KIZ daha ne merakı bu hamileligin kesin zaten Ayyy darısı başımıza inşallah.Günaydın canlarım. Perşembeyi bekleyemedim atladım doktora geldim. Doktorda trafikte kalmış sağolsun bekliyorum 1 saattir. Kan tahlili yaptırcam 2 gündür uyku uyuyamıyorum resmen meraktn. İnşallah hayırlı haberlerimi veririm. Zangır zangır titriyorum resmen hercandan.
hadi hayırlı İnşaallah...bizede bildir hemen....Günaydın canlarım. Perşembeyi bekleyemedim atladım doktora geldim. Doktorda trafikte kalmış sağolsun bekliyorum 1 saattir. Kan tahlili yaptırcam 2 gündür uyku uyuyamıyorum resmen meraktn. İnşallah hayırlı haberlerimi veririm. Zangır zangır titriyorum resmen hercandan.
kızlarrrr günaydınnnnnnnnn
güzel günlerimiz olsun inşallah
cansu1109 kuzum ben inofolic kullanıyorum bir ay oldu doktor sölemişti devam et bırakma dedi
bugün yeni kutuya başlıcam, hap olanını kullanıyordum şimdi toz alayım diyorum.
Emoli_34 canım hayırlıs haberler verirsin inşallah :)
maya-2016 canım benim emin ol ki bende birgün senin doğumuna gelicem Allahın izniyle sıkma canını
cumartesi günü ben de alcam kısmetse infolic den namını çok duydum bi deneyelim :)kızlarrrr günaydınnnnnnnnn
güzel günlerimiz olsun inşallah
cansu1109 kuzum ben inofolic kullanıyorum bir ay oldu doktor sölemişti devam et bırakma dedi
bugün yeni kutuya başlıcam, hap olanını kullanıyordum şimdi toz alayım diyorum.
Emoli_34 canım hayırlıs haberler verirsin inşallah :)
maya-2016 canım benim emin ol ki bende birgün senin doğumuna gelicem Allahın izniyle sıkma canını
ben arife bile çalışcam öğlene kdrbize olmadımemurlar yaşadı
yaaa böyle yapıyon benim de darlancak görcennnnnnnniçim daralıyor benim bugün pfff
yaaa böyle yapıyon benim de darlancak görcennnnnnnn
banane banane sen deeee gelcenSen iyi tut kendini şekerimmmm...
Dun ıdrar yolu enfektesı yuzunden acıle gıtmek durumunda kaldım kan tahlılınde betaya baktılar bebek yok sonra Mr gırdım.BAT 10 gun var hamıle dollenme olmaz mı artık off offf cok uzuldum.
oh gözün aydın canım doya doya özlem gidermemurlar yaşadı
cumartesi ankara yolu gözüktü bize, aileme kavuşayım
oohh mismemurlar yaşadı
cumartesi ankara yolu gözüktü bize, aileme kavuşayım
Ozel sektor magduruyuz bizbize olmadımemurlar yaşadı
ben arife bile çalışcam öğlene kdr
bayram ertesi hafta yokum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?