- 18 Eylül 2013
- 1.929
- 973
- 178
canım vardır bunda da bir hayır bi dahaki belki dökülmeden tutunacak ne biliyoruz ,imkansız diye birşey yoktur güzel düşünyok cnm o dökülmeyen yumurta için birdahaki adete dökülür dedi benim bi moral gitti tabi birdaha ki adeti görmek istemiyorum hamile kalmak istiyorum( rahim filmini de kanallar açıkmı tıkalı mı bi bakalım dedi cnm o yüzden istedi yani çatlayamayan yumurtayla bi alakası yok
selam canımmm hoşgeldinnn aramızaaa nedir durum sen yaz bilgilerini deSelam kızlar. ..benide alırmısınız aranıza
5 yıldır beklemedeyim
evett yaa bugün geç kaldımmmmIrmak, paspasın altındaki anahtarı almışsın cansu geç kaldı bugün :) pogaçalarınız bende :) çayları demleyinehehehe ...Günaydınlar olsun, toğimizin güzel mi güzel, şirin mi şirin hanımlarına
inşallah canım benim,herşey yolundaysa ve olmuyorsa vakit gelmemiştir şapşik için doğru zamanı bekliyordur ve doğru zaman da 2016 olacak inşallah moral bozukluğu yok burada ilk ve tek kural bu ona göre5 yıldır beklemedeyim
İnşallah bu topic uğurlu gelir
En son rahim filmi çekildim. Eşimin testleri de temiz çıktı. Bakalım bekliyoruz.
bende rahim filmi çektircem cnm senin sonuç ne çıktı5 yıldır beklemedeyim
İnşallah bu topic uğurlu gelir
En son rahim filmi çekildim. Eşimin testleri de temiz çıktı. Bakalım bekliyoruz.
Sekam bayanlar
Bende 8 aydir deniyorum ama bh ay tedaviye basladim br kizim var sukur oda tedavi ile olmustu. Seker ilaci+femara+ catlatma ignesi kullaniyorum. Ilavim bitti 2 yumurtam oldu ignemi oldum ikiisde catladi doktor 14 gun sonra test dedi. Sat 10 agustos bat 8-10 eylul beklemerdeyiz bakalim benide araniza kabuk ederseniz sevinirim :)
Hosgeldin arkadasim, icime doguyor, gebeligin tutcak seninhayirlisiyla insallah guzel haberlerini alicaz
sevgil günlük ; bugün yine sayfalarca umut dolu yolculuğumuz devam etti çok takip edemedim sanırım bugün yoğundum ama can arkadaşlar sayfayı yine canlı ve ışıl ışıl tutmuş ..moralimizi hiç bişey bozamaz inşallah.. Umut dolu yarınlara MERHABA..an itibarıyle doğum günümmmmAYYY iyiki doğdum çok mutluyum şükürleeerrr olsun.hayalim bu doğum günüme hamile girmekti ama dileğim sağlıkl bir bebiş olsun bunu sizinle paylaşıyım...işte böööylle bigündü günlükçüğüüümm...ben tükkanı kapatıyorum kepenkleri indiriyorummm cansu1109 anahtarlar paspasın altında canım sabah siftahı yapıver..iyi geceler mutlu ,umutlu yarınlar..güzel günler göreceğiz..
Benim temiz çıktı cnm..bende rahim filmi çektircem cnm senin sonuç ne çıktı
Merhaba arkadaşım.mrb canım
tedavi bebek için mi kist fln mı var
en tez zamanda senin de güzel haberini duycaz allahın izniyle
Bundan sonra pozitif olmaya karar verdim zaten..inşallah canım benim,herşey yolundaysa ve olmuyorsa vakit gelmemiştir şapşik için doğru zamanı bekliyordur ve doğru zaman da 2016 olacak inşallah moral bozukluğu yok burada ilk ve tek kural bu ona göre
evett yaa bugün geç kaldımmmm
ohh mis çaylar da tamam hadi kızlar sofraya
bir süre sonra isteyebilir cnm rahim filmi doğum yapanlar da da tıkanıklık olabiliryorKızlar bu rahim filmini hiç hamile kalamazsanız mı istiyorlarBenim bi kimyasal gebeliğim var da eşimde sorun yok benimde bi problemim görünmüyor doktor benden rhm filmi istemedi acaba bende mi çektirsem ama bi yapışıklık olsa 1 yıl önceki kimyasalımda olmazdı herhalde
ufff sorun aramak da ayrı bi dert yaabir süre sonra isteyebilir cnm rahim filmi doğum yapanlar da da tıkanıklık olabiliryor
Kızlar bu rahim filmini hiç hamile kalamazsanız mı istiyorlarBenim bi kimyasal gebeliğim var da eşimde sorun yok benimde bi problemim görünmüyor doktor benden rhm filmi istemedi acaba bende mi çektirsem ama bi yapışıklık olsa 1 yıl önceki kimyasalımda olmazdı herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?