İdrar renginin gebelikle kesinlikle alakasi yok! Camasirsuyu karbonat testi de cok sacma, bosuna ugrasmayin :/
İdrarin Ph'i ve dansitesiyle alakali. Rengi de ayni sekilde beslenme ve metabolizmayla iliskili.
cnm yumurtlama zamanına mı diyorsun ya banada şimdidin onun stresi düştü o hafta düğün varmış hatta gitmeyelim dedi şehirdışına hahaha :)))
fındık ye mis gibiii kocişinle birlikte yiyinevet güzelim bu dört günü iyi değerlendirmem lazım ama çok halsizimne olcak bilmiyorum artık... enerji içeceği felan mı içsem acep
fındık ye mis gibiii kocişinle birlikte yiyin
hahahaahahahaah küçüklüğümden beri beynimize işledir 1avuç fındık aganigi naganigi diye benim suçum yokSeninde bilmediğin yok haaa
ben de bayılırımmm yaş fındık yaş ceviz ama hiç yemedim bu ara heyaş fındık zamanı kızlarrrr ne güzel işte en sevdiğimmmnm
aynen cnm günde bir tane iç bende öyle yapıcam en az 5 gün sıkı çalışmak lazım ama hal kalmıyor kiii
türk kahvesi delisiyiz bizbirde muz ceviz ve türk kahvesi kocişler içinnnnnnnnnn
hepsi birden yap da sonra ne olur bilemem:) artık yapıcezzzz birşeyler enerji içeceği mi olur, fındık mı olur. ballı bademmi olurAllah ne verdiyse
bende çakşır suyu alcam kocama hahaa istesede istemesede içirmem lazım bide çörekotu yağı duydum amaaa onu içirmek daha zor yaaa
Findik fistik cikolata yedik mi iyi bir enerji gelir :))
Bu arada ben dayanamayangillerin basinda oldugum icin gene de bi test yapiim dedim kanda, sonuc tabii ki negatif :/ artik eminim, kismet artik eylul sonu ekim basi...
bak yaaa duramadın dimi :) ne kadar var bata bi de kan vermiş :) totemimiz var unuttun mu bi daha ki ay yapmıyosun bat gelene kdrFindik fistik cikolata yedik mi iyi bir enerji gelir :))
Bu arada ben dayanamayangillerin basinda oldugum icin gene de bi test yapiim dedim kanda, sonuc tabii ki negatif :/ artik eminim, kismet artik eylul sonu ekim basi...
Findik fistik cikolata yedik mi iyi bir enerji gelir :))
hepsi birden yap da sonra ne olur bilemem
açeyimm kollaamıııı geeellll geelllllArtık senin oraya kadar koşarak gelirim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?