Eylülde Gel

merhaba canlar benim kociş izinli bilgisayarı zapdetti alabilene aşk olsun o yuzden sizlere yazamadım kusura bakmayınız aklım hep sizdeydi arada bir girip okudum hamile kalan arkadaşlar hayırlısı ugurlusu olsun Allah kucagınıza almayı nasip etsin çok sevindim bana da umut oldunuz benim batlar satlar birbirine girdi artık hesap yapamıyorum 9 gün önceden gelen reglim ardından yaptığım ovulasyon testinin pozitif çıkması normalde 30-35 günde bir adet olmam.. hiç birşeyi hesaplayamıyorm vallahi ama bata 18 ekim diyelim.. bu arada sağlık sorunu yaşayan tüm arkadaşlar Rabbim şifanızı tez zamanda versin hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalım öpüldünüzzz

Zeynep0234 soktayim saskinim uzgunum . Allahin takdirini buysa otesi olmuyor tabi . kalp atislari mi duyulmadi
Evet canm bugun yasasaydi tam iki aylik olcak ve ultrasyonda hem net goruntu hemde kalp atislari duyulurdu ama ne yazikki kac doktora gittiysem ayni seyi soylediler bebegin kalbi durmus ve ölmüş beklemek istemedim cunku bayrami icimde kalbi atmayan bir bebekle gecirmek istemedim geceleri uyuyamiyrdum bugun yaptik ama hala bi tuhafim hamile olmadigima inanmak ve alismak zor oluyr

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Rabbim bir daha boyle bir aci yaşattmasın

... Ahh arkadasimmmm benim de hsziranda kendiliğinden düşmüştü kalp atışı yok demişti doktor çok garip bi duygu tam hamile moduna girecekken olmayışını kabullenmek zor . ama beterin beteri vardır her zaman . duamiz baki . sağlıksız gebelikte kalp aatışı ve ggelişim olmuyormus tabi buda yine Rabbimizin elinde . hayirljsjndan sağlıklı sihatli uzun omurlu evlatlar versin hepimize

Hosbuldum mukocan'immm evet insallah öyle olur bide kafayi boşaltmak gerekiyor gerçekten . hiç dusunmeyecek gelişi güzel yasayacaksin hayatı . cünku millet hamile olduğunu anlamadan hamile kaliyo . ya biz:))))) biz maşallah günler öncesinden gebelik yapıyoruz . geçen ay çok umutlanmistim mesela gebelikte bekleyince çift gordum yada ovularim koyulaşmıştı falan fıstık . ne kadar yanlusmis aslında kizdim kendime olumsuz düşünmek daha iyi sonra surpriz olur

M melev epey geçmiş adetin bi ses ver bize durumlar nedir hu huuu :)

canım benim kıyamam sana rabbim sabır versin bunu unutturacak acılar yaşatmasın sana ,en hayırlı zamanda sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

günaydın kızçeleeerrr bugün çok az durcam burada 11gibi kaçıcam inşallah.hepinize iyi bayramlar rabbim sevdiklerimizle yavrularımızla güzel bayramlar nasip etsin ağız tadıyla ..
bayram ertesi hafta da izinde olucam ,allah nasip ederse 5ekimde buluşuruz beni unutmayın sakınnn
bat 3 ekim muhtemelen gene erken gelecek ve sizlerle buluştuğumda adet bile bitmiş olacak neyse en azından son stresli haftayı tatilde geçiricem biraz olsun gün saymaktan uzaklaşıcam iyi gelcek sanıırm :)

iyi tatiller canımm :)

Evet canım gectı ama belirttim ya kistliyim ben. Bayramdan sonra ilaç kullanıp adet olucam o yüzden de satsız ve batsızım
aaa doğru dün konuşmuştuk dimi haklısın canım
bebişko yoksa biran evvel gelsin kırmızılar da önümüze bakalım o halde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…