- 5 Ağustos 2015
- 412
- 250
- 18
- 33
Degistiricem canm zaten o doktor canimi cok sıktı bide alttan muayene etmek istedi izin vermedim çünkü cok sacma geldi yeni hamileymim ve görünmüyor bu gayet normal alttan bakmsi ayrica tehlikeli düşük yapabilirim. Biraz beklicem bebegim suan bes haftalik daha altiyi doldursun tekrar gidicem baska hastaneyeBana sorarsan eger imkanin varsa dr. Degistir yine sen bilirsin bir cok doktor
Ay zeynep canim cumlenin sonunu getirememisim ama sen anlamissin zaten onu diycektim biraz bekle istersen oyle doktorlara inanip hayal kiriklligina falan ugramak yok saolsun doktorlar inanilmaz sacmaliyor zaman zaman oyuzden bekle ve zamanla hersey yoluna girer canim benimDegistiricem canm zaten o doktor canimi cok sıktı bide alttan muayene etmek istedi izin vermedim çünkü cok sacma geldi yeni hamileymim ve görünmüyor bu gayet normal alttan bakmsi ayrica tehlikeli düşük yapabilirim. Biraz beklicem bebegim suan bes haftalik daha altiyi doldursun tekrar gidicem baska hastaneye
sevgil günlük ; bugün yine sayfalarca umut dolu yolculuğumuz devam etti çok takip edemedim sanırım bugün yoğundum ama can arkadaşlar sayfayı yine canlı ve ışıl ışıl tutmuş ..moralimizi hiç bişey bozamaz inşallah.. Umut dolu yarınlara MERHABA..an itibarıyle doğum günümmmmAYYY iyiki doğdum çok mutluyum şükürleeerrr olsun.hayalim bu doğum günüme hamile girmekti ama dileğim sağlıkl bir bebiş olsun bunu sizinle paylaşıyım...işte böööylle bigündü günlükçüğüüümm...ben tükkanı kapatıyorum kepenkleri indiriyorummm cansu1109 anahtarlar paspasın altında canım sabah siftahı yapıver..iyi geceler mutlu ,umutlu yarınlar..güzel günler göreceğiz..
sevgil günlük ; bugün yine sayfalarca umut dolu yolculuğumuz devam etti çok takip edemedim sanırım bugün yoğundum ama can arkadaşlar sayfayı yine canlı ve ışıl ışıl tutmuş ..moralimizi hiç bişey bozamaz inşallah.. Umut dolu yarınlara MERHABA..an itibarıyle doğum günümmmmAYYY iyiki doğdum çok mutluyum şükürleeerrr olsun.hayalim bu doğum günüme hamile girmekti ama dileğim sağlıkl bir bebiş olsun bunu sizinle paylaşıyım...işte böööylle bigündü günlükçüğüüümm...ben tükkanı kapatıyorum kepenkleri indiriyorummm cansu1109 anahtarlar paspasın altında canım sabah siftahı yapıver..iyi geceler mutlu ,umutlu yarınlar..güzel günler göreceğiz..
Irmak, paspasın altındaki anahtarı almışsın cansu geç kaldı bugün :) pogaçalarınız bende :) çayları demleyingünaydın kızlar , güzel bi cuma günü olsun hepimiz için
cnm bizde dün aldık aktardan çakşır suyu sabah akşam içicek eşim tadınıda beğendi allahtan :)) birde keçiboynuzu aldım birde çörek otu yaığı aldım onuda hep beraber daha etkili dedi aktarcım istersen sende dene zaten keçiboynuzu kürü çok iyi diyorlar saraçoğlunun sitede de varCanım aktardan suyunu aldık daha etkiliymiş hem sperm artırıyomuş hemde kalitesini .şişede su gibi satılıyo zaten günde 3 defa çay bardağının yarısını su yarısını çakşırsuyu dolduruyosun aç karnına içiyo.aktara sordum kadın için ne önerirsiniz die bende yumurta gelişme sorunu var civanperçemi ni önerdi.internetten araştırdım kadınlar için baya faydalı hayırlısı olur inşallah.
musmutlu bebiş kokulu yılların olsun cnm bu eylül sana tüm dileklerini getirsin inşşş iyiki doğdunnnnsevgil günlük ; bugün yine sayfalarca umut dolu yolculuğumuz devam etti çok takip edemedim sanırım bugün yoğundum ama can arkadaşlar sayfayı yine canlı ve ışıl ışıl tutmuş ..moralimizi hiç bişey bozamaz inşallah.. Umut dolu yarınlara MERHABA..an itibarıyle doğum günümmmmAYYY iyiki doğdum çok mutluyum şükürleeerrr olsun.hayalim bu doğum günüme hamile girmekti ama dileğim sağlıkl bir bebiş olsun bunu sizinle paylaşıyım...işte böööylle bigündü günlükçüğüüümm...ben tükkanı kapatıyorum kepenkleri indiriyorummm cansu1109 anahtarlar paspasın altında canım sabah siftahı yapıver..iyi geceler mutlu ,umutlu yarınlar..güzel günler göreceğiz..
hırsız damgası yemem demi
cayımı demledim bile :) buyrun bana
kızlarr yardıma ihtiyacım var dün doktoruma gittim geçen ay 2 yumurta gelişmişti 1 tanesi çatlayamamiş içimde duruyor ve şuan adetliyim yine de dökülmemiş çok sinir oldum(( ayrıca doktorum rahim filmi dedi salı günü gel dedi oda korkulacak bir işlem diyorlarrr napıcam morallerim sıfır
cnm 250 tl anestezi istersem 400 tl dedi doktorumda gerek yok ki dedi ama ben burda forumlarda okudum baya zor diye yazıyorcanm anestezili istesen ? devlette yapıyorlar mı bilmiyorum ama özelde oluyormus .
mrb canımSelam kızlar bu ay bende tedavideyim, menegon'a başladım..
Ve ek olarak femera kullanıyorum..
Rabbim isteyen her kadına nasip etsin anneliği..
Amin. .
rahim filmini yumurtalar dökülmemiş diye mi verdi canım başka bi durumdan dolayı mı ?cnm 250 tl anestezi istersem 400 tl dedi doktorumda gerek yok ki dedi ama ben burda forumlarda okudum baya zor diye yazıyor
hadi hayırlısı canım güzel haberler al,güzel haberler ver bize dekızlar benim de mesai biter eve gider yarın sabahh görüşelim pozitif kuşlarım benim akşamda doktor randevum var bakalım ne dicekkk
mrb canım allah bağışlasın.aramıza hoşgeldin allahın izniyle anne olcaz hepimizSekam bayanlar
Bende 8 aydir deniyorum ama bh ay tedaviye basladim br kizim var sukur oda tedavi ile olmustu. Seker ilaci+femara+ catlatma ignesi kullaniyorum. Ilavim bitti 2 yumurtam oldu ignemi oldum ikiisde catladi doktor 14 gun sonra test dedi. Sat 10 agustos bat 8-10 eylul beklemerdeyiz bakalim benide araniza kabuk ederseniz sevinirim :)
yok cnm o dökülmeyen yumurta için birdahaki adete dökülür dedi benim bi moral gitti tabi birdaha ki adeti görmek istemiyorum hamile kalmak istiyorumrahim filmini yumurtalar dökülmemiş diye mi verdi canım başka bi durumdan dolayı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?