Eylülde Gel

zeynep arkadasımız için uzuldum rabbim saglıkla tekrar nasip etsin inşaallah

banu86 , sen adet oldunmu canım
benimde bat yarın inş gelmez yaaaa

yok tatlım benim gecikebiliyo çoğunlukla 29-34 gün arası olur daha bugün 30.gün yarın falan olur
inş olmazsın canım ağrıların var galiba benimde ufaktan oluyor ama kırmızıları gorene kadar umitvar olacagız

yarın evlilik yıldönümümüz bebiş haberi olsaydı çifte mutluluk olur diye düşünüyordum ama hayaller hayallerrr....

kızlar selam, bu ay benden hayır beklemeyin, tam ovulasyon dönemimde kocam şehir dışına gitti, daha da gelmedi, Allah'a göre güçlük olmaz ama bu ay hamile kalırsam mucize olur

kızlar selam, bu ay benden hayır beklemeyin, tam ovulasyon dönemimde kocam şehir dışına gitti, daha da gelmedi, Allah'a göre güçlük olmaz ama bu ay hamile kalırsam mucize olur
amaaan biz ov.lerde yaptık da noldu zamanı gelmeyince olmuyo boşver en azından yaptım ama olmadı kadar üzüntün olmucak

işte o rahatlık başka bişey önümüzdeki aya kısmet boşver :)
bende olmayı bekliyorum....iki üç gecedir göğüslerimin ağrısından uyuyamıyorum...dün gecede çok ağrıdı gündüz bişi yok gece ağrıyor...genelde hep adet zamanları böle oluyor karnımda da hafif bi ağrım var.....

belirti manyağı olduk çıktık zaten kendimizi dinlemekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…