaman ikiside şişerdi şimdi sol belirgin daha şiş bu hamilelik belirtisi olabilir mi ?cevap verir misiniz? :)

Merhaba adetime 5 gun var test yaptım tek cizgi sol gögsüm şişti, aslında her zaman ikiside şişerdi şimdi sol belirgin daha şiş bu hamilelik belirtisi olabilir mi ?cevap verir misiniz? :)
burda kimseye kesin hamilesin veya değilsin gibi bi hükümde bulunamayız.regl belirtileriyle gebelik belirtileri o kadar farksız ki bunu ayırt etmek çok zor.test yapmaya devam et

Ben 8 aylık evliyim bu ay yakı koymuş tum beline bide 5 gun soğan kürü yaptım tstilde devam edemedim malesef acaba varmıdır. ? takıntı yaptım bebek meselesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…