Eylülde Gel

2 günde bir devam et bence ben geçen ay hem koyu çizgi günü hem ertesi günü değerlendirdim 2.gün verimsiz geçti sonuç negatif:)sperm kalitesi için arka arkaya gün artk yapmıcam

az önce bir makale okudum .dr bilmem ne....arka arkaya ilişkide bulunmak sperm kalitesini azaltmazmış bilimsel bir kanıtı yokmus onun...ama mesela 10 gün ara verildiyse kalite düşermiş

az önce bir makale okudum .dr bilmem ne....arka arkaya ilişkide bulunmak sperm kalitesini azaltmazmış bilimsel bir kanıtı yokmus onun...ama mesela 10 gün ara verildiyse kalite düşermiş
oooo o zamannnn devammmmmmmmm hahahaha .D

hadi yaa tamam tam gaz hergün diye abartırmışım bilimsel bilimseeeel

Mašallah masallah topiğimize kızlarrr . Allah sohbetinizi arttirsin.Ve ben kırmızılardayım gene gününü şaşırtmadan :) amma nazlı cıktı bebişlerimiz ya gelseler artık . Ben gibi jinekolojik alttan muayeneden kadın doğuma gitmeye üşenen varmı :|

kızlar az önce kırmızı kart yedim...hiç belirtisiz oldum bu ay...artık diğer aya kısmetse....

İkisi de dogru aslinda. Ben laboratuvarda calisiyorum, asilama bizde hazirlaniyor. Bunun icin erkegin bize numune vermesinde iliski perhizi en az 3 gun, en fazla 7 gun. 3 gunden az olunca dr.bekletiyor cunku belli bir miktara ulasmasi gerek. 7 gunu gecince de hizi, hareketliligi azalabilir bekleyen spermlerin.

:) ayh fenalık geldi bana 2 günde bir kafidir ne bu tavşanmıyız biz alla alla

cnm ben aşılama yaptırıcam da sen işin içinde olarak önerir misin spermleır yıkanıyormış ya bazıları ilişkiden farkı yok ilişki daha iyi aşılama yaptırma diyor

benim de mayıstan berı kıstım vardı daha sonra ılacla adet olunca kuculdu.29 temmuzda adet olamayınca tekrar gıttım kıstım buyume yapmıs.doktor adet olunca gıder kıstın dedı.tatıle gıt gel bakalım ne durumda olacak kıstın dedı.tatıl donusu gıttıgımde kist kendılıgınden kaybolmustu.doktor adetını beklemeden kaybolmus kist dedi.ben o ay folık asıtı degıstırıp inofolic kullanmaya baslamıstım.acaba o mu yok ettı kıstı dıyorum.ılacla olduktan sonra sımdı 12 eylulde batı beklıyorum.ama tekar kıst olusur mu acaba dıye de korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…