sıyırdım valla arada tutuyo benim böyledeli bu kız
şimdi gelir şimdi hemenn geçiyo zamannn burdabenim daha yumurtlama bile gelmediii o derece bi beklemedeyim yaniiii
benim daha yumurtlama bile gelmediii o derece bi beklemedeyim yaniiii
bak yaaa duramadın dimi :) ne kadar var bata bi de kan vermiş :) totemimiz var unuttun mu bi daha ki ay yapmıyosun bat gelene kdr
Bat ı gelen yok mu hiç hepimiz eylül sonumuyuz yaaa..
nasip kısmet canımmmm beklemedeyizzzz eylülde gelecek güzel haberiniiiBat'a 1 hafta var sanirim ama 10 gun de olabilir. Ovu testine gore karisik :/ zaten son gordugum cift cizgiyi hic degerlendiremedim, kesin esas ovulasyon da o zaman olmustur
Eylulde gel!!!!
inş cnm hayırlısı olsun ne güzel azcık kalmışşşSon 4 gun kaldi dua edin canlar
hadi canım güzel haberlerini ver bize de moraller iyice tavan olsunn arkası gelsin sonra daSon 4 gun kaldi dua edin canlar
düzensiz mi adet oluyorsun cnmBat'a 1 hafta var sanirim ama 10 gun de olabilir. Ovu testine gore karisik :/ zaten son gordugum cift cizgiyi hic degerlendiremedim, kesin esas ovulasyon da o zaman olmustur
Eylulde gel!!!!
Son 4 gun kaldi dua edin canlar
inşallah canım bu topic de sinerji enerji mükemmel hep destek tam destek güzel haberler alacağız aramıza hoşgeldinMerhaba İsim Ters Lale
yaş 26
SAT 14 Ağustos
BAT en geç 14 Ağustos
1 yıl oldu istemeye başlayalı
1 kimyasal gebelik geçirdim ilk ayda
ovulasyon tahmini 24 - 27 Ağustosbanu86 beni de listeye eklerseniz sevinirim.
Ayrıca Eylül doğduğum ay eğer olursa annesine doğum günü hediyesi olacak.
Umarım tüm isteyenler bu güzel Eylül ayında hamile kalır
hu huuuuuu hem de ne partydualarımız seninleee canım :) inşallah tutmustur..burda parti yaparız sana
İnşallah çok teşekkür ederiminşallah canım bu topic de sinerji enerji mükemmel hep destek tam destek güzel haberler alacağız aramıza hoşgeldin
Merhaba İsim Ters Lale
yaş 26
SAT 14 Ağustos
BAT en geç 14 Ağustos
1 yıl oldu istemeye başlayalı
1 kimyasal gebelik geçirdim ilk ayda
ovulasyon tahmini 24 - 27 Ağustosbanu86 beni de listeye eklerseniz sevinirim.
Ayrıca Eylül doğduğum ay eğer olursa annesine doğum günü hediyesi olacak.
Umarım tüm isteyenler bu güzel Eylül ayında hamile kalır
düzensiz mi adet oluyorsun cnm
en azından test yaptın birşey olmadığını öğrendin stres yapcak bişey kalmadı bu ay için rahat rahat bekle şimdi gelsin ki sonrasında çalışmalara başlaUzun zamandir dogum kontrol hapi kullaniyordum, 2 ay once biraktim. Oncesinde de cok duzensiz degildi ama simdi hormonlarin duzeni degistigi icin gecen ay 34 gundu dongum. Normalde 28-30 arasiydi diye hatirliyorum. Bakalim bu ay ne zaman gelicekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?