Eylülde Gel

Ben 8 aylık evliyim bu ay yakı koymuş tum beline bide 5 gun soğan kürü yaptım tstilde devam edemedim malesef acaba varmıdır. ? takıntı yaptım bebek meselesini
ama tatlım biz nerden bilebilirizki varmıdır yokmudur bebiş?? Allah nasip ettiyse olmuştur demekten başka şansımız yok.. çok merak içindeysen kanda baktır gebelik varmı diye o idrardan daha erken sonuç verir..

Yada
Merhaba adetime 5 gun var test yaptım tek cizgi sol gögsüm şişti, aslında her zaman ikiside şişerdi şimdi sol belirgin daha şiş bu hamilelik belirtisi olabilir mi ?cevap verir misiniz? :)
Belirtilerin hamilelikle regli belirtileri arasinda kaldigimiz icin ne belirtisi oldugunu bilemeyiz merakini gidermek icin kan testi yaptirabilirsin ama regline 5 gün varsa dr.lerde bat gününün gecmesini bekliyor bu sebeple bence aceleci davranma ve her belirtiyi hamişlige yorma ins. Hamissindir ama bazen belirtiler fosss cika iliyor hepimiz yasadik gördük bazisida hic belirtisiiz şak diye hamiş kaliyor bemem

Kizlaaaaaar nerdesiniz kimsecikler yok buralarda yeni bi yazi okudum yine erken gebelik testleri ile ilgili en net 2 ila 3 gune kadar çıkarmış 4 ila 5 gun kala yapilan testlerde bile hata payi yüksekmiş duyurulur burdan tes yapmamaya devam

Ben her ay test yaptım ilk ay lar 2. çizgiyi silik gordum sonra havuc incir kürü yaptım artık 2.çizgi yok adet lerim çok düzenli

Merhaba adetime 5 gun var test yaptım tek cizgi sol gögsüm şişti, aslında her zaman ikiside şişerdi şimdi sol belirgin daha şiş bu hamilelik belirtisi olabilir mi ?cevap verir misiniz? :)

canım bende o kadar çok belirti var ki anlatamam ama adet mi yoksa hamilelik belirtisi mi kestirmek çok zor hatta imkansız el mahkum bekliycez umutlanmamak lazım sonra hayal kırıklığı kötü oluyo

canım bende o kadar çok belirti var ki anlatamam ama adet mi yoksa hamilelik belirtisi mi kestirmek çok zor hatta imkansız el mahkum bekliycez umutlanmamak lazım sonra hayal kırıklığı kötü oluyo
Gectigimiz ay bende de cok fazla belirti vardi kasik agrisi bilmem ne okadar cok ümitlendim ve hayal kurdumki hamiş olmadigimi ögrendigimde tam bir hayal kırıklığı oldu bende berbattı bu sebeple bu ay biraktim hic bir belirtiyo ciddiye almiyorum cok afedrsin kabiz oldum bunu bile belirti sayanlar var ben ciddiye almiyorum atesim cikoyo klimali ortamda terliyorum bunu da belirti dayan var ama ben hic birseyi belirti olarak görmüyorum bebek olussa bile 3 yada 4 haftalik olcak suan belirtilerin gercek olmasi adina 5 ola 7 haftalarda ciddiye aliyo dr.lar bile bu sebeple kendimi avutmamin hic bir anlami yok gelirse Allahtan gelmezse supriz olcak bu kadar

Slm kızlar arada bakıyorum okuyorum sohbetlerinizi batı beklerken çok stres olunmuş ben sakindim de sizin enerjiniz banada geçti stres oldum

111

aynen canım kesinlikle katılıyorum testte pozitif görmeden hiçbir şeyi hamileliğe yormak istemiyorum çok yıkıldım çünkü saçma sapan kendimi inandırıp kesin hamileyim dediğim aylarr oldu vücudum da hiç yaşamadığım belirtiler olmaya başladı o zamandan beri belirtilerime kulak asmamaya karar verdim..Testler ne zaman POZİTİF o zaman belirtilerimi dinlemeye başlarım şuan hiç birine inanmıyorummm

stres yapmayalım bakalım ya nasip ümidimiz çook belki hamişizdir değilsekte olur inşallah burda 41 yaşında 20senedir çocuğu olmayan komşumuzun 3 aylık hamile olduğu nu öğrendim tedavisiz hemde

stres yapmayalım bakalım ya nasip ümidimiz çook belki hamişizdir değilsekte olur inşallah burda 41 yaşında 20senedir çocuğu olmayan komşumuzun 3 aylık hamile olduğu nu öğrendim tedavisiz hemde
Veren Allah ol der ve olur oyuzden sabirla bekliycez baska çare yok tatlim

herşey Allahtan canım Rabbim ol derse önüne hiç bişey geçemez inşallah en kısa zamanda bizler de güzel haberler alırız

Ben bi sene once felan folbiol kullandim doktor vermisti sonra olmayinca birakmistim.simdi hicbisi kullanmiyorum. O dediginiz haplari kullanmama gerek var mi acep...kullanan o ay hamile kalmis ya acaba o yuzden mi olmuyor ..bende pco kist felan yok cok şükür....olmazsa adet olayim ilk gun doktora gitmeyi planliyorrum..

Bende de kist falan tertemiz vikti 4. Ayda gel tekrar bi bakalim dedi sistis testi yapti hepsi temiz 3. Aydayiz bakalim umarim 4. Aya da kalmayiz yani sürec stresli zaten bakalim burda unutuyorum tüm derdimi

1.BANU - - - 20 EYLÜL -
3.AYSU - - - 27EYLÜL -
5.ÜLKÜ - - 20 EYLÜL -
9.BÜŞRA- 23 EYLÜL -
12.YEŞİL-
13.YAPRAK- 3 EYLÜL -.............HAMİLEEEEEE
14.ŞEYMA - 22 EYLÜL
18.EMOLİ- 13EYLÜL ................HAMİLEEEEE
20.IRMAK -- - 22 EYLÜL
23.SARE - -21 EYLÜL -
25.EMİNETUBA- 19EYLÜL
27.ELİF - -23 EYLÜL
28.GÜL_CAN -25 EYLÜL
29.TERS LALE- -14 EYLÜL
30.BBAL 10EYLÜL
32.MELEV 12 EYLÜL
33.BANU - 9 EYLÜL - .......HAMİLEEEE
34.CROCUS - - 27 EYLÜL
35.ZEHRENUR- 22 EYLÜL
36.GÜL 17 EYLÜL
37.COUNTRY - 23EYLÜL
39.SİMA - 23 EYLÜL
40.ÖZLEM - 19EYLÜL
41.MİMOSA - 25 eylül
42.MUKADDES - 22 EYLÜL
43.MARADESPİNA ---- 25EYLÜL
44.DİLAYCA - 28 EYLÜL
45.DORMİCUM - 19 EYLÜL

İYİ GECELER MUTLU YARINLAR

Dun ıdrar yolu enfektesı yuzunden acıle gıtmek durumunda kaldım kan tahlılınde betaya baktılar bebek yok sonra Mr gırdım.BAT 10 gun var hamıle dollenme olmaz mı artık off offf cok uzuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…