evet ya cumadan tatile çıkmak vardı ne güzel yaa...bende çalışacam arife günü...Ozel sektor magduruyuz biz
şimdiye kadar olsun diye uğraştın stres yaptın olmadı...şimdi olmasın istiyorsun sıfır stres, test yok, liste yok, batların önemi yok bide kalıyormuşsun hamile....slmmmm kızlarrrr
ben yine müdavini olduğum dişçide geldim haberler kötü bir sürü kanal yapılcak çok ağrım var.doktora gebeliği sordum hiç olumlu bakmad hamıleyken bu dişler sorun çıkaracak dedi.ben gebelik sayfasını 3-4 ay gibi kapatıyorum iyiki şimdiye kadar hamile kalmamışm her şey de bır hayır varmş.ama yine sizlerleyim bu grubu bırakmaaaaamm sizin için yeni sayfamızı açıcam sadece kendi gebeliğimi erteliycem mecburen.bu aclar hamıleyken çekilmez
canım ya çok geçmiş olsun rabbım biranönce atlatmak nasıp etsinslmmmm kızlarrrr
ben yine müdavini olduğum dişçide geldim haberler kötü bir sürü kanal yapılcak çok ağrım var.doktora gebeliği sordum hiç olumlu bakmad hamıleyken bu dişler sorun çıkaracak dedi.ben gebelik sayfasını 3-4 ay gibi kapatıyorum iyiki şimdiye kadar hamile kalmamışm her şey de bır hayır varmş.ama yine sizlerleyim bu grubu bırakmaaaaamm sizin için yeni sayfamızı açıcam sadece kendi gebeliğimi erteliycem mecburen.bu aclar hamıleyken çekilmez
çak bi tane o zamanAyni ben
slmmmm kızlarrrr
Banucum yuzdun yuzdn kuyruna geldin birakmasan bi daha sil baştan baslayacan bu arada klomen kullanmis varmi
canımm çok geçmiş olsun yaa görüyomusun bak herşey allahtan vardır bi hayır .. 3-4ay dinlenceden sonra bomba gibi sahalara dönceksin o zamanslmmmm kızlarrrr
olacağına bak ,olur mu olurşimdiye kadar olsun diye uğraştın stres yaptın olmadı...şimdi olmasın istiyorsun sıfır stres, test yok, liste yok, batların önemi yok bide kalıyormuşsun hamile....
ben bayramda çufçufluyorum ilk günü gecesi kısmetse :) 1hafta yokumözel sektörde öyle malesef, bende hep gözlerinin içine bakardım tatil dicekler mi diye
çok şükür geride kaldı o günler
bayramda da bol bol gezeriz kafa dağıtırız artık
canım daha çok erken ,kırmızıları görene kdr umut varSlm kızlar bata 8 gün var ama hiç bi belirtim yok galiba bu ayda olmadı neyse napalım nasip artık.
saol canıım benim senin gibi arkadaşları bırakır mıyım hiç o bebiş bu göbüşe gelecekte tam gaz devam edicezcanımm çok geçmiş olsun yaa görüyomusun bak herşey allahtan vardır bi hayır .. 3-4ay dinlenceden sonra bomba gibi sahalara dönceksin o zaman
bırakma bizi bak aynen sakınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?