Eylülde Gel

özel sektörde öyle malesef, bende hep gözlerinin içine bakardım tatil dicekler mi diye
çok şükür geride kaldı o günler

bayramda da bol bol gezeriz kafa dağıtırız artık

Slm kızlar bata 8 gün var ama hiç bi belirtim yok galiba bu ayda olmadı neyse napalım nasip artık.

slmmmm kızlarrrr
ben yine müdavini olduğum dişçide geldim haberler kötü bir sürü kanal yapılcak çok ağrım var.doktora gebeliği sordum hiç olumlu bakmad hamıleyken bu dişler sorun çıkaracak dedi.ben gebelik sayfasını 3-4 ay gibi kapatıyorum iyiki şimdiye kadar hamile kalmamışm her şey de bır hayır varmş.ama yine sizlerleyim bu grubu bırakmaaaaamm sizin için yeni sayfamızı açıcam sadece kendi gebeliğimi erteliycem mecburen.bu aclar hamıleyken çekilmez

şimdiye kadar olsun diye uğraştın stres yaptın olmadı...şimdi olmasın istiyorsun sıfır stres, test yok, liste yok, batların önemi yok bide kalıyormuşsun hamile....

herşeyde bir hayır vardır
stressiz olacağın için biraz kafanı dinle bencede
sonra bomba gibi dön aramıza banu86

canım ya çok geçmiş olsun rabbım biranönce atlatmak nasıp etsin

Banucum yuzdun yuzdn kuyruna geldin birakmasan bi daha sil baştan baslayacan bu arada klomen kullanmis varmi

gecmiş olsun canm . inşallah dediğin kadar 3-4 ay sürmez bian önce bitsin bian önce katıl aramıza ..

saolun kızlar..eksik olmayın.yanlış anlaşıldı galiba ben kendim bırakmıyorum bebeği .çok istiyorum hala ama bu ağrlar hamileyken üstesinden gelincek gibi değil .tedavi olmam gerek ..yani bildiğiniz sağlık sorunu yoksa ben keyfi neden bırakıyım bu kadar istekli ve hevesli olduğum şeyi.

Bata son 7 kaldi test yapsam mi diye dusunmuyor degilim belki coook silikte olsa cikarh belki diyorum ama hic belirti yok gerçi her ay yasadigimiz belirtilerde bile sonuc negatiff belkide bu belirtisizlik bi belirti mi acabaa hahahha kafayi yedikkkk :)

canımm çok geçmiş olsun yaa görüyomusun bak herşey allahtan vardır bi hayır .. 3-4ay dinlenceden sonra bomba gibi sahalara dönceksin o zaman
bırakma bizi bak aynen sakınnnnnn

özel sektörde öyle malesef, bende hep gözlerinin içine bakardım tatil dicekler mi diye
çok şükür geride kaldı o günler

bayramda da bol bol gezeriz kafa dağıtırız artık
ben bayramda çufçufluyorum ilk günü gecesi kısmetse :) 1hafta yokum

canımm çok geçmiş olsun yaa görüyomusun bak herşey allahtan vardır bi hayır .. 3-4ay dinlenceden sonra bomba gibi sahalara dönceksin o zaman
bırakma bizi bak aynen sakınnnnnn
saol canıım benim senin gibi arkadaşları bırakır mıyım hiç o bebiş bu göbüşe gelecekte tam gaz devam edicez

banu86 canım benim çok geçmiş olsun biran önce iyileş inşallah sağlık herşeyden önce gelir sonra sağlıklı sağlıklı bebiş için devam edersin bu arada benim morallerim sıfır kızlar bata 9-10 gün var ben bugün regl sancısı gibi agrı çektim bide üstüne bacagıma kadar vurdu agrı wcye bir gittim ki sildikçe leke geliyor galiba erkenden geliyor reglim..rahim filmi çektirip erkenden regl olan varmı yada böle lekelenme yasayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…