Eylülde Gel

[QUOTalması ass, post: 42350499, member: 198726"]sen bence git bir hava al...fazla stres yapmışsın canım....Bana ne ayol...istediğin istediğin şekilde kondur...eğer bu şekilde vucudun tepki veriyorsada ben senin adına sadece sevinebilirim.Seninle inatlaşmak gibi bir derdim de yok. Alla alla..[/QUOTE]
Hava almasi gereken sensin seni alakadar etmiyorsa atlamayacaksin her lafa ) ters cümle kurarak neyi amaçlıyorsun acaba . burası hamilelik için kurulmuş bir topik yanı bunları istediğimiz gibi sorariz . stres yapıyor olmamizz da çok normal anladin mi şekerim !

Hava almasi gereken sensin seni alakadar etmiyorsa atlamayacaksin her lafa ) ters cümle kurarak neyi amaçlıyorsun acaba . burası hamilelik için kurulmuş bir topik yanı bunları istediğimiz gibi sorariz . stres yapıyor olmamizz da çok normal anladin mi şekerim ![/QUOTE]
kızlar bizim topiğimizin en büyük ve en güzel özelliği pozitiflik değil miii lütfen bize yakışmıyo ..değişiklikler kişiden kişiye değişebiliyor.hepimiz güzel haberler vermek ve duymak için buradayızz

Hava almasi gereken sensin seni alakadar etmiyorsa atlamayacaksin her lafa ) ters cümle kurarak neyi amaçlıyorsun acaba . burası hamilelik için kurulmuş bir topik yanı bunları istediğimiz gibi sorariz . stres yapıyor olmamizz da çok normal anladin mi şekerim ![/QUOTE]

hahahaha :) . Allah gönlündekini versin sana...banada bulaşma...

Amacimizcansu1109, post: 42350902, member: 699056"]Hava almasi gereken sensin seni alakadar etmiyorsa atlamayacaksin her lafa ) ters cümle kurarak neyi amaçlıyorsun acaba . burası hamilelik için kurulmuş bir topik yanı bunları istediğimiz gibi sorariz . stres yapıyor olmamizz da çok normal anladin mi şekerim ![/QUOTE]
kızlar bizim topiğimizin en büyük ve en güzel özelliği pozitiflik değil miii lütfen bize yakışmıyo ..değişiklikler kişiden kişiye değişebiliyor.hepimiz güzel haberler vermek ve duymak için buradayızz [/QUOTE]
Amacimiz bu xanim benim bende bu yuzden buraya yaziyorum birbirimize belirtilerimizi soruyoruz yada ovulasyonlarimizi sorup fi
kızlar bizim topiğimizin en büyük ve en güzel özelliği pozitiflik değil miii lütfen bize yakışmıyo ..değişiklikler kişiden kişiye değişebiliyor.hepimiz güzel haberler vermek ve duymak için buradayızz [/QUOTE]
Bizde bu yuzden burdayiz kuzum kadin utanmadan maydonoz oluyo :) bide git vo hava al diyo .kocasiyla problem yasayan buraya atlamasin kene gibi :))))

Valla ben ağzımı açmam bundan sonra...Buyursun arkadaş bütün enerjisini versin topiğe! NOKTA.

Valla ben ağzımı açmam bundan sonra...Buyursun arkadaş bütün enerjisini versin topiğe! NOKTA.[/QUOTE]
valla canım sıkıldı ya

Bizim burdaki amacımız zaten sürekli her ay yaşadığımız sıkıntılardan kendimizi uzak tutmak...Takılmamak, ve güzel bir sohbet havasında bat mızı beklemek...o yüzden enerji sinerji devammmmmm

Bizim burdaki amacımız zaten sürekli her ay yaşadığımız sıkıntılardan kendimizi uzak tutmak...Takılmamak, ve güzel bir sohbet havasında bat mızı beklemek...o yüzden enerji sinerji devammmmmm

kızlar ayın sonuna geldik artık batlar patır patır dökülecek o yüzden her zamankinden daha çok enerjiye ihtiyacımız var ses verin hadiiiiiiiiiiiiiiiiiii
güzel haberler gelecek görün bak

kızlar ayın sonuna geldik artık batlar patır patır dökülecek o yüzden her zamankinden daha çok enerjiye ihtiyacımız var ses verin hadiiiiiiiiiiiiiiiiiii
güzel haberler gelecek görün bak

benim 17 gün kaldı geri sayım başladı

off benim daha çok çalışmam lazım üşeniyorum yaaa bu yorgunluk halsizlikle çalışcam birde ayhh Allah'ım güç ver
cnm yumurtlama zamanına mı diyorsun ya banada şimdidin onun stresi düştü o hafta düğün varmış hatta gitmeyelim dedi şehirdışına hahaha :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…