Eylülde Gel

canım vardır bunda da bir hayır bi dahaki belki dökülmeden tutunacak ne biliyoruz ,imkansız diye birşey yoktur güzel düşün

evett yaa bugün geç kaldımmmm
ohh mis çaylar da tamam hadi kızlar sofraya

5 yıldır beklemedeyim
İnşallah bu topic uğurlu gelir
En son rahim filmi çekildim. Eşimin testleri de temiz çıktı. Bakalım bekliyoruz.
inşallah canım benim,herşey yolundaysa ve olmuyorsa vakit gelmemiştir şapşik için doğru zamanı bekliyordur ve doğru zaman da 2016 olacak inşallah moral bozukluğu yok burada ilk ve tek kural bu ona göre

Hosgeldin arkadasim, icime doguyor, gebeligin tutcak senin hayirlisiyla insallah guzel haberlerini alicaz

BBAL bende topikte yeniyim ama hoş geldin diyim sana mesajını okuyunca bende @nlnmtl arkadaşım gibi bu ay hamile kalacağını düşündüm sonra onun mesajını da görünce yazmak istedim.. Daha öncekinden tecrübeli olduğun için daha net tedavi uygulanıyodur inşallah da hemen sonuç verir

banu86 Happi pörttey tu yuuuuuuuu :) Mutlu yıllar sanaaaaaa......Dilerim yeni yaşına girdigin an itibariyle annelik özlemin son bulur... Ohhh gelsin bebişlerrrr:) ikiz olsun ikizzzz

Doğum günün kutlu olsun inşallah bebeğin bu ay sana biracık geciken doğum günü hediyen olarak gelir ve seneye kucağında girersin.

Gunaaydin kizlar hepinizd mutlu sBahlaaar güne sizle enerjik basliyorum eylule 3 kala... süper gidiyor hersey banu86 canimmm benimmmmm bebişli yillara yeni yasin sana huzur umut muyluluk saglik ve bereket ha bide bebiş getirsin reglimizde bitti çalismalar baslasin ozaman

mrb canım
tedavi bebek için mi kist fln mı var
en tez zamanda senin de güzel haberini duycaz allahın izniyle
Merhaba arkadaşım.
bende polikistik over var.
yumurtlama sorunum var..
Amin inşallah. .

inşallah canım benim,herşey yolundaysa ve olmuyorsa vakit gelmemiştir şapşik için doğru zamanı bekliyordur ve doğru zaman da 2016 olacak inşallah moral bozukluğu yok burada ilk ve tek kural bu ona göre
Bundan sonra pozitif olmaya karar verdim zaten..hep üzüntü hep üzüntü. .sıkıntı stress. Bu da bana negatiflik olarak geri dönüyor tabi.

Kızlar bu rahim filmini hiç hamile kalamazsanız mı istiyorlarBenim bi kimyasal gebeliğim var da eşimde sorun yok benimde bi problemim görünmüyor doktor benden rhm filmi istemedi acaba bende mi çektirsem ama bi yapışıklık olsa 1 yıl önceki kimyasalımda olmazdı herhalde

bir süre sonra isteyebilir cnm rahim filmi doğum yapanlar da da tıkanıklık olabiliryor

canım rahim filmini anladıgım kadarıyla tüplerin tıkanık olup olmadığını anlamak adına yapıyolar ( emin değilim). eğer öyle ise seninde kimyasal gebeliğin olduysa daha önce ,tüplerinde sıkıntı olma ihtimali sanırım çok düşük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…