Eylülde Gel

yapacak bişi yok gülü seven dikenine katlanır....o zamanda kocişlere atarız birazda sen oyna ben uyuyacam diye...:)

yapacak bişi yok gülü seven dikenine katlanır....o zamanda kocişlere atarız birazda sen oyna ben uyuyacam diye...:)
aman hayırlısıyla olsun da şapşikler sağlıkla,el birliğiyle bakar büyütürüz napalım bunca yapan nasıl yaptıysa biz de yaparız elbet :)

güüünaaayyydııınnnn:) günaydın kalmadı tabi bu saate kadar uyuyana..tükkan çoktaaa açılmış bende tükkanın sahibinin serseri kızı akşam yatmaz sabah kalkmaz öğleye gelir tükkana anca cansu1109 bugün rötar yapmışssın canım,poğaçaları almaya gittin heral hepinizi tek tek öpüyorum güzel dilekleriniz için sizi seviyorumbu ay hepimize bol bebiş getirsin,sonra bebiş kardeşleri getirsin hemen
Bol enerjik sinerjik umut dollu bi gün bizi beklıyor,umudumuzu kesmek yoook moral bozmak hele hiiiçççç yokkkk,ölümden başka herşeye çözüm var,,sağlığımız yerinde kocişlerimiz yanımızda eeeee daha ne olsun gerisi gelir

canımmmm yaşa sen süpersinnnnn işte bize bu kafa lazımm kızlaarrrr
evet canım hadi son çıkan poğçalardan olsun dedim bekledim neyse ki can kızlardan biri açmış tükanı
biz de seni öpüyoruuuuzzz veee seviyoruuuuzz

süperrrr enerji :))) biz bu enerjiyle herşeyi yapabiliriz. ohhhh sefamız olsun :)

Böle insanlara hem gıcık oluyorum hem tebrik ediyorum nasıl yapıyolar arkadaş biz de mi var bi hata yapamıyomuyuz diyorum resmen benim de komşum bizim istediğimizi bilmiyor bana dedi öyle dedik acaba yapsak mı filan bi denedik hamile kalmışım tam karar vermemişler bile yani ne iş anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…