ufff sorun aramak da ayrı bi dert yaa
Canim cok tesekkur ederim agzindan bal damliyor :) insallah hepimizin bu ay tutar hep beraber burayi bir costururuz :) samimiyetine bayildim
Bende hiç gebelik olmadığı için rahim filmi istendi. Sende öyle birşey olacağını zannetmiyorum cnm.Kızlar bu rahim filmini hiç hamile kalamazsanız mı istiyorlarBenim bi kimyasal gebeliğim var da eşimde sorun yok benimde bi problemim görünmüyor doktor benden rhm filmi istemedi acaba bende mi çektirsem ama bi yapışıklık olsa 1 yıl önceki kimyasalımda olmazdı herhalde
aynen öyle canınm olcağı varsa da olmuyor bu kadar karamsarlık içinde bir de kendimize zararı cabası . o yüzden güzel düşünüyoruzzzBundan sonra pozitif olmaya karar verdim zaten..hep üzüntü hep üzüntü. .sıkıntı stress. Bu da bana negatiflik olarak geri dönüyor tabi.
Hosbuldum amin insallah isteyen herkeze nasip olsun ama bu ay burdaki tum.isteyenlere de extra olsun heo beraber hamile kalalimmrb canım allah bağışlasın.aramıza hoşgeldin allahın izniyle anne olcaz hepimiz
ohh sıcak sıcakkkkkkkkkkkkNasılda açımmm...poğaçalardan almayı unutmayınnnnn
Ayy hadi inşallahHosbuldum amin insallah isteyen herkeze nasip olsun ama bu ay burdaki tum.isteyenlere de extra olsun heo beraber hamile kalalim
Ay canim benim hosbuldum. Ben bayildim bu eylulde gel forumuna ne kadar ixten ne kadar tatli dilli arkadaslar ya valla bayildim. Cok tesekkur ederim insallah hayirlisiyla tutar hepimizin :)Hosgeldin arkadasim, icime doguyor, gebeligin tutcak seninhayirlisiyla insallah guzel haberlerini alicaz
inşallah canımmm mübarek gün dileklerimiz dualarımız bu yönde allahım duysun sesimiziHosbuldum amin insallah isteyen herkeze nasip olsun ama bu ay burdaki tum.isteyenlere de extra olsun heo beraber hamile kalalim
inşallah canımmm olacakk olacakkkkAy canim benim hosbuldum. Ben bayildim bu eylulde gel forumuna ne kadar ixten ne kadar tatli dilli arkadaslar ya valla bayildim. Cok tesekkur ederim insallah hayirlisiyla tutar hepimizin :)
İçimden geçeni söyledim canım sen bizden daha şanslısın ama en azından annelik duygusunu tatmışsın inşallah kızına bir kardeş olur bence de kardeş şart bende 1. yi başarabilsem 2. yi de yapcam hatta 3.yü deCanim cok tesekkur ederim agzindan bal damliyor :) insallah hepimizin bu ay tutar hep beraber burayi bir costururuz :) samimiyetine bayildim
Canım ya bence öyle kürlere fazla takılma ben hep okudum kimisinde kist yapmış kimisinde başka bişey faydasını görende vardır illaki ama görmeyip düzenini bozandaKızlar sizlere bir sorum olacak. .hamile kalmayı kolaylaştırıcı kür yaptığınız oluyormu? ?
5 senedir olmayınca bide bunları deneyim dedimCanım ya bence öyle kürlere fazla takılma ben hep okudum kimisinde kist yapmış kimisinde başka bişey faydasını görende vardır illaki ama görmeyip düzenini bozanda
ben böyle şeylere çok inanmıyorum canım ya kusura bakmayın şahsi düşüncem budur.herkesin metabolizması bünyesi farklıdır kimi ilkinde hamile kalır kimi 1senede..zamanı gelmeyince ve nasip değilse ne yaparsanız yapın olmaz.sadece kendinizi yıpratıyosunuz bu süreçle.tamam çocuk sahibi olmayı hepimiz çok istiyoruz ,bunun için de elimizden geleni yapıyoruz.ama eğer olmuyorsa da lütfen kendinize ve eşinize dünyayı zehir etmeyin.vardır bir hayır deyin bekleyin.stres içten içe insanı çürütür çünküKızlar sizlere bir sorum olacak. .hamile kalmayı kolaylaştırıcı kür yaptığınız oluyormu? ?
Haklısın cnmben böyle şeylere çok inanmıyorum canım ya kusura bakmayın şahsi düşüncem budur.herkesin metabolizması bünyesi farklıdır kimi ilkinde hamile kalır kimi 1senede..zamanı gelmeyince ve nasip değilse ne yaparsanız yapın olmaz.sadece kendinizi yıpratıyosunuz bu süreçle.tamam çocuk sahibi olmayı hepimiz çok istiyoruz ,bunun için de elimizden geleni yapıyoruz.ama eğer olmuyorsa da lütfen kendinize ve eşinize dünyayı zehir etmeyin.vardır bir hayır deyin bekleyin.stres içten içe insanı çürütür çünkü
Evet canım Haklısın ıkıncıyı yaparken yınede aman olmasanda sorun degıl kızım var dıyebılıyorsun ama inan heyecan bekleyıs acabamı lar aynıİçimden geçeni söyledim canım sen bizden daha şanslısın ama en azından annelik duygusunu tatmışsın inşallah kızına bir kardeş olur bence de kardeş şart bende 1. yi başarabilsem 2. yi de yapcam hatta 3.yü de
Evet canım Haklısın ıkıncıyı yaparken yınede aman olmasanda sorun degıl kızım var dıyebılıyorsun ama inan heyecan bekleyıs acabamı lar aynıama dedıgın gıbı ben çok şanslıyım ben kızıma 2 seneye yakın sure sonra hamıle kalabıldım arada bır kımyassal gebelıgım geçtı kıstler oluştu zaten pcos hastasıyım ama tek bır şey o ay hamıle kalmamı kolaylaştırdı stres artık aman dedım olmazsa da Olmasın sıkıldım ara verıcem dedım çünkü 2. Aşılamamdı sonra o ay hıc test yapasımds yoktu asılma günün 19.gunuydu sanırım test Yaptım eskimin zoruyla kan hamıleydım ama şarkı bılıyomusum gıbıde hıc tepkıde vermedim. Sonra doktora gıttık aşılama ya günü bellıdır dıye kadın demezmı aşılama Gününe uymuyor bu gebelık aşılamadan 3 gün önce kendım hamıle kalmışım bıde aşılamala da bebıs vardı kese gözüküyordu 9.haftada kayboldu gıttı :) ay çok uzun yazmışım demem o kı bıraz Rahatlık bıraz bısvermıslık ve stres olmaması çok etkılıyor
Tamamen katılıyorum canım sana ben de öyle şeylere katılmıyorum başa işler açıyo sonra insanın başına o tür kürlerben böyle şeylere çok inanmıyorum canım ya kusura bakmayın şahsi düşüncem budur.herkesin metabolizması bünyesi farklıdır kimi ilkinde hamile kalır kimi 1senede..zamanı gelmeyince ve nasip değilse ne yaparsanız yapın olmaz.sadece kendinizi yıpratıyosunuz bu süreçle.tamam çocuk sahibi olmayı hepimiz çok istiyoruz ,bunun için de elimizden geleni yapıyoruz.ama eğer olmuyorsa da lütfen kendinize ve eşinize dünyayı zehir etmeyin.vardır bir hayır deyin bekleyin.stres içten içe insanı çürütür çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?