ama tatlım biz nerden bilebilirizki varmıdır yokmudur bebiş?? Allah nasip ettiyse olmuştur demekten başka şansımız yok.. çok merak içindeysen kanda baktır gebelik varmı diye o idrardan daha erken sonuç verir..Ben 8 aylık evliyim bu ay yakı koymuş tum beline bide 5 gun soğan kürü yaptım tstilde devam edemedim malesef acaba varmıdır. ? takıntı yaptım bebek meselesini
Belirtilerin hamilelikle regli belirtileri arasinda kaldigimiz icin ne belirtisi oldugunu bilemeyiz merakini gidermek icin kan testi yaptirabilirsin ama regline 5 gün varsa dr.lerde bat gününün gecmesini bekliyor bu sebeple bence aceleci davranma ve her belirtiyi hamişlige yorma ins. Hamissindir ama bazen belirtiler fosss cika iliyor hepimiz yasadik gördük bazisida hic belirtisiiz şak diye hamiş kaliyor bememMerhaba adetime 5 gun var test yaptım tek cizgi sol gögsüm şişti, aslında her zaman ikiside şişerdi şimdi sol belirgin daha şiş bu hamilelik belirtisi olabilir mi ?cevap verir misiniz? :)
AminnnnRabbimiz hepimizi sevindirir inşallah
Merhaba adetime 5 gun var test yaptım tek cizgi sol gögsüm şişti, aslında her zaman ikiside şişerdi şimdi sol belirgin daha şiş bu hamilelik belirtisi olabilir mi ?cevap verir misiniz? :)
Gectigimiz ay bende de cok fazla belirti vardi kasik agrisi bilmem ne okadar cok ümitlendim ve hayal kurdumki hamiş olmadigimi ögrendigimde tam bir hayal kırıklığı oldu bende berbattı bu sebeple bu ay biraktim hic bir belirtiyo ciddiye almiyorum cok afedrsin kabiz oldum bunu bile belirti sayanlar var ben ciddiye almiyorum atesim cikoyo klimali ortamda terliyorum bunu da belirti dayan var ama ben hic birseyi belirti olarak görmüyorum bebek olussa bile 3 yada 4 haftalik olcak suan belirtilerin gercek olmasi adina 5 ola 7 haftalarda ciddiye aliyo dr.lar bile bu sebeple kendimi avutmamin hic bir anlami yok gelirse Allahtan gelmezse supriz olcak bu kadarcanım bende o kadar çok belirti var ki anlatamamama adet mi yoksa hamilelik belirtisi mi kestirmek çok zor hatta imkansız el mahkum bekliycez umutlanmamak lazım sonra hayal kırıklığı kötü oluyo
Gectigimiz ay bende de cok fazla belirti vardi kasik agrisi bilmem ne okadar cok ümitlendim ve hayal kurdumki hamiş olmadigimi ögrendigimde tam bir hayal kırıklığı oldu bende berbattı bu sebeple bu ay biraktim hic bir belirtiyo ciddiye almiyorum cok afedrsin kabiz oldum bunu bile belirti sayanlar var ben ciddiye almiyorum atesim cikoyo klimali ortamda terliyorum bunu da belirti dayan var ama ben hic birseyi belirti olarak görmüyorum bebek olussa bile 3 yada 4 haftalik olcak suan belirtilerin gercek olmasi adina 5 ola 7 haftalarda ciddiye aliyo dr.lar bile bu sebeple kendimi avutmamin hic bir anlami yok gelirse Allahtan gelmezse supriz olcak bu kadar
Listede eklimisin yoksa uzaktanmi takip ediyorsun ben tam hatrlayamadimda seniSlm kızlar arada bakıyorum okuyorum sohbetlerinizi batı beklerken çok stres olunmuş ben sakindim de sizin enerjiniz banada geçti stres oldum
Veren Allah ol der ve olur oyuzden sabirla bekliycez baska çare yok tatlimstres yapmayalım bakalım ya nasip ümidimiz çook belki hamişizdir değilsekte olur inşallah burda 41 yaşında 20senedir çocuğu olmayan komşumuzun 3 aylık hamile olduğu nu öğrendim tedavisiz hemde
stres yapmayalım bakalım ya nasip ümidimiz çook belki hamişizdir değilsekte olur inşallah burda 41 yaşında 20senedir çocuğu olmayan komşumuzun 3 aylık hamile olduğu nu öğrendim tedavisiz hemde
Bende de kist falan tertemiz vikti 4. Ayda gel tekrar bi bakalim dedi sistis testi yapti hepsi temiz 3. Aydayiz bakalim umarim 4. Aya da kalmayiz yani sürec stresli zaten bakalim burda unutuyorum tüm derdimiBen bi sene once felan folbiol kullandim doktor vermisti sonra olmayinca birakmistim.simdi hicbisi kullanmiyorum. O dediginiz haplari kullanmama gerek var mi acep...kullanan o ay hamile kalmis ya acaba o yuzden mi olmuyor ..bende pco kist felan yok cok şükür....olmazsa adet olayim ilk gun doktora gitmeyi planliyorrum..
Diğer topikten takip ediyordum ara ara burayada yazdım sma çok zaman ayıramıyorum bat 19 eylül yaş 26Listede eklimisin yoksa uzaktanmi takip ediyorsun ben tam hatrlayamadimda seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?