evet aynen farkında olmadan hop daldık geneayy konuyu dağıtalım biraz kızlar....takıldık yine aynı konuya....:)
2 günde bir devam et bence ben geçen ay hem koyu çizgi günü hem ertesi günü değerlendirdim 2.gün verimsiz geçti sonuç negatif:)sperm kalitesi için arka arkaya gün artk yapmıcam
Olsunonemli degil canimAyyyy yanlış yazmışım. ..şaşırmışım. .eşiyle hadi bizde yapalım diyip, o gece deneyip ve tutturan konuya yazmak istemiştim kusura bakma canim
ooooaz önce bir makale okudum .dr bilmem ne....arka arkaya ilişkide bulunmak sperm kalitesini azaltmazmış bilimsel bir kanıtı yokmus onun...ama mesela 10 gün ara verildiyse kalite düşermiş
Yok canm yasamdim da belirtilerini merak ediyrmyok canım hayırdır ? sen yaşadın mı
hadi yaa tamam tam gaz hergün diye abartırmışım bilimsel bilimseeeelaz önce bir makale okudum .dr bilmem ne....arka arkaya ilişkide bulunmak sperm kalitesini azaltmazmış bilimsel bir kanıtı yokmus onun...ama mesela 10 gün ara verildiyse kalite düşermiş
anmıyoruz çağırmıyoruz aklımıza getirmiyoruz kötü şeyleri canımmmYok canm yasamdim da belirtilerini merak ediyrm
istanbuldayım cnm ben....evet aynen farkında olmadan hop daldık gene
sen nerdensin canım ?
ooooo zamannnn devammmmmmmmm hahahaha .D
kızlar az önce kırmızı kart yedim...hiç belirtisiz oldum bu ay...artık diğer aya kısmetse....
İkisi de dogru aslinda. Ben laboratuvarda calisiyorum, asilama bizde hazirlaniyor. Bunun icin erkegin bize numune vermesinde iliski perhizi en az 3 gun, en fazla 7 gun. 3 gunden az olunca dr.bekletiyor cunku belli bir miktara ulasmasi gerek. 7 gunu gecince de hizi, hareketliligi azalabilir bekleyen spermlerin.
kızlar az önce kırmızı kart yedim...hiç belirtisiz oldum bu ay...artık diğer aya kısmetse....
hadi yaa tamam tam gaz hergün diye abartırmışım bilimsel bilimseeeel
nasip kısmet canım eylül sonu güzel haberi alcaz inşallahhhkızlar az önce kırmızı kart yedim...hiç belirtisiz oldum bu ay...artık diğer aya kısmetse....
cnm ben aşılama yaptırıcam da sen işin içinde olarak önerir misin spermleır yıkanıyormış ya bazıları ilişkiden farkı yok ilişki daha iyi aşılama yaptırma diyorİkisi de dogru aslinda. Ben laboratuvarda calisiyorum, asilama bizde hazirlaniyor. Bunun icin erkegin bize numune vermesinde iliski perhizi en az 3 gun, en fazla 7 gun. 3 gunden az olunca dr.bekletiyor cunku belli bir miktara ulasmasi gerek. 7 gunu gecince de hizi, hareketliligi azalabilir bekleyen spermlerin.
aynen öyle fazla da bulandırmayalım kafamızı yahuuu:) ayh fenalık geldi bana 2 günde bir kafidir ne butavşanmıyız biz alla alla
:) ayh fenalık geldi bana 2 günde bir kafidir ne butavşanmıyız biz alla alla
benim de mayıstan berı kıstım vardı daha sonra ılacla adet olunca kuculdu.29 temmuzda adet olamayınca tekrar gıttım kıstım buyume yapmıs.doktor adet olunca gıder kıstın dedı.tatıle gıt gel bakalım ne durumda olacak kıstın dedı.tatıl donusu gıttıgımde kist kendılıgınden kaybolmustu.doktor adetını beklemeden kaybolmus kist dedi.ben o ay folık asıtı degıstırıp inofolic kullanmaya baslamıstım.acaba o mu yok ettı kıstı dıyorum.ılacla olduktan sonra sımdı 12 eylulde batı beklıyorum.ama tekar kıst olusur mu acaba dıye de korkuyorum.Şimdi ismini hatırlamıyorum ama bana dogum kontrol hapı vermişti senin kaç ml ?benim 4,5 cm olmuş kistim o yüzden.benim adetten önce erimiş adetin 2.günü gittim dr erimiş dedi eğer o ayda erimeseydi ameliyatla alıcaktı.bence kistin erimeden incir kürü yapma o yumurtaları geliştiriyo kistin dahada büyüyebilir benim prolaktin yüksek oldugu için incir kürü kulanamıyorum daha da yükseltiyo.eger tüplerinde hafif yapışıklık falan varsa rahim filmiyle açılabiliyo sonra gebe kalınailiyo ben kalmadım çünkü benim tüplerde bi problem yok yumurtlama sorunum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?