Eylülde Gel

Queenfyztesti t: 42295313 .!.:
Kizlar ya tum gun oturup kendimi dinliyorum. Ne olsa hamileyim saniyorum. Daha adetime 1 hafta var nasil kurtulcam ben bu durumdan ya. Belim agrimaya, midem yanmaya basladi. Kesin psikolojik ama dusunmeden duramiyorum bir turlu
Canim ovulasyon testi yapmismiydin gebelik ogrenmek icin

ya var ya ben bu ay test mest almıcam bi kaç tane ovu. kaldı onu kullancam.daha da test almıcam regl geçene kadar.bence bizi onlarda strese sokuyo.o test orda dururken yapılıyo illaki ve sonuç negatif görünce moral alt üst kafamız sürekli o negatifte oluyo .buraya yazıyım bunu tarihe not düşüyüm almıcam hatırlatın

gerçi test almasam da elim ayağım durmuyo ki çamaşır suyu testi bile yaptm.ama en vefalı o çıktı,bakın ona kalsa şimdiye hamileydim canım çamaşır suyu minnoş şey

Cok haklisin canim evde oldukca yapasi geliyor insanin. Ovu testi olmasa bu sefer de gebelik testlerine sariyor insan. Dunyanin testini yaptim birkac ayda

Tatlim sen ynede al bu ay butun tedbrleri alalim ama strese grmeyelm .bu sefer nye almadm dye strese grersn.dedgm gbi tedbir bizden takdir Allahtan canim

Evet daha bir hafta var canim. Insallah dedigin gibi olur
evet arkadaş doğru söylüyo mesela gruptaki hamile zeynep öyle yaptı gün be gün koyulaştığını gözlemledi,her gün yap canm bundan sonra yan yana koy bakalım hadi inşallah yaa

Cok haklisin canim evde oldukca yapasi geliyor insanin. Ovu testi olmasa bu sefer de gebelik testlerine sariyor insan. Dunyanin testini yaptim birkac ayda
Belkide bebis vardr canim.cnku ben bi hafta kala yaptgmda ovu.testi yok denecek kadar silikti.sen yarnda yap belki koyulasr takip et bakalm ins ikinci bebisimz olur listedeki

Ben 8 aydir ovulasyon testi kullaniyorum artik uzman oldum okuduklarim yok ateş takibi yokk akinti takibi derken... ama sonuc negatif oldu hep... ama umutluyum gecen ay ovulasyon testi yapmadan iliski yasadik olmadi gene ama en azindan stres yapmamis olduk esimde bende. En iyisi rahat kafa:)

Kizlar alttakini az once yaptim. Digerini de sabah yapmistim. Sanki azicik daha koyulasmis geldi bana. Belki de saat farkindandir

Eklentiler

• DSC_0911.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 72
Ay insallah ya. Bu ay cok umutluyum hakkaten iyi degerrdik gibime geliyor. Ama beklenti cogaldikca da hayal kirikligi buyuk oluyor. Biraz daha sabredelim bakalim
Aynen öyle sen ov. Testlerini takip et onlar sana bence bi kaç gune daha net cvp verir. Bizim diledigimiz gibi olur sonuclar insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…