yok tatlım benim gecikebiliyo çoğunlukla 29-34 gün arası olur daha bugün 30.gün yarın falan olurzeynep arkadasımız için uzuldum rabbim saglıkla tekrar nasip etsin inşaallah
banu86 , sen adet oldunmu canım
benimde bat yarın inş gelmez yaaaa
inş olmazsın canım ağrıların var galiba benimde ufaktan oluyor ama kırmızıları gorene kadar umitvar olacagızyok tatlım benim gecikebiliyo çoğunlukla 29-34 gün arası olur daha bugün 30.gün yarın falan olur
Ilk basta cok uzuldum kahrettim kendimi deli gibi agladim otobüse bindim evime gitmek icin ama yanlis yone binmisim kendime geldigimde karsi yakadaydm esimde ailem kimse yok yanmda ve doktora tek gitmistim ailem memlekete gitti bayram icin esimde ve geldigimde onun yoklugu daha cok beni etkiledi cok dua ettim yasasin diye ama sonra dusundum ben rabbimden her zaman hayirlisini istedim demekki hayirli olmicakti bu kadar uzulmem duama isyan gibi geldi ve cok şükür kendimi toparladm ve Doktorumdan Allah Razi olsun beni cok guzel motive etti simdi iyiyim sadece hala kemdimi hamile gibi hissediyrm ve icimden atana kadarda boyle duygularm karisik olucak
yok kuzum dün başladı, lekelenmeleri görünce direk anlıyorum zaten geleceğiniözlem senin gelmedi mi krmızılar test yaptın mı 2-3 gün gecikti heralde
sağlık olsun hangimiz görmüyoruz ki kırmzıları çılgınlar gibiyok kuzum dün başladı, lekelenmeleri görünce direk anlıyorum zaten geleceğiniekimde de beraberiz
ah bir de ben görebilsem çılgınlar gibisağlık olsun hangimiz görmüyoruz ki kırmzıları çılgınlar gibi
inşallah tatlm ya,işte kimi zaman bebek bekleriz kimi zaman regli bekleriz 4 gözleah bir de ben görebilsem çılgınlar gibi
bizdensin deseneGeldi kırmızılarekimde çalışmalara devam :)
amaaan biz ov.lerde yaptık da noldukızlar selam, bu ay benden hayır beklemeyin, tam ovulasyon dönemimde kocam şehir dışına gitti, daha da gelmedi, Allah'a göre güçlük olmaz ama bu ay hamile kalırsam mucize olur
evet bu regl olurmuyum stresim yok en azından biliyorum olacağım çünküamaaan biz ov.lerde yaptık da nolduzamanı gelmeyince olmuyo boşver en azından yaptım ama olmadı kadar üzüntün olmucak
işte o rahatlık başka bişeyevet bu regl olurmuyum stresim yok en azından biliyorum olacağım çünkü
cnm bende pazar günü oldum yani adetliyim ve hüzünlüyüm olmadı bu ay da tutmadı şimdi birde bayramdan sonra histeroskopi olucam bensarearjin bugün bat günü durumlar ne acaba arkadaşımızın. bayadır burda yok aramızda?
bende olmayı bekliyorum....iki üç gecedir göğüslerimin ağrısından uyuyamıyorum...dün gecede çok ağrıdı gündüz bişi yok gece ağrıyor...genelde hep adet zamanları böle oluyor karnımda da hafif bi ağrım var.....işte o rahatlık başka bişeyönümüzdeki aya kısmet boşver :)
belirti manyağı olduk çıktık zaten kendimizi dinlemektenbende olmayı bekliyorum....iki üç gecedir göğüslerimin ağrısından uyuyamıyorum...dün gecede çok ağrıdı gündüz bişi yok gece ağrıyor...genelde hep adet zamanları böle oluyor karnımda da hafif bi ağrım var.....
olsun tatlım yaa canın saolsun birçoğumuzun da olmadı bu ay zaten.histeroskopi ne ki?cnm bende pazar günü oldum yani adetliyim ve hüzünlüyüm olmadı bu ay da tutmadı şimdi birde bayramdan sonra histeroskopi olucam ben(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?