Eylülde Gel

İdrar renginin gebelikle kesinlikle alakasi yok! Camasirsuyu karbonat testi de cok sacma, bosuna ugrasmayin :/
İdrarin Ph'i ve dansitesiyle alakali. Rengi de ayni sekilde beslenme ve metabolizmayla iliskili.

hay ağzını bal yesin canım...Ben anlatmak istedim ama :) kafa göz dalıyolardı bana burda

cnm yumurtlama zamanına mı diyorsun ya banada şimdidin onun stresi düştü o hafta düğün varmış hatta gitmeyelim dedi şehirdışına hahaha :)))

evet güzelim bu dört günü iyi değerlendirmem lazım ama çok halsizim ne olcak bilmiyorum artık... enerji içeceği felan mı içsem acep

aynen cnm günde bir tane iç bende öyle yapıcam en az 5 gün sıkı çalışmak lazım ama hal kalmıyor kiii

bende çakşır suyu alcam kocama hahaa istesede istemesede içirmem lazım bide çörekotu yağı duydum amaaa onu içirmek daha zor yaaa

Findik fistik cikolata yedik mi iyi bir enerji gelir :))

Bu arada ben dayanamayangillerin basinda oldugum icin gene de bi test yapiim dedim kanda, sonuc tabii ki negatif :/ artik eminim, kismet artik eylul sonu ekim basi...

bende çakşır suyu alcam kocama hahaa istesede istemesede içirmem lazım bide çörekotu yağı duydum amaaa onu içirmek daha zor yaaa

ya bunun toz halini yemeğe karıştırsdan felan olmuyo öyle etkisi mi kalmaz. Ne bileyim ruhu duymadan kaktır gitsin

Bu arada ben dayanamayangillerin basinda oldugum icin gene de bi test yapiim dedim kanda, sonuc tabii ki negatif :/ artik eminim, kismet artik eylul sonu ekim basi...

Bizimle beklersin,, bu ay çok çalış

bak yaaa duramadın dimi :) ne kadar var bata bi de kan vermiş :) totemimiz var unuttun mu bi daha ki ay yapmıyosun bat gelene kdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…