- 16 Ağustos 2015
- 589
- 435
- 23
- 34
Hava almasi gereken sensin seni alakadar etmiyorsa atlamayacaksin her lafa[QUOTalması ass, post: 42350499, member: 198726"]sen bence git bir hava al...fazla stres yapmışsın canım....Bana ne ayol...istediğin istediğin şekilde kondur...eğer bu şekilde vucudun tepki veriyorsada ben senin adına sadece sevinebilirim.Seninle inatlaşmak gibi bir derdim de yok. Alla alla..
Hava almasi gereken sensin seni alakadar etmiyorsa atlamayacaksin her lafa[QUOTalması ass, post: 42350499, member: 198726"]sen bence git bir hava al...fazla stres yapmışsın canım....Bana ne ayol...istediğin istediğin şekilde kondur...eğer bu şekilde vucudun tepki veriyorsada ben senin adına sadece sevinebilirim.Seninle inatlaşmak gibi bir derdim de yok. Alla alla..
kızlar bizim topiğimizin en büyük ve en güzel özelliği pozitiflik değil miii lütfen bize yakışmıyo ..değişiklikler kişiden kişiye değişebiliyor.hepimiz güzel haberler vermek ve duymak için buradayızzHava almasi gereken sensin seni alakadar etmiyorsa atlamayacaksin her lafa) ters cümle kurarak neyi amaçlıyorsun acaba . burası hamilelik için kurulmuş bir topik yanı bunları istediğimiz gibi sorariz . stres yapıyor olmamizz da çok normal anladin mi şekerim !
kızlar bizim topiğimizin en büyük ve en güzel özelliği pozitiflik değil miii lütfen bize yakışmıyo ..değişiklikler kişiden kişiye değişebiliyor.hepimiz güzel haberler vermek ve duymak için buradayızzHava almasi gereken sensin seni alakadar etmiyorsa atlamayacaksin her lafa) ters cümle kurarak neyi amaçlıyorsun acaba . burası hamilelik için kurulmuş bir topik yanı bunları istediğimiz gibi sorariz . stres yapıyor olmamizz da çok normal anladin mi şekerim !
kızlar bizim topiğimizin en büyük ve en güzel özelliği pozitiflik değil miii lütfen bize yakışmıyo ..değişiklikler kişiden kişiye değişebiliyor.hepimiz güzel haberler vermek ve duymak için buradayızz
valla canım sıkıldı yaValla ben ağzımı açmam bundan sonra...Buyursun arkadaş bütün enerjisini versin topiğe! NOKTA.
valla canım sıkıldı ya
Sıkma canını sen...Ben neşeni getiririm senin yerine
Bizim burdaki amacımız zaten sürekli her ay yaşadığımız sıkıntılardan kendimizi uzak tutmak...Takılmamak, ve güzel bir sohbet havasında bat mızı beklemek...o yüzden enerji sinerji devammmmmm
kızlar ayın sonuna geldik artık batlar patır patır dökülecek o yüzden her zamankinden daha çok enerjiye ihtiyacımız var ses verin hadiiiiiiiiiiiiiiiiiii
güzel haberler gelecek görün bak
benim haftaya bugün
çok güzel çoooooookkkkk1 hafta var hadi bakalım :) güzel bekleyiş başladı
çok güzel çoooooookkkkkhahahahaah
ben de öyle düşünüyorum o yüzden hiç ihtimal vermedim bile
cnm yumurtlama zamanına mı diyorsun ya banada şimdidin onun stresi düştü o hafta düğün varmış hatta gitmeyelim dedi şehirdışına hahaha :)))off benim daha çok çalışmam lazımüşeniyorum yaaa bu yorgunluk halsizlikle çalışcam birde ayhh Allah'ım güç ver
sıcaklarda hele çok zor oluyo valla ama yılmak yokk çalışcaz çok çalışcazzzzzoff benim daha çok çalışmam lazımüşeniyorum yaaa bu yorgunluk halsizlikle çalışcam birde ayhh Allah'ım güç ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?