hadi bakalımmmmm bekliyoruuuuz o zamannnn gecikmeye kdr test yapmak yok bak sakınnnn :)sat 3 ağustos ama her ay 2-3 gün aşağı geliyo eylül başı bekliyorum işte ama tık yok...:)
ben inanıyorum ki bu ay liste çok fazla çift çizgi çıkaracakkkkkkkkk ne olursa olsun gönüller bir ,gönüller pozitifffff
ben de ben deeee ayaklar popişler göbişler boğumlar allaaaammmmm çıldırcamm:) gelsin bebişlerrr...mis kokularrrrr....enemmm yerim onların popuşlarını ben
ben de ben deeee ayaklar popişler göbişler boğumlar allaaaammmmm çıldırcamm
vallahi tadını cıkartmak lazım şimdiden önümüzdeki günlere doping yapalım bayanlarTabi bir yandan gelsin uykusuz gecelerbence şimdiden bol bol uyuyun kızlar 2016 dan sonra uykuyu çok arayacağız çok
aman hayırlısıyla olsun da şapşikler sağlıkla,el birliğiyle bakar büyütürüz napalım bunca yapan nasıl yaptıysa biz de yaparız elbet :)yapacak bişi yok gülü seven dikenine katlanır....o zamanda kocişlere atarız birazda sen oyna ben uyuyacam diye...:)
canımmmm yaşa sen süpersinnnnn işte bize bu kafa lazımm kızlaarrrrgüüünaaayyydııınnnn:) günaydın kalmadı tabi bu saate kadar uyuyana..tükkan çoktaaa açılmış bende tükkanın sahibinin serseri kızı akşam yatmaz sabah kalkmaz öğleye gelir tükkana ancacansu1109 bugün rötar yapmışssın canım,poğaçaları almaya gittin heral hepinizi tek tek öpüyorum güzel dilekleriniz için sizi seviyorum bu ay hepimize bol bebiş getirsin,sonra bebiş kardeşleri getirsin hemen
Bol enerjik sinerjik umut dollu bi gün bizi beklıyor,umudumuzu kesmek yoook moral bozmak hele hiiiçççç yokkkk,ölümden başka herşeye çözüm var,,sağlığımız yerinde kocişlerimiz yanımızda eeeee daha ne olsun gerisi gelir
güüünaaayyydııınnnn:) günaydın kalmadı tabi bu saate kadar uyuyana..tükkan çoktaaa açılmış bende tükkanın sahibinin serseri kızı akşam yatmaz sabah kalkmaz öğleye gelir tükkana ancacansu1109 bugün rötar yapmışssın canım,poğaçaları almaya gittin heral hepinizi tek tek öpüyorum güzel dilekleriniz için sizi seviyorum bu ay hepimize bol bebiş getirsin,sonra bebiş kardeşleri getirsin hemen
Bol enerjik sinerjik umut dollu bi gün bizi beklıyor,umudumuzu kesmek yoook moral bozmak hele hiiiçççç yokkkk,ölümden başka herşeye çözüm var,,sağlığımız yerinde kocişlerimiz yanımızda eeeee daha ne olsun gerisi gelir
oh ohhhhsüperrrr enerji :))) biz bu enerjiyle herşeyi yapabiliriz. ohhhh sefamız olsun :)
Ayyyy yanlış yazmışım. ..??anlayamadim
Uykuyu çok seven ben.hele bi gelsin annesine..ohh teyzeleri de var burda. .nöbet tutarız nöbetTabi bir yandan gelsin uykusuz gecelerbence şimdiden bol bol uyuyun kızlar 2016 dan sonra uykuyu çok arayacağız çok
o da daha sinir bozucu yaa hiç olmazsa sebep olsa tedavi olursun nazlı bebek demekki seninkiSebepsiz cnm
Hemde ne nazlı eşşek sıpasıo da daha sinir bozucu yaa hiç olmazsa sebep olsa tedavi olursun nazlı bebek demekki seninki
eveet elbirliğiyle büyütcez inşallah bebelerimiziiii onlar fazla nazlanmadan gelsinler de nasıl sevcez bak onlarıUykuyu çok seven ben.hele bi gelsin annesine..ohh teyzeleri de var burda. .nöbet tutarız nöbet
kısmet işte bu işler canım ya,ona bakarsan tecavüz sonucu hamile kalanlara ne diceksin,?evet ya ilginç millet ilk geceden hamile kalıyo...bide istemediği halde....
Evet yaaa...o çocuğun doğacak günü varsa istediğin kadar korun hikaye..kısmet işte bu işler canım ya,ona bakarsan tecavüz sonucu hamile kalanlara ne diceksin,?
ov.günü mü hepsinin.
Böle insanlara hem gıcık oluyorum hem tebrik ediyorumBen 3 aylık hamıleyken görümcem hamıle kaldı 35 yasında 10 senedir korunuyor ıle Ayında hamıle kaldı kadın ben soksora derdim ıstısnadır ben 5 aylık hamıleyken eskimin kuzenın Esının hamıle haberını aldık sora bır kaç ay sonra bır araya geldıgımızde konu açıldı Han'ı ne kadar da hamıle kaldın falan kız demezmı bır gün bır arkadaşımızın çocuğunu gördük çok sevdık haddi yapalım dedık aksam denedık site o ay sonu hamıleydım ben yane sok . Vay arkadaş mıllet ceket atsa hamıle bırakıyor bızde kıstı asılamaydı vs vs Uğraş dur neyse ama sonuçta bekleyen dervıs mısalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?