- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Senin baya uzunmuş canım ya pco mu vardı sende sebep ne5 senedir olmayınca bide bunları deneyim dedim
Allah Can'ını almasınevet Haklısın nasıl olsa olucak dıyenvermısler coşkuyu tedavımı varmış o zamanlar pehh
aynen ya sorma vallaYani öyle amamillet kaçamak yapıyo bi kerede şıp diye istemeden hamile kalıyo biz de yapmadığımız şey kalmıyor yine olmuyo şans
Yani öyle amamillet kaçamak yapıyo bi kerede şıp diye istemeden hamile kalıyo biz de yapmadığımız şey kalmıyor yine olmuyo şans
Ben 3 aylık hamıleyken görümcem hamıle kaldı 35 yasında 10 senedir korunuyor ıle Ayında hamıle kaldı kadın ben sokYani öyle amamillet kaçamak yapıyo bi kerede şıp diye istemeden hamile kalıyo biz de yapmadığımız şey kalmıyor yine olmuyo şans
Sebepsiz cnmSenin baya uzunmuş canım ya pco mu vardı sende sebep ne
enerjiler maşallah mükememmeellllllll inşallah canım inşallah ilerleyen günlerde arka arkaya partiler patlatcaz burdaaaaslm kızlarr...banucum yeni yaşın hayırlı olsun...İnşaallah diğer yaşına kucağında bebişle hatta bebişlerle girersin hayırlısı ile sağlıklı huzurlu musmutluu....yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiniz Allah hepimize hayırlı sağlıklı bebekler versin isteyen herkesn kucağını doldursun....:)
Şaka gibi.hadi yapalım demişler ve olmuşSelam arkadaslar bende 4yillik eviliyim.gecen kasim ayinda bebegimin kalbinin durmasi sonucu kurtaj oldum.mayista denemelere basladik ama 4 aydir olmuyor.bakalim kismet eylul bizim ayimizdir belki☺allahim hepimizin kucagini saglikli evlatlarla doldursun insallah.benimde adet tarihim 13 eylul.insallah olmam benide listeye eklermisiniz
Hosbuldum canimcanım çok zor bi durum geçmiş başındanallah bundan sonraki bebişlerine sağlıklı güzel ömür versin ,bu ay bizim ayımız olcak allahın izniyle..aramıza hoşgeldin :)
bende bekliyorum bu ay ben olurmuyum bilmiyorum ama listeden çıkacağını düşünüyorum.....olsun biz patlatırız partiyi gönül birliği etmişiz yane fark etmez kimin olduğu....uhhuuuuuuenerjiler maşallah mükememmeellllllll inşallah canım inşallah ilerleyen günlerde arka arkaya partiler patlatcaz burdaaaa
canım bat ne zaman senin 3 müydübugün ayın 28 i ben ne adet olacakmısım gibi ne de hamiş gibi hiç belirti yok kafayı yiyecem yafff....göğüslerim bile ağrımıyor...adet olsam üzerine bile yatamazdım ilginç....ovülasyon yapıyorum koyuluk var mı diye oda tek çizgi çıkıyo kırmızı kartı yiyecem sanırım puffff....
çok şükür canım.allahın izniyle güzel olacak hepimiz içinnnnnHosbuldum canimzor durumlar kotu gunler geride kaldi.insallah hepimiz saglikla evlatlarimizi aliriz kucaklarimiza
sat 3 ağustos ama her ay 2-3 gün aşağı geliyo eylül başı bekliyorum işte ama tık yok...:)canım bat ne zaman senin 3 müydü
ben inanıyorum ki bu ay liste çok fazla çift çizgi çıkaracakkkkkkkkk ne olursa olsun gönüller bir ,gönüller pozitifffffbende bekliyorum bu ay ben olurmuyum bilmiyorum ama listeden çıkacağını düşünüyorum.....olsun biz patlatırız partiyi gönül birliği etmişiz yane fark etmez kimin olduğu....uhhuuuuuu
bugün ayın 28 i ben ne adet olacakmısım gibi ne de hamiş gibi hiç belirti yok kafayı yiyecem yafff....göğüslerim bile ağrımıyor...adet olsam üzerine bile yatamazdım ilginç....ovülasyon yapıyorum koyuluk var mı diye oda tek çizgi çıkıyo kırmızı kartı yiyecem sanırım puffff....
??anlayamadimŞaka gibi.hadi yapalım demişler ve olmuşben şok şuan!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?