Eylülde Gel

günaydın canooo.hiç bu kadar kötü senaryo yazma şimdi döndüğünde belki ilk bebiş haberini vericeksin bize

günaydın canooo.hiç bu kadar kötü senaryo yazma şimdi döndüğünde belki ilk bebiş haberini vericeksin bize
nasipse olur tabi canımmm ama 3ay beklentim yüksekti üzüldüm bu ay gene rutin kırmızıları yaşıcam gibi geliyo inan hayırlısı inşallah hakkımızda

zeynepcim ara vermick misin hemen düşünüyo musun yani ekleyelim mi listeye

kızlar özetle bi kaç güne kadar yeni sayfaya geçiyoruz adı gelsin bebişler dolsun göbüşler olacak ben not alıyorum liste yapıcam bat.lar yazarsanız o sayfadan devam edicez
banu acaba ben listeye bu ay eklenmesem mi karar veremedim sat 22nisan bati bekliyorum hala

banu acaba ben listeye bu ay eklenmesem mi karar veremedim sat 22nisan bati bekliyorum hala
ben seni yine bat.olmaksızın eklerim zaten gelse bile artk ekime dahil oluyosun bu saatten sonra şurda 1 hafta kaldı eylül için zaten

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Rabbim bir daha boyle bir aci yaşattmasın
Amin inşallah canm cumlemize
zeynepcim ara vermick misin hemen düşünüyo musun yani ekleyelim mi listeye
Canm sen ekle çünkü benim eşim korunmama izin vermicek sanirim doktor iki ay dusunmeyin dedi ama bi sorun olacagini sanmiyrm cunku kurtaj olup hemen arkasindan hamile kalan saglikli evladi olan cok

Amin inşallah canm cumlemize

Canm sen ekle çünkü benim eşim korunmama izin vermicek sanirim doktor iki ay dusunmeyin dedi ama bi sorun olacagini sanmiyrm cunku kurtaj olup hemen arkasindan hamile kalan saglikli evladi olan cok
tabi eşinin ve senin kararın tatlım..psikolojik olarak umarm iyisindir,rahim kendini belki birkaç ay tekrar hazırlamaya uğraşacaktır.hemen olmazsa da strese girme,ben varım burda bana takılırsın benım de bi kaç ay rötarım olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…