Eylülde Gel

ya hem ilk gecen hem yumurtlama günün üstüne bi de utanmadan döllen sen vay vay vay şans mı desem büyük şanssızlık mı deseeeem

ee benim yengem en basiti....hem regl sonrası hemde prezervatifle kaldı kaza sonucu çıkmıs mı ne olmus tam bilmiyorum da

ee benim yengem en basiti....hem regl sonrası hemde prezervatifle kaldı kaza sonucu çıkmıs mı ne olmus tam bilmiyorum da
istemeyenler başına geliyo böyle şeyler canım en iyisi az önce dediğin gibi evrene istemiyoruz mesajı vermekistemem yan cebime koy mesajı

ay kızlar eşim geçen ay yazık bi türlü regl olduğuma inanmadı,şaka yapıosun bana böyle süpriz yapcaksın dimi diyo şaşırtcaksn dimi diyo ..yazıııııııkkk o kadar acıdm ki yavrum yaaa nasıl için için ümitlenmiş bu cuma gününde allah onun gönlüne göre versin kendimden çok onun için istiyorum

Gözlerim doldu yemin ederim.İnşallah hepimizin gölündekini versin rabbim. O herşeyin en iyisini en güzelini bilir.

Aynisi bebimde basima geldi banucum bende sirf esimin sevincini görmek ve mutlu olsun diye cok istedim.ama kizlar aklinizda bulunsun eslerinizi umitlendirmeyin onlarin streside bizi ve çocuğu etkiliyrmus sprm sayısı az ye kuvvetsiz oluyormuş

Gözlerim doldu yemin ederim.İnşallah hepimizin gölündekini versin rabbim. O herşeyin en iyisini en güzelini bilir.
benimde içim parçalandı yalvarırcasına umutlu umutlu bakıyodu yaa hiçte öyle çocuk istiyorum diye ben gibi bangır bangır söylemezdi meğersem için için nasıl istemiş beklemiş erkekler işte yaa duygularını içinde yaşyorlar aslnda biz gibi olmuyorlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…