Eylülde Gel

Bana sorarsan eger imkanin varsa dr. Degistir yine sen bilirsin bir cok doktor
Degistiricem canm zaten o doktor canimi cok sıktı bide alttan muayene etmek istedi izin vermedim çünkü cok sacma geldi yeni hamileymim ve görünmüyor bu gayet normal alttan bakmsi ayrica tehlikeli düşük yapabilirim. Biraz beklicem bebegim suan bes haftalik daha altiyi doldursun tekrar gidicem baska hastaneye

Ay zeynep canim cumlenin sonunu getirememisim ama sen anlamissin zaten onu diycektim biraz bekle istersen oyle doktorlara inanip hayal kiriklligina falan ugramak yok saolsun doktorlar inanilmaz sacmaliyor zaman zaman oyuzden bekle ve zamanla hersey yoluna girer canim benim

sevgil günlük ; bugün yine sayfalarca umut dolu yolculuğumuz devam etti çok takip edemedim sanırım bugün yoğundum ama can arkadaşlar sayfayı yine canlı ve ışıl ışıl tutmuş ..moralimizi hiç bişey bozamaz inşallah.. Umut dolu yarınlara MERHABA..an itibarıyle doğum günümmmmAYYY iyiki doğdum çok mutluyum şükürleeerrr olsun.hayalim bu doğum günüme hamile girmekti ama dileğim sağlıkl bir bebiş olsun bunu sizinle paylaşıyım...işte böööylle bigündü günlükçüğüüümm...ben tükkanı kapatıyorum kepenkleri indiriyorummm cansu1109 anahtarlar paspasın altında canım sabah siftahı yapıver..iyi geceler mutlu ,umutlu yarınlar..güzel günler göreceğiz..

Mutlu yillar canim. Yeni yaşin bir öncekini aratmasin. Dilediğin ne varsa gerçek olsun. En önemlisi de Rabbim kucağini doldursun. Hayirli bir evlat sahibi ol inşallah. Iyi ki doğmuşsun

dogum günün kutlu olsun canm .. yeni yasında- yaslarında hep saglık huzur bebişler olsun inşallah

cnm bizde dün aldık aktardan çakşır suyu sabah akşam içicek eşim tadınıda beğendi allahtan :)) birde keçiboynuzu aldım birde çörek otu yaığı aldım onuda hep beraber daha etkili dedi aktarcım istersen sende dene zaten keçiboynuzu kürü çok iyi diyorlar saraçoğlunun sitede de var

musmutlu bebiş kokulu yılların olsun cnm bu eylül sana tüm dileklerini getirsin inşşş iyiki doğdunnnn

kızlarr yardıma ihtiyacım var dün doktoruma gittim geçen ay 2 yumurta gelişmişti 1 tanesi çatlayamamiş içimde duruyor ve şuan adetliyim yine de dökülmemiş çok sinir oldum (( ayrıca doktorum rahim filmi dedi salı günü gel dedi oda korkulacak bir işlem diyorlarrr napıcam morallerim sıfır

canm anestezili istesen ? devlette yapıyorlar mı bilmiyorum ama özelde oluyormus .

Selam kızlar bu ay bende tedavideyim, menegon'a başladım..
Ve ek olarak femera kullanıyorum..
Rabbim isteyen her kadına nasip etsin anneliği..
Amin. .
mrb canım
tedavi bebek için mi kist fln mı var
en tez zamanda senin de güzel haberini duycaz allahın izniyle

mrb canım allah bağışlasın.aramıza hoşgeldin allahın izniyle anne olcaz hepimiz

rahim filmini yumurtalar dökülmemiş diye mi verdi canım başka bi durumdan dolayı mı ?
yok cnm o dökülmeyen yumurta için birdahaki adete dökülür dedi benim bi moral gitti tabi birdaha ki adeti görmek istemiyorum hamile kalmak istiyorum ( rahim filmini de kanallar açıkmı tıkalı mı bi bakalım dedi cnm o yüzden istedi yani çatlayamayan yumurtayla bi alakası yok

kızlar canlarrr günaydınnnnnnnnnnnnnnn
bugün misss gibi bir günnn ,güzel haberler gelecek çünküüüü eylül yaklaşıyor bir bir dökülecek bebişko haberleri.

şişşştt banu86 iyi ki doğdun şekerimmmmm bu yaşın seni anne yapcak inşallah herşey gönlünce olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…