kızlar canlar benim vakit gelmişşşş :) iyi akşamlar hepinize yarın görüşmek dileğiyle hepinizi tek tek mucukladım sayın
güzel fikir ama kesin dayanamayıp sorarız birbirimize noldu noldu diyeBirde şöyle bir şey düşünüyorum hep diyoruz ya kendimizi sartlamayalim testlere iste belirtilere vs vs bence akisina birakmak en iysi ben kendi batinla birlikte hemen hemen hepinizin batlarina hakimim bu daha büyük bir heycan olmakla birlikte stresede sokuyor bence unutalim gitsin batlari ovi testlerini burda makara kakara yapip stres atalim oh misss gelsin bebisleeeeer yinede sizin baska bir fikrimiz varsa ben uyarim ama bu benim düşüncem
daha vaktimiz var canım bi bayramı atlatalım düşünelim bu konuyuSoralim yine ama bati gelen hamis kalan söyler hamis kalamayanda hemen paylasir zaten onu takibe aldigimizda strese sokuypryz kendimizi gibi geliyor bana ama yinede yapabiliriz bana farketmez bazen liste gaza getiriyo bilemyorum
ya kızlar ben bu ay agnucaston hayıt hapı içtim 8 tane.bazı yorumlarda adeti geciktirdiği yazıyo yani benim bata 7 gun var ama olmazsa 4-5 gün beklerim test için
Bati beklemek herseyden daha stresli
iyilik gazilim ne olsun hala aynı tas aynı hamam devam ediyoruz:) senden naber? belirtim ara sıra sol kasığımda sancı oluyor ama belirtilere itimat etmiyorum bugune kadar hepsini yaşadım cunku:)Aaa zehrecim naber? 7 gun mu kaldi senin az kalmis ya belirtin var mi tatlim?
burda kimseye kesin hamilesin veya değilsin gibi bi hükümde bulunamayız.regl belirtileriyle gebelik belirtileri o kadar farksız ki bunu ayırt etmek çok zor.test yapmaya devam etMerhaba adetime 5 gun var test yaptım tek cizgi sol gögsüm şişti, aslında her zaman ikiside şişerdi şimdi sol belirgin daha şiş bu hamilelik belirtisi olabilir mi ?cevap verir misiniz? :)
combi hap olarak iciyorum tup bebek oncesi doktor yumurta kaliteli olsun diye veryormusilaç değil benimki.Toz şeklinde olanı suya koyup içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?