Eylülde Gel

bak yaaa duramadın dimi :) ne kadar var bata bi de kan vermiş :) totemimiz var unuttun mu bi daha ki ay yapmıyosun bat gelene kdr

Bat'a 1 hafta var sanirim ama 10 gun de olabilir. Ovu testine gore karisik :/ zaten son gordugum cift cizgiyi hic degerlendiremedim, kesin esas ovulasyon da o zaman olmustur
Eylulde gel!!!!

Bat'a 1 hafta var sanirim ama 10 gun de olabilir. Ovu testine gore karisik :/ zaten son gordugum cift cizgiyi hic degerlendiremedim, kesin esas ovulasyon da o zaman olmustur
Eylulde gel!!!!
nasip kısmet canımmmm beklemedeyizzzz eylülde gelecek güzel haberiniii

Merhaba İsim Ters Lale
yaş 26
SAT 14 Ağustos
BAT en geç 14 Ağustos
1 yıl oldu istemeye başlayalı
1 kimyasal gebelik geçirdim ilk ayda
ovulasyon tahmini 24 - 27 Ağustos banu86 beni de listeye eklerseniz sevinirim.
Ayrıca Eylül doğduğum ay eğer olursa annesine doğum günü hediyesi olacak.
Umarım tüm isteyenler bu güzel Eylül ayında hamile kalır

inşallah canım bu topic de sinerji enerji mükemmel hep destek tam destek güzel haberler alacağız aramıza hoşgeldin

Hoşgeldin aramızaaa, bu topikte umutsuzluga yer yok allahın izniyle hepimiz bebeişlerimizle yeni bir topikte bulusacagızzzzz :)

düzensiz mi adet oluyorsun cnm

Uzun zamandir dogum kontrol hapi kullaniyordum, 2 ay once biraktim. Oncesinde de cok duzensiz degildi ama simdi hormonlarin duzeni degistigi icin gecen ay 34 gundu dongum. Normalde 28-30 arasiydi diye hatirliyorum. Bakalim bu ay ne zaman gelicekler

Uzun zamandir dogum kontrol hapi kullaniyordum, 2 ay once biraktim. Oncesinde de cok duzensiz degildi ama simdi hormonlarin duzeni degistigi icin gecen ay 34 gundu dongum. Normalde 28-30 arasiydi diye hatirliyorum. Bakalim bu ay ne zaman gelicekler
en azından test yaptın birşey olmadığını öğrendin stres yapcak bişey kalmadı bu ay için rahat rahat bekle şimdi gelsin ki sonrasında çalışmalara başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…