Kızlar sonucum çıktı. Beta hcg 352 hala inanmıyorum. Bakalım doktor ne dicek yarın gidicem. Kontrole
allah'ın izniyle gelecek şapşikler canımm pes etmek yok,senin şapşik annesini ne kdr da düşünüyomuş bak canı yanmasın dişler dökülmesin diye bekledi :)))saol canıım benim senin gibi arkadaşları bırakır mıyım hiç o bebiş bu göbüşe gelecekte tam gaz devam edicez
Kızlar sonucum çıktı. Beta hcg 352 hala inanmıyorum. Bakalım doktor ne dicek yarın gidicem. Kontrole
demiştik sanaaa :) çok sevindim canım rabbim sonunu güzel kılsın gözümüz aydın listeye bir bebiş daha geldiiiiKızlar sonucum çıktı. Beta hcg 352 hala inanmıyorum. Bakalım doktor ne dicek yarın gidicem. Kontrole
Amin canım inşallaah. Allah nasip etsin hepimizehayırlısı olsun canımm Allah kucagına almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim cnm. Ama hala inanmıyorum. Darısı herkesin başına. İnşallah sonuda gzl olsundemiştik sanaaa :) çok sevindim canım rabbim sonunu güzel kılsın gözümüz aydın listeye bir bebiş daha geldiiii
canım yerleşme falan olmasın ?banu86 canım benim çok geçmiş olsun biran önce iyileş inşallah sağlık herşeyden önce gelir sonra sağlıklı sağlıklı bebiş için devam edersin bu arada benim morallerim sıfır kızlar bata 9-10 gün var ben bugün regl sancısı gibi agrı çektim bide üstüne bacagıma kadar vurdu agrı wcye bir gittim ki sildikçe leke geliyor galiba erkenden geliyor reglim..rahim filmi çektirip erkenden regl olan varmı yada böle lekelenme yasayan
ne menepozu canım saçmalama ?? !Kızlar batım 4 gün geçti.Az önce gebelik testi yaptım hayaet çizgi bile yok.Bebeği geçtim adet bile olamıyorum.Yıllardır çok düzenliydi adetlerim.Şimdi ilaçsız olamıyorum.Moralim çok bozuk acaba menepoza mı giriyorum kafamda deli sorular.
amin canımmmm inşallah kaçıncı ayındı seninÇok teşekkür ederim cnm. Ama hala inanmıyorum. Darısı herkesin başına. İnşallah sonuda gzl olsun
Ay ne bileyim.Yaş 37 mayıstan beri de ilaçsız olamıyorum.Gerçi kist oluşmustu ondan gelmiyordu.En son kontrolde kaybolmuştu acaba yine mi oluştu.Neyse cumartesi dr kontrolum var belli olur.ne menepozu canım saçmalama ?? !
canım yerleşme falan olmasın ?
saolun kızlar..eksik olmayın.yanlış anlaşıldı galiba ben kendim bırakmıyorum bebeği .çok istiyorum hala ama bu ağrlar hamileyken üstesinden gelincek gibi değil .tedavi olmam gerek ..yani bildiğiniz sağlık sorunu yoksa ben keyfi neden bırakıyım bu kadar istekli ve hevesli olduğum şeyi.
biraz bilgi verir misin nasil kullanılıyor yani klomeninde garantisi yokE="IRMAK10, post: 42644077, member: 640788"]be
n haziran ayında kullanmıstım sanırım 3 ay kadar kullanılıyor. prolaktin yükselince kestim kullanmayı .. bebişimde gelmedi zaten
canım 37yaş menepoz için çok çok erken insanlar 44de doğuran komşum var kendine böyle şeyler kondurma lütfenAy ne bileyim.Yaş 37 mayıstan beri de ilaçsız olamıyorum.Gerçi kist oluşmustu ondan gelmiyordu.En son kontrolde kaybolmuştu acaba yine mi oluştu.Neyse cumartesi dr kontrolum var belli olur.
şanssızlığı çağırmıyoruz tamam mııııııtatlım hiç zannetmiyorum ya öyle süprizler bana olmaz şanssızım biraz..hem benim adet olcağım zaman ağrı bacağıma kadar vurur aynısı oldu ondan hiç ihtimal vermedim
Benim 2.ayımdı cnm. Bu ay ovulasyon testi kullandım.amin canımmmm inşallah kaçıncı ayındı senin
bak ne güzel senin şapşik bekletmemiş seni hiç darısı başımıza inşallah canım :) kasımda ben de ov.alcam koydum kafaya bi de onu deneyeyimBenim 2.ayımdı cnm. Bu ay ovulasyon testi kullandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?