Eylülde Gel

Allah Can'ını almasın evet Haklısın nasıl olsa olucak dıyenvermısler coşkuyu tedavımı varmış o zamanlar pehh

Yani öyle ama millet kaçamak yapıyo bi kerede şıp diye istemeden hamile kalıyo biz de yapmadığımız şey kalmıyor yine olmuyo şans

Yani öyle ama millet kaçamak yapıyo bi kerede şıp diye istemeden hamile kalıyo biz de yapmadığımız şey kalmıyor yine olmuyo şans
aynen ya sorma valla hayırlısı olsun inşallah hakkımızda olacak kızlar umutsuzluk yok hadi bakimmmmm

Ben 3 aylık hamıleyken görümcem hamıle kaldı 35 yasında 10 senedir korunuyor ıle Ayında hamıle kaldı kadın ben sok sora derdim ıstısnadır ben 5 aylık hamıleyken eskimin kuzenın Esının hamıle haberını aldık sora bır kaç ay sonra bır araya geldıgımızde konu açıldı Han'ı ne kadar da hamıle kaldın falan kız demezmı bır gün bır arkadaşımızın çocuğunu gördük çok sevdık haddi yapalım dedık aksam denedık site o ay sonu hamıleydım ben yane sok. Vay arkadaş mıllet ceket atsa hamıle bırakıyor bızde kıstı asılamaydı vs vs Uğraş dur neyse ama sonuçta bekleyen dervıs mısalı

Selam arkadaslar bende 4yillik eviliyim.gecen kasim ayinda bebegimin kalbinin durmasi sonucu kurtaj oldum.mayista denemelere basladik ama 4 aydir olmuyor.bakalim kismet eylul bizim ayimizdir belki☺allahim hepimizin kucagini saglikli evlatlarla doldursun insallah.benimde adet tarihim 13 eylul.insallah olmam benide listeye eklermisiniz

canım çok zor bi durum geçmiş başından allah bundan sonraki bebişlerine sağlıklı güzel ömür versin ,bu ay bizim ayımız olcak allahın izniyle..aramıza hoşgeldin :)

slm kızlarr...banucum yeni yaşın hayırlı olsun...İnşaallah diğer yaşına kucağında bebişle hatta bebişlerle girersin hayırlısı ile sağlıklı huzurlu musmutluu....yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiniz Allah hepimize hayırlı sağlıklı bebekler versin isteyen herkesn kucağını doldursun....:)

enerjiler maşallah mükememmeellllllll inşallah canım inşallah ilerleyen günlerde arka arkaya partiler patlatcaz burdaaaa

bugün ayın 28 i ben ne adet olacakmısım gibi ne de hamiş gibi hiç belirti yok kafayı yiyecem yafff....göğüslerim bile ağrımıyor...adet olsam üzerine bile yatamazdım ilginç.... ovülasyon yapıyorum koyuluk var mı diye oda tek çizgi çıkıyo kırmızı kartı yiyecem sanırım puffff....

Şaka gibi.hadi yapalım demişler ve olmuş ben şok şuan!

canım çok zor bi durum geçmiş başından allah bundan sonraki bebişlerine sağlıklı güzel ömür versin ,bu ay bizim ayımız olcak allahın izniyle..aramıza hoşgeldin :)
Hosbuldum canimzor durumlar kotu gunler geride kaldi.insallah hepimiz saglikla evlatlarimizi aliriz kucaklarimiza

enerjiler maşallah mükememmeellllllll inşallah canım inşallah ilerleyen günlerde arka arkaya partiler patlatcaz burdaaaa
bende bekliyorum bu ay ben olurmuyum bilmiyorum ama listeden çıkacağını düşünüyorum.....olsun biz patlatırız partiyi gönül birliği etmişiz yane fark etmez kimin olduğu....uhhuuuuuu

canım bat ne zaman senin 3 müydü

bende bekliyorum bu ay ben olurmuyum bilmiyorum ama listeden çıkacağını düşünüyorum.....olsun biz patlatırız partiyi gönül birliği etmişiz yane fark etmez kimin olduğu....uhhuuuuuu
ben inanıyorum ki bu ay liste çok fazla çift çizgi çıkaracakkkkkkkkk ne olursa olsun gönüller bir ,gönüller pozitifffff

ovulasyon herkes de net bir cevap vermiyor canım 3 gün bekle baklım gelmezse test yaparsın bizimlede güzel müjdeyi paylaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…