Arkadaş da oyle dıyor hemen menepoza girilmez senın butun hormon testlerin yapıldı.Oyle olsa belli olurdu dedi.Heralde benim yumurta çatlamıyor bırkac aydır kiste dönüşüyor.Neyse cumartesi netleşecek durumlar.canım 37yaş menepoz için çok çok erken insanlar 44de doğuran komşum var kendine böyle şeyler kondurma lütfen
bak ne güzel senin şapşik bekletmemiş seni hiç darısı başımıza inşallah canım :) kasımda ben de ov.alcam koydum kafaya bi de onu deneyeyim
ama demiştim yaa sanaaa yaptırdım diyeee idare eder o seni demiştinnnn yaşlılığa kadar ne furuyon hemennnÖnce gidip napıyoruz, hormon testelerimizi yaptırıyoruz dimi canım
yaniii bence deeeArkadaş da oyle dıyor hemen menepoza girilmez senın butun hormon testlerin yapıldı.Oyle olsa belli olurdu dedi.Heralde benim yumurta çatlamıyor bırkac aydır kiste dönüşüyor.Neyse cumartesi netleşecek durumlar.
ama demiştim yaa sanaaa yaptırdım diyeee idare eder o seni demiştinnnn yaşlılığa kadar ne furuyon hemennn
yeaa verdim ama yaaa hormon testi yaptırdımmmm niye bi daha vercemmm:) vururum sağlık olunca söz konusu, bayramı atlatıyoruz hemen gidip kan veriyorsun beni de kızdırmıyorsun...aaaa sağlık bu ihmale gelmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
yeaa verdim ama yaaa hormon testi yaptırdımmmm niye bi daha vercemmm(( :'(
Kızlar batım 4 gün geçti.Az önce gebelik testi yaptım hayaet çizgi bile yok.Bebeği geçtim adet bile olamıyorum.Yıllardır çok düzenliydi adetlerim.Şimdi ilaçsız olamıyorum.Moralim çok bozuk acaba menepoza mı giriyorum kafamda deli sorular.
Haklısın canım olabilir.Ama insan stres olmadan da duramıyor ki.Neyse cumartesi günü doktora gidip görücem.Artık doktor kontrolünde yumurta takibine başlıycam.Canim benim de oyle 2 aydir. Oncesinde dogum kontrol hapi kullanmistim, ben ona bagliyorum ama doktorum stresten diyor!
Kafamiza takiyoruz, stres yapiyoruz gebe olmadigimiz halde hem gebelik belirtisi yasiyoruz hem de adet de olamıyoruz sirf bu yuzden.
Onemli olan rahat olmak da, onu da biz pek beceremiyoruz
yupiiiii çok sevindin yaaa....eylülde yine iyi haberler aldık...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....çok sevindim yaaaa süper bi haber....Kızlar sonucum çıktı. Beta hcg 352 hala inanmıyorum. Bakalım doktor ne dicek yarın gidicem. Kontrole
Hadi bakalım inşallah bu ay akışına bırakınca kendiliğinden tutar.Ben de bu ay yumurta takibi yaparim diyodum da, simdi adet olabilmek icin ilac iciyorum, bitmesi ve reglimin tahmini baslangici bayrama ve hemen akabinde tatilime denk geliyor. Bu ay akisina kaldi, sonraki aya nasip.
canim sen de pco mu vardiBen de bu ay yumurta takibi yaparim diyodum da, simdi adet olabilmek icin ilac iciyorum, bitmesi ve reglimin tahmini baslangici bayrama ve hemen akabinde tatilime denk geliyor. Bu ay akisina kaldi, sonraki aya nasip.
yok cnm strestendir ....bi kere odaklandın ya bebişe kafadanda atamıyor insan....inan vucut bu stresi kaldıramıyor....Kızlar batım 4 gün geçti.Az önce gebelik testi yaptım hayaet çizgi bile yok.Bebeği geçtim adet bile olamıyorum.Yıllardır çok düzenliydi adetlerim.Şimdi ilaçsız olamıyorum.Moralim çok bozuk acaba menepoza mı giriyorum kafamda deli sorular.
Hadi bakalım inşallah bu ay akışına bırakınca kendiliğinden tutar.
canim sen de pco mu vardi
valla milet nasıl relax oluyo ben de onu anlamıyorum ya :SCanim benim de oyle 2 aydir. Oncesinde dogum kontrol hapi kullanmistim, ben ona bagliyorum ama doktorum stresten diyor!
Kafamiza takiyoruz, stres yapiyoruz gebe olmadigimiz halde hem gebelik belirtisi yasiyoruz hem de adet de olamıyoruz sirf bu yuzden.
Onemli olan rahat olmak da, onu da biz pek beceremiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?