Eylülde Gel

İnşallah canım...yeterki motivasyonumuz yüksek olsun...geleceğe umutla bakalım...Elbet bir gün hepimiz anne olcağız ben inanıyorum , sende inan
allahhımmm böyle olunca teletubbiler gibi sarılasım geliyo sizlere yaaaaa

Hosgeldin arkadasim! Eylul ayi ugur getirsin hepimize o zaman!
Bu arada Edirneli misin? :)

inş kkızlar yaa psikoloji çok önemli bazen benim içim bi kararıyor sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor ama Allah tan umut kesilmezz
Benim içime de bazen bir ateş düşüyo sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor hiç sabredemeyecekmişim gibi sonra iyi ki geçiyor yoksa kafayı yerim

Benim içime de bazen bir ateş düşüyo sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor hiç sabredemeyecekmişim gibi sonra iyi ki geçiyor yoksa kafayı yerim
işte bu kötü düşünceler pis düşünceler hemencik gitsin biz iyi hissedelim diye burdayız :)

Hepimiz bazen korkuyoruz,telaş oluyoruz, düşünceler karabasan gibi çöküyor üstümüze ama bunların bize hiçbir faydası olmuyor. Bizde yeni bir şey denemek istedik umutla bakmak gibi...pozitif düşünce her zman olumlu sonuc verir. Sende olumlama yap...

canımlar benim mesai bitmek üzere,akşamları çok haşır neşir olamıyorum sabah ilk iş tükanı açarım sağlıcakla kalın hepinize muck muck muck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…