bence de canımmm oradan da bebişlerle birlikte devam ederiz kapatmayız :)ben de öyle yeni ve köklü bi sayfa açalım ekimde diyorum.o bebiş bu göbüşe gelicek:)
kapsül tozdan daha sevimli geliyor bana şimdi tozun tadı fln kötüdür içmesi varGoogledan baktim, kapsul seklinde ve 20 aset bir kutuda
Bende almayA karr verdim kizlaralalaım banuşş alalım bunu da deneyelim bakalım nolcakbenim de az kaldı gibi bitsin de alalım
topic olarak başlıyoruz o haldeeBende almayA karr verdim kizlar
Tadı yok normal su içiyo gıbıkapsül tozdan daha sevimli geliyor bana şimdi tozun tadı fln kötüdür içmesi var
olmaz bişey olmaz :)Doktorunuza sorun yine de kızlar.Ben de forumlarda cok duydum ama sormadan almak da içime sinmedi.
Bende köklü bir grup acalim kizlari etiketleyelim topigin adi o bebbis bu göbüşe gelecek süper başlık olmuş ama bence bu ay liste yapmasakmi ya stres olmayalim yada isterseniz yapalım bilemedim birlikte karar verelim benceben de öyle yeni ve köklü bi sayfa açalım ekimde diyorum.o bebiş bu göbüşe gelicek:)
Bende almayA karr verdim kizlar
bi yanım listeden yana bi yanım da hakikaten gerilmek istemiyor bilemedim kızlar ne dersinizBende köklü bir grup acalim kizlari etiketleyelim topigin adi o bebbis bu göbüşe gelecek süper başlık olmuş ama bence bu ay liste yapmasakmi ya stres olmayalim yada isterseniz yapalım bilemedim birlikte karar verelim bence
hu huğğğ +1 daha alıyoruuuuzbende geçen ay duymuştm folbiol kullanıyorm bitsin alayım yan etkisi yok bişi yok alalım alalım
Geçmiş olsun canim benimmmm en azindan 3 ayiniz var ki ben umitliyim senden o bebis bu göbüşe gelecekkızlar doktora gittim geldim.....Kist olduğu gibi duruyor.... 3 ay daha deneyin dedi eğer gebelik gerçekleşmezse ameliyat olacak...o kadar güzel anlattı ki....Harika bir doktor....yaklaşımı süper...enerjisi de öyle
şişttt saymıyoruz zamannnn hu hu ???daha 10 günn var bata geçmiyor zaman resmen patladımm
listeye baktım da günü geçen kızlarımız var durum ne acabaBir çok kez deneyip umudunu kaybetmek üzere olanlar ya da ilk kez EYLÜL de deneme yapacak olanlar hepimiz burda toplanalım.Ve geri sayımımızı burada başlatalım.Eylül bizim ayımız olsun bebiş haberlerimizi alalım.Bu umut dolu yolda birbirimize destek olalım.Listemiz olacak arkadaşlar :
-isim
-tahmini yumurtlama günü
-kaçıncı deneme? bu soruların yanıtlarını yazn listemizi oluşturalım kızlar....Bol BEBİŞ haberli bi ay için hadi BİSMİLLAH
1.BANU - - - 20 EYLÜL -
3.AYSU - - - 27EYLÜL -
5.ÜLKÜ - - 20 EYLÜL -
9.BÜŞRA- 23 EYLÜL -
12.YEŞİL-
13.YAPRAK- 3 EYLÜL -.............HAMİLEEEEEE
14.ŞEYMA - 22 EYLÜL
18.EMOLİ- 13EYLÜL ................HAMİLEEEEE
20.IRMAK -- - 22 EYLÜL
23.SARE - -21 EYLÜL -
25.EMİNETUBA- 19EYLÜL
27.ELİF - -23 EYLÜL
28.GÜL_CAN -25 EYLÜL
29.TERS LALE- -14 EYLÜL
30.BBAL 10EYLÜL
32.MELEV 12 EYLÜL
33.BANU - 9 EYLÜL - .......HAMİLEEEE
34.CROCUS - - 27 EYLÜL
35.ZEHRENUR- 22 EYLÜL
36.GÜL 17 EYLÜL
37.COUNTRY - 23EYLÜL
39.SİMA - 23 EYLÜL
40.ÖZLEM - 19EYLÜL
41.MİMOSA - 25 eylül
42.MUKADDES - 22 EYLÜL
43.MARADESPİNA ---- 25EYLÜL
44.DİLAYCA - 28 EYLÜL
şişttt saymıyoruz zamannnn hu hu ???
Birde şöyle bir şey düşünüyorum hep diyoruz ya kendimizi sartlamayalim testlere iste belirtilere vs vs bence akisina birakmak en iysi ben kendi batinla birlikte hemen hemen hepinizin batlarina hakimim bu daha büyük bir heycan olmakla birlikte stresede sokuyor bence unutalim gitsin batlari ovi testlerini burda makara kakara yapip stres atalim oh misss gelsin bebisleeeeer yinede sizin baska bir fikrimiz varsa ben uyarim ama bu benim düşüncem
Iyi aksamalr canimmmkızlar canlar benim vakit gelmişşşş :) iyi akşamlar hepinize yarın görüşmek dileğiyle hepinizi tek tek mucukladım sayın
Birde şöyle bir şey düşünüyorum hep diyoruz ya kendimizi sartlamayalim testlere iste belirtilere vs vs bence akisina birakmak en iysi ben kendi batinla birlikte hemen hemen hepinizin batlarina hakimim bu daha büyük bir heycan olmakla birlikte stresede sokuyor bence unutalim gitsin batlari ovi testlerini burda makara kakara yapip stres atalim oh misss gelsin bebisleeeeer yinede sizin baska bir fikrimiz varsa ben uyarim ama bu benim düşüncem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?