Eylülde Gel

canım 37yaş menepoz için çok çok erken insanlar 44de doğuran komşum var kendine böyle şeyler kondurma lütfen
Arkadaş da oyle dıyor hemen menepoza girilmez senın butun hormon testlerin yapıldı.Oyle olsa belli olurdu dedi.Heralde benim yumurta çatlamıyor bırkac aydır kiste dönüşüyor.Neyse cumartesi netleşecek durumlar.

yaniii bence deee

adet sonrası 5. gün kullanmaya basladım sabah 1 akşam 1 tane ..
ilaç bitince kontrole gittim ultrasonla baktı ve preglny diye bi catlatma iğnesi verdi. iğne sonrası 4 gün önemli iyi değerlendirin dedi. pek iyi değerlendiğimiz soylenemez acıkcası :)
sonraki ay adet olmadım hamileyim sandım testler falan yapıldı negatif ..
druma gittim prolaktin yükselmiş onun tedavisine basladık 1 ayda düzene girdi ..
ama klomen sonrası ilk adetim 21 gün gecikmişti.[/QUOTE]
ben de progestan kullandik pazar gunu bitti adet bekliyorum adetin 5.gunu klomene baslatacak doktor aka garantisi yokmus cok üzüldüm

ama demiştim yaa sanaaa yaptırdım diyeee idare eder o seni demiştinnnn yaşlılığa kadar ne furuyon hemennn

:) vururum sağlık olunca söz konusu, bayramı atlatıyoruz hemen gidip kan veriyorsun beni de kızdırmıyorsun...aaaa sağlık bu ihmale gelmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

:) vururum sağlık olunca söz konusu, bayramı atlatıyoruz hemen gidip kan veriyorsun beni de kızdırmıyorsun...aaaa sağlık bu ihmale gelmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
yeaa verdim ama yaaa hormon testi yaptırdımmmm niye bi daha vercemmm (( :'(

Canim benim de oyle 2 aydir. Oncesinde dogum kontrol hapi kullanmistim, ben ona bagliyorum ama doktorum stresten diyor!

Kafamiza takiyoruz, stres yapiyoruz gebe olmadigimiz halde hem gebelik belirtisi yasiyoruz hem de adet de olamıyoruz sirf bu yuzden.

Onemli olan rahat olmak da, onu da biz pek beceremiyoruz

Haklısın canım olabilir.Ama insan stres olmadan da duramıyor ki.Neyse cumartesi günü doktora gidip görücem.Artık doktor kontrolünde yumurta takibine başlıycam.

Ben de bu ay yumurta takibi yaparim diyodum da, simdi adet olabilmek icin ilac iciyorum, bitmesi ve reglimin tahmini baslangici bayrama ve hemen akabinde tatilime denk geliyor. Bu ay akisina kaldi, sonraki aya nasip.

Kızlar sonucum çıktı. Beta hcg 352 hala inanmıyorum. Bakalım doktor ne dicek yarın gidicem. Kontrole
yupiiiii çok sevindin yaaa....eylülde yine iyi haberler aldık...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....çok sevindim yaaaa süper bi haber....

Ben de bu ay yumurta takibi yaparim diyodum da, simdi adet olabilmek icin ilac iciyorum, bitmesi ve reglimin tahmini baslangici bayrama ve hemen akabinde tatilime denk geliyor. Bu ay akisina kaldi, sonraki aya nasip.
Hadi bakalım inşallah bu ay akışına bırakınca kendiliğinden tutar.

canim sen de pco mu vardi

yok cnm strestendir ....bi kere odaklandın ya bebişe kafadanda atamıyor insan....inan vucut bu stresi kaldıramıyor....

Hadi bakalım inşallah bu ay akışına bırakınca kendiliğinden tutar.

İnsallah ama kendiliginde regl olamiyorum, ovulasyon ne zaman bilemiyorum. Bir tane kistim olustu, o gecip gidicek mi, onumuzdeki ay yenisi olusacak mi... milyon tane sey kafamdayken pek de olumlu gelmiyor bana
Kismet tabi, nasipte varsa olur zaten biz ne yaparsak yapalim ondan otesi yok

canim sen de pco mu vardi

Yok tatlim, doktorum sadece bir adet kistimin olustugunu onem teskil etmedigini soyledi ama ben durur muyum hic, o yumurta catlayacagina niye kiste donustu, yine mi oyle olucak vs dusunmekten kendimi sakinlestiremiyorum. Sonraki ay yani ekim sonu kasim gibi adet gunu hormon bakip dr.dan yumurta takibi isticem. Kismet artik...

valla milet nasıl relax oluyo ben de onu anlamıyorum ya :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…