- 5 Ağustos 2015
- 412
- 250
- 18
- 33
Canm ınş tutunur bebegin Rabbim sonuna kadar saglik li bi ömür versin insallhCok saol canım. İnşallah tutanacak bu bebiş. Yarın nasipse Dr A görüşeceğim. Bakalım o ne diyecek :))
kızlar özetle bi kaç güne kadar yeni sayfaya geçiyoruz adı gelsin bebişler dolsun göbüşler olacak ben not alıyorum liste yapıcam bat.lar yazarsanız o sayfadan devam edicez
Evet canm bugun yasasaydi tam iki aylik olcak ve ultrasyonda hem net goruntu hemde kalp atislari duyulurdu ama ne yazikki kac doktora gittiysem ayni seyi soylediler bebegin kalbi durmus ve ölmüş beklemek istemedim cunku bayrami icimde kalbi atmayan bir bebekle gecirmek istemedim geceleri uyuyamiyrdum bugun yaptik ama hala bi tuhafim hamile olmadigima inanmak ve alismak zor oluyrZeynep0234 soktayim saskinim uzgunum . Allahin takdirini buysa otesi olmuyor tabi . kalp atislari mi duyulmadi
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Rabbim bir daha boyle bir aci yaşattmasınEvet canm bugun yasasaydi tam iki aylik olcak ve ultrasyonda hem net goruntu hemde kalp atislari duyulurdu ama ne yazikki kac doktora gittiysem ayni seyi soylediler bebegin kalbi durmus ve ölmüş beklemek istemedim cunku bayrami icimde kalbi atmayan bir bebekle gecirmek istemedim geceleri uyuyamiyrdum bugun yaptik ama hala bi tuhafim hamile olmadigima inanmak ve alismak zor oluyr
Evet canm bugun yasasaydi tam iki aylik olcak ve ultrasyonda hem net goruntu hemde kalp atislari duyulurdu ama ne yazikki kac doktora gittiysem ayni seyi soylediler bebegin kalbi durmus ve ölmüş beklemek istemedim cunku bayrami icimde kalbi atmayan bir bebekle gecirmek istemedim geceleri uyuyamiyrdum bugun yaptik ama hala bi tuhafim hamile olmadigima inanmak ve alismak zor oluyr
Hosbuldum mukocan'immm evet insallah öyle olur bide kafayi boşaltmak gerekiyor gerçekten . hiç dusunmeyecek gelişi güzel yasayacaksin hayatı . cünku millet hamile olduğunu anlamadan hamile kaliyo . ya biz:))))) biz maşallah günler öncesinden gebelik yapıyoruz . geçen ay çok umutlanmistim mesela gebelikte bekleyince çift gordum yada ovularim koyulaşmıştı falan fıstık . ne kadar yanlusmis aslında kizdim kendime olumsuz düşünmek daha iyi sonra surpriz olur@miranda_1986 cok sevinddim bebisine cok cok geçmiş olsun Allah saglik versin neyseki hastaliktan sonra teselli armagani olmus...
Cennet MeleGim hosgeldin sende tatil yarar bebisine kavusursun inşallah. ..@banu86 cnm eylul kirmizi durumuna bakayim yazarin ekimdeki batimi...
M melev epey geçmiş adetin bi ses ver bize durumlar nedir hu huuu :)3.AYSU - - - 27EYLÜL -
12.YEŞİL-
14.ŞEYMA - 22 EYLÜL
20.IRMAK -- - 22 EYLÜL -
27.ELİF - -23 EYLÜL
28.GÜL_CAN -25 EYLÜL
32.MELEV 12 EYLÜL
34.CROCUS - - 27 EYLÜL
37.COUNTRY - 23EYLÜL
39.SİMA - 23 EYLÜL
41.MİMOSA - 25 eylül
42.MUKADDES - 22 EYLÜL
43.MARADESPİNA ---- 25EYLÜL
44.DİLAYCA - 28 EYLÜL
46.AYAN - 30EYLÜL
evet canlaaaaarrrr azala azala azala bu kadarcık kaldık ama yeni listemiz umut dolu büyümekte.bu listede 4-5 hamilemiz çıktı şimdiye kadar..yeni listede ki o şanslı neden siz olmayasınız kızlar..düşüncesi bile güzel dimi? güzel günlere uyanmak dileğiyle herkese iyi geceleeeeerrrr
canım benim kıyamam sanaEvet canm bugun yasasaydi tam iki aylik olcak ve ultrasyonda hem net goruntu hemde kalp atislari duyulurdu ama ne yazikki kac doktora gittiysem ayni seyi soylediler bebegin kalbi durmus ve ölmüş beklemek istemedim cunku bayrami icimde kalbi atmayan bir bebekle gecirmek istemedim geceleri uyuyamiyrdum bugun yaptik ama hala bi tuhafim hamile olmadigima inanmak ve alismak zor oluyr
sağol canım benim inşallah :))iyi tatiller canım bol bol dinlen :)
günaydın kızçeleeerrr bugün çok az durcam burada 11gibi kaçıcam inşallah.hepinize iyi bayramlar rabbim sevdiklerimizle yavrularımızla güzel bayramlar nasip etsin ağız tadıyla ..
bayram ertesi hafta da izinde olucam ,allah nasip ederse 5ekimde buluşuruz beni unutmayın sakınnn
bat 3 ekim muhtemelen gene erken gelecek ve sizlerle buluştuğumda adet bile bitmiş olacakneyse en azından son stresli haftayı tatilde geçiricem biraz olsun gün saymaktan uzaklaşıcam iyi gelcek sanıırm :)
teşekkür ederim canım benimm :)iyi tatiller canımm :)
Evet canım gectı ama belirttim ya kistliyim ben. Bayramdan sonra ilaç kullanıp adet olucam o yüzden de satsız ve batsızım
aaa doğru dün konuşmuştuk dimi haklısın canımEvet canım gectı ama belirttim ya kistliyim ben. Bayramdan sonra ilaç kullanıp adet olucam o yüzden de satsız ve batsızım
canm bat.ını yaz yeni sayfada seni etiketliyim.ayyy pardon yazmşssın şimdi gördümYeni sayfadan haberimiz olur dimi yeni buldum sizi kaybetmiim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?