günaydın canooo.hiç bu kadar kötü senaryo yazma şimdi döndüğünde belki ilk bebiş haberini vericeksin bizegünaydın kızçeleeerrr bugün çok az durcam burada 11gibi kaçıcam inşallah.hepinize iyi bayramlar rabbim sevdiklerimizle yavrularımızla güzel bayramlar nasip etsin ağız tadıyla ..
bayram ertesi hafta da izinde olucam ,allah nasip ederse 5ekimde buluşuruz beni unutmayın sakınnn
bat 3 ekim muhtemelen gene erken gelecek ve sizlerle buluştuğumda adet bile bitmiş olacakneyse en azından son stresli haftayı tatilde geçiricem biraz olsun gün saymaktan uzaklaşıcam iyi gelcek sanıırm :)
nasipse olur tabi canımmm ama 3ay beklentim yüksekti üzüldüm bu ay gene rutin kırmızıları yaşıcam gibi geliyo inangünaydın canooo.hiç bu kadar kötü senaryo yazma şimdi döndüğünde belki ilk bebiş haberini vericeksin bize
hadi bakalım bayram hediyesi olsun sana inşallah güzel haberler al :)Gunaydin.. Benimde buyuk gun bugun
Test yapmaya korkmasam bide :) kasik agrisi disinda bir belirtim yok malesefhadi bakalım bayram hediyesi olsun sana inşallah güzel haberler al :)
canım artık yap bi test korkunun ecele faydası yok olcağı varsa senin kırmızılar çoktan yola çıkmıştır.ama ya bebek varsaaaaaaaTest yapmaya korkmasam bide :) kasik agrisi disinda bir belirtim yok malesef
bence yap yappp zaten varsa da yoksa da cıkacaktır :)Test yapmaya korkmasam bide :) kasik agrisi disinda bir belirtim yok malesef
canm bat.ını yaz yeni sayfada seni etiketliyim.ayyy pardon yazmşssın şimdi gördüm
Benimde bat bugün ve gelen giden yok :)Test yapmaya korkmasam bide :) kasik agrisi disinda bir belirtim yok malesef
eger aksama kadar gelmezse yaparim o zaman :)canım artık yap bi test korkunun ecele faydası yok olcağı varsa senin kırmızılar çoktan yola çıkmıştır.ama ya bebek varsaaaaaaa
Insallah vardir :)bence yap yappp zaten varsa da yoksa da cıkacaktır :)
Hadi insallah gelen olmaz 9 ay kadar :)Benimde bat bugün ve gelen giden yok :)
zeynepcim ara vermick misin hemen düşünüyo musun yani ekleyelim mi listeyeBanucum benide eklermisin cnm bugun kurtaj oldum artik bebegim yok sanirim suanki kanamami sat olarak hesaplicam zaten daha oncede bu sekildeydi sat 23 eylul bat nasil olur bilmiyrm o yuzden bişey diyemicem zaten kanamam bitsin ovi testiyle ovi gününü bulucam ins karismaz gunler
banu acaba ben listeye bu ay eklenmesem mi karar veremedim sat 22nisan bati bekliyorum halakızlar özetle bi kaç güne kadar yeni sayfaya geçiyoruz adı gelsin bebişler dolsun göbüşler olacak ben not alıyorum liste yapıcam bat.lar yazarsanız o sayfadan devam edicez
ben seni yine bat.olmaksızın eklerim zaten gelse bile artk ekime dahil oluyosun bu saatten sonra şurda 1 hafta kaldı eylül için zatenbanu acaba ben listeye bu ay eklenmesem mi karar veremedim sat 22nisan bati bekliyorum hala
Amin inşallah canm cumlemizeÇok geçmiş olsun arkadaşım. Rabbim bir daha boyle bir aci yaşattmasın
Canm sen ekle çünkü benim eşim korunmama izin vermicek sanirim doktor iki ay dusunmeyin dedi ama bi sorun olacagini sanmiyrm cunku kurtaj olup hemen arkasindan hamile kalan saglikli evladi olan cokzeynepcim ara vermick misin hemen düşünüyo musun yani ekleyelim mi listeye
insallah ugurlu gelir elinben seni yine bat.olmaksızın eklerim zaten gelse bile artk ekime dahil oluyosun bu saatten sonra şurda 1 hafta kaldı eylül için zaten
tabi eşinin ve senin kararın tatlım..psikolojik olarak umarm iyisindir,rahim kendini belki birkaç ay tekrar hazırlamaya uğraşacaktır.hemen olmazsa da strese girme,ben varım burda bana takılırsın benım de bi kaç ay rötarım olacakAmin inşallah canm cumlemize
Canm sen ekle çünkü benim eşim korunmama izin vermicek sanirim doktor iki ay dusunmeyin dedi ama bi sorun olacagini sanmiyrm cunku kurtaj olup hemen arkasindan hamile kalan saglikli evladi olan cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?