Canim ovulasyon testi yapmismiydin gebelik ogrenmek icinQueenfyztesti t: 42295313 .!.:Kizlar ya tum gun oturup kendimi dinliyorum. Ne olsa hamileyim saniyorum. Daha adetime 1 hafta var nasil kurtulcam ben bu durumdan ya. Belim agrimaya, midem yanmaya basladi. Kesin psikolojik ama dusunmeden duramiyorum bir turlu
Canim ovulasyon testi yapmismiydin gebelik ogrenmek icin
Ama 1 hafta vardi dimi regline yarin sabahta yap oncekine gore az daha koyulasma varsa belki de bebekte var demektirrr:))Bu sabah yaptim canim ikinci cizgi silik cikti
Ama 1 hafta vardi dimi regline yarin sabahta yap oncekine gore az daha koyulasma varsa belki de bebekte var demektirrr:))
ya var ya ben bu ay test mest almıcam bi kaç tane ovu. kaldı onu kullancam.daha da test almıcam regl geçene kadar.bence bizi onlarda strese sokuyo.o test orda dururken yapılıyo illaki ve sonuç negatif görünce moral alt üst kafamız sürekli o negatifte oluyo .buraya yazıyım bunu tarihe not düşüyüm almıcam hatırlatın
Evet daha bir hafta var canim. Insallah dedigin gibi olur
Tatlim sen ynede al bu ay butun tedbrleri alalim ama strese grmeyelm .bu sefer nye almadm dye strese grersn.dedgm gbi tedbir bizden takdir Allahtan canimya var ya ben bu ay test mest almıcam bi kaç tane ovu. kaldı onu kullancam.daha da test almıcam regl geçene kadar.bence bizi onlarda strese sokuyo.o test orda dururken yapılıyo illaki ve sonuç negatif görünce moral alt üst kafamız sürekli o negatifte oluyo .buraya yazıyım bunu tarihe not düşüyüm almıcam hatırlatın
evet arkadaş doğru söylüyo mesela gruptaki hamile zeynep öyle yaptı gün be gün koyulaştığını gözlemledi,her gün yap canm bundan sonra yan yana koy bakalım hadi inşallah yaaEvet daha bir hafta var canim. Insallah dedigin gibi olur
Camasir suyu testi ne cnm ben ilk kez senden duyuyorumgerçi test almasam da elim ayağım durmuyo ki çamaşır suyu testi bile yaptm.ama en vefalı o çıktı,bakın ona kalsa şimdiye hamileydim canım çamaşır suyu minnoş şey
canım ovu.testi bi kaç var o yeter de gebelik testini kastettim asıl moral bozan oTatlim sen ynede al bu ay butun tedbrleri alalim ama strese grmeyelm .bu sefer nye almadm dye strese grersn.dedgm gbi tedbir bizden takdir Allahtan canim
işte bende bu siteden duydum kız videolu eklemiş doğru çıkmış onun ama çok saçma zaten baya bi eski metodmuş hiçbir bilimselliği yokCamasir suyu testi ne cnm ben ilk kez senden duyuyorum
Belkide bebis vardr canim.cnku ben bi hafta kala yaptgmda ovu.testi yok denecek kadar silikti.sen yarnda yap belki koyulasr takip et bakalm ins ikinci bebisimz olur listedekiCok haklisin canim evde oldukca yapasi geliyor insanin. Ovu testi olmasa bu sefer de gebelik testlerine sariyor insan. Dunyanin testini yaptim birkac ayda
Evet haklsin gebelk testi cok gicik hep bembeyaz ckyr canm ya.ama ovu.testi azda olsa iknci czgi cknca mutlu olyr insan demicanım ovu.testi bi kaç var o yeter de gebelik testini kastettim asıl moral bozan o
İnşallah canım ilk bebek haberi senden gelir acılısı da sen yaparsin insallah:)
Belkide bebis vardr canim.cnku ben bi hafta kala yaptgmda ovu.testi yok denecek kadar silikti.sen yarnda yap belki koyulasr takip et bakalm ins ikinci bebisimz olur listedeki
Aynen öyle sen ov. Testlerini takip et onlar sana bence bi kaç gune daha net cvp verir. Bizim diledigimiz gibi olur sonuclar insallah:)Ay insallah ya. Bu ay cok umutluyum hakkaten iyi degerrdik gibime geliyor. Ama beklenti cogaldikca da hayal kirikligi buyuk oluyor. Biraz daha sabredelim bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?