- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
İSTEME
İstemediğin ot , burnunun dibinde bitermişbizde istemiyomuş gibi yapalım belkim olur.
Aynen öyle. .bi amuda kalkıp parande atmadığım kaldıHe dimi şakacıktanbiz onu bile yapamayız hangi gün yapcaktık ne zaman yumurtladık derken
aynen öyle canım kuzenimin eşinin prez. kıl delmiş düşün o çocuğun olacağı varsa olay bitiyorEvet yaaa...o çocuğun doğacak günü varsa istediğin kadar korun hikaye..
hahahahahAynen öyle. .bi amuda kalkıp parande atmadığım kaldı
ya hem ilk gecen hem yumurtlama günün üstüne bi de utanmadan döllen sen vay vay vay şans mı desem büyük şanssızlık mı deseeeemevet ya ilginç millet ilk geceden hamile kalıyo...bide istemediği halde....
ben onu denemedim bu ay olmazsa onu da bi deneyeyimbendeeeeee
ya hem ilk gecen hem yumurtlama günün üstüne bi de utanmadan döllen sen vay vay vay şans mı desem büyük şanssızlık mı deseeeem
istemeyenler başına geliyo böyle şeyler canım en iyisi az önce dediğin gibi evrene istemiyoruz mesajı vermekee benim yengem en basiti....hem regl sonrası hemde prezervatifle kaldıkaza sonucu çıkmıs mı ne olmus tam bilmiyorum da
istemeyenler başına geliyo böyle şeyler canım en iyisi az önce dediğin gibi evrene istemiyoruz mesajı vermekistemem yan cebime koy mesajı
O minnaklar bizi iyi ugrastırıyorzaten minnak birşey cebimize sığar
Hayırlı cumalar cnm...Rabbim dualarımızı kabul etsin, gobeklerimiz bebişle dolsun.Hayırlı cumalarımız olsunnnn.Allah dualrımızı geri çevirmesin.
ay kızlar eşim geçen ay yazık bi türlü regl olduğuma inanmadı,şaka yapıosun bana böyle süpriz yapcaksın dimi diyo şaşırtcaksn dimi diyo ..yazıııııııkkk o kadar acıdm ki yavrum yaaa nasıl için için ümitlenmiş bu cuma gününde allah onun gönlüne göre versin kendimden çok onun için istiyorum
Aynisi bebimde basima geldi banucum bende sirf esimin sevincini görmek ve mutlu olsun diye cok istedim.ama kizlar aklinizda bulunsun eslerinizi umitlendirmeyin onlarin streside bizi ve çocuğu etkiliyrmus sprm sayısı az ye kuvvetsiz oluyormuşay kızlar eşim geçen ay yazık bi türlü regl olduğuma inanmadı,şaka yapıosun bana böyle süpriz yapcaksın dimi diyo şaşırtcaksn dimi diyo ..yazıııııııkkk o kadar acıdm ki yavrum yaaa nasıl için için ümitlenmiş bu cuma gününde allah onun gönlüne göre versin kendimden çok onun için istiyorum
benimde içim parçalandı yalvarırcasına umutlu umutlu bakıyodu yaa hiçte öyle çocuk istiyorum diye ben gibi bangır bangır söylemezdi meğersem için için nasıl istemiş beklemiş erkekler işte yaa duygularını içinde yaşyorlar aslnda biz gibi olmuyorlarrGözlerim doldu yemin ederim.İnşallah hepimizin gölündekini versin rabbim. O herşeyin en iyisini en güzelini bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?