Eylülde Gel

saol canıım benim senin gibi arkadaşları bırakır mıyım hiç o bebiş bu göbüşe gelecekte tam gaz devam edicez
allah'ın izniyle gelecek şapşikler canımm pes etmek yok,senin şapşik annesini ne kdr da düşünüyomuş bak canı yanmasın dişler dökülmesin diye bekledi :)))

E="IRMAK10, post: 42644077, member: 640788"]be
n haziran ayında kullanmıstım sanırım 3 ay kadar kullanılıyor. prolaktin yükselince kestim kullanmayı .. bebişimde gelmedi zaten [/QUOTE]
biraz bilgi verir misin nasil kullanılıyor yani klomeninde garantisi yok
Emoli_34 canim hayirli ugurlu olsun rabbim kucagina almayi nasip etsin
banu86 canim yanlis anlasildim yani dislerini erteleme imkanın yok mu dogumdan sonrqya falan yani bu surecte korunacak misin

Kızlar batım 4 gün geçti.Az önce gebelik testi yaptım hayaet çizgi bile yok.Bebeği geçtim adet bile olamıyorum.Yıllardır çok düzenliydi adetlerim.Şimdi ilaçsız olamıyorum.Moralim çok bozuk acaba menepoza mı giriyorum kafamda deli sorular.

canım yerleşme falan olmasın ?

ne menepozu canım saçmalama ?? !

Çok geçmiş olsun canımm.. İnşallah en kısa zamanda tedavini olup sahalara geri dönsersinnnn

E="IRMAK10, post: 42644077, member: 640788"]be
n haziran ayında kullanmıstım sanırım 3 ay kadar kullanılıyor. prolaktin yükselince kestim kullanmayı .. bebişimde gelmedi zaten
biraz bilgi verir misin nasil kullanılıyor yani klomeninde garantisi yok
Emoli_34 canim hayirli ugurlu olsun rabbim kucagina almayi nasip etsin
banu86 canim yanlis anlasildim yani dislerini erteleme imkanın yok mu dogumdan sonrqya falan yani bu surecte korunacak misin[/QUOTE]

adet sonrası 5. gün kullanmaya basladım sabah 1 akşam 1 tane ..
ilaç bitince kontrole gittim ultrasonla baktı ve preglny diye bi catlatma iğnesi verdi. iğne sonrası 4 gün önemli iyi değerlendirin dedi. pek iyi değerlendiğimiz soylenemez acıkcası :)
sonraki ay adet olmadım hamileyim sandım testler falan yapıldı negatif ..
druma gittim prolaktin yükselmiş onun tedavisine basladık 1 ayda düzene girdi ..
ama klomen sonrası ilk adetim 21 gün gecikmişti.

Ay ne bileyim.Yaş 37 mayıstan beri de ilaçsız olamıyorum.Gerçi kist oluşmustu ondan gelmiyordu.En son kontrolde kaybolmuştu acaba yine mi oluştu.Neyse cumartesi dr kontrolum var belli olur.
canım 37yaş menepoz için çok çok erken insanlar 44de doğuran komşum var kendine böyle şeyler kondurma lütfen

tatlım hiç zannetmiyorum ya öyle süprizler bana olmaz şanssızım biraz..hem benim adet olcağım zaman ağrı bacağıma kadar vurur aynısı oldu ondan hiç ihtimal vermedim
şanssızlığı çağırmıyoruz tamam mıııııı rabbim nasip ettiyse yaşıcaz biz de o duyguyu umudumuzu kaybetmcez. bu ay olmazsa bi sonraki ay olmadı sonraki ay ne zamansa kısmetimiz o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…