- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Çok teşekkürler destek için yaa gerçekten çok enerjiksiniz inşallah herkes hamile kalırHoşgeldin aramızaaa, bu topikte umutsuzluga yer yokallahın izniyle hepimiz bebeişlerimizle yeni bir topikte bulusacagızzzzz :)
en azından test yaptın birşey olmadığını öğrendin stres yapcak bişey kalmadı bu ay için rahat rahat bekle şimdi gelsin ki sonrasında çalışmalara başla
aminn canım inşallah başarcaz allahın izniyleeeÇok teşekkürler destek için yaa gerçekten çok enerjiksiniz inşallah herkes hamile kalır
Çok teşekkürler destek için yaa gerçekten çok enerjiksiniz inşallah herkes hamile kalır
Kesinlikle! Son reglimi bekliyorum
allahhımmm böyle olunca teletubbiler gibi sarılasım geliyo sizlere yaaaaaİnşallah canım...yeterki motivasyonumuz yüksek olsun...geleceğe umutla bakalım...Elbet bir gün hepimiz anne olcağız ben inanıyorum , sende inan
İnsan bu işlere girmeden ne kadar kolay geliyor sonra işin içine girince anlıyorsun ne kadar büyük bişeymiş öyle ha deyince olmuyormuşaminn canım inşallah başarcaz allahın izniyleee
allahhımmm böyle olunca teletubbiler gibi sarılasım geliyo sizlere yaaaaa
Merhaba İsim Ters Lale
yaş 26
SAT 14 Ağustos
BAT en geç 14 Ağustos
1 yıl oldu istemeye başlayalı
1 kimyasal gebelik geçirdim ilk ayda
ovulasyon tahmini 24 - 27 Ağustosbanu86 beni de listeye eklerseniz sevinirim.
Ayrıca Eylül doğduğum ay eğer olursa annesine doğum günü hediyesi olacak.
Umarım tüm isteyenler bu güzel Eylül ayında hamile kalır
canım rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış diye çok klişe bi söz var ama ben çok severim onuuuuinş kkızlar yaa psikoloji çok önemli bazen benim içim bi kararıyor sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor ama Allah tan umut kesilmezz
ay inşallah inşallahhhhhahhahaa :) sarılıp mutluluktan ağlaşalım inşallah
canım rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış diye çok klişe bi söz var ama ben çok severim onuuuu
o haldee grubumuzun mottosu budur kızlaarBende çok severimmmmm...
Benim içime de bazen bir ateş düşüyo sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor hiç sabredemeyecekmişim gibi sonra iyi ki geçiyor yoksa kafayı yeriminş kkızlar yaa psikoloji çok önemli bazen benim içim bi kararıyor sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor ama Allah tan umut kesilmezz
Hoşbuldumm.. Yok değilim neden:)Hosgeldin arkadasim! Eylul ayi ugur getirsin hepimize o zaman!
Bu arada Edirneli misin? :)
işte bu kötü düşünceler pis düşünceler hemencik gitsin biz iyi hissedelim diye burdayız :)Benim içime de bazen bir ateş düşüyo sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor hiç sabredemeyecekmişim gibi sonra iyi ki geçiyor yoksa kafayı yerim
Hoşbuldumm.. Yok değilim neden:)
Benim içime de bazen bir ateş düşüyo sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor hiç sabredemeyecekmişim gibi sonra iyi ki geçiyor yoksa kafayı yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?