Eylülde Gel

Doktorunuza sorun yine de kızlar.Ben de forumlarda cok duydum ama sormadan almak da içime sinmedi.

ben de öyle yeni ve köklü bi sayfa açalım ekimde diyorum.o bebiş bu göbüşe gelicek:)
Bende köklü bir grup acalim kizlari etiketleyelim topigin adi o bebbis bu göbüşe gelecek süper başlık olmuş ama bence bu ay liste yapmasakmi ya stres olmayalim yada isterseniz yapalım bilemedim birlikte karar verelim bence

bi yanım listeden yana bi yanım da hakikaten gerilmek istemiyor bilemedim kızlar ne dersiniz azrass banu86 huu ?

Geçmiş olsun canim benimmmm en azindan 3 ayiniz var ki ben umitliyim senden o bebis bu göbüşe gelecek

listeye baktım da günü geçen kızlarımız var durum ne acaba

bi yanım listeden yana bi yanım da hakikaten gerilmek istemiyor bilemedim kızlar ne dersiniz azrass banu86 huu ?
Birde şöyle bir şey düşünüyorum hep diyoruz ya kendimizi sartlamayalim testlere iste belirtilere vs vs bence akisina birakmak en iysi ben kendi batinla birlikte hemen hemen hepinizin batlarina hakimim bu daha büyük bir heycan olmakla birlikte stresede sokuyor bence unutalim gitsin batlari ovi testlerini burda makara kakara yapip stres atalim oh misss gelsin bebisleeeeer yinede sizin baska bir fikrimiz varsa ben uyarim ama bu benim düşüncem

bencede liste olmazsa biraz daha az stres yaparz kakara kikiri geçsin burası aklımıza bişi takıldığında destekleşelim bence tabikide baska fikirlere saygı duyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…