bence gayet de koyu canımEki Görüntüle 1618128
Yumurtam daha çatlamamış sanki emin olamadım.
6 aydır deniyoruz cnm başta prolaktin yüksek cıktı gögüslerden süt geldi doktorum dostinex verdi işe yaradı ama yine gebelik oluşmadı geçen ayda 2 yumurta gelişmiş ama biri çatlayamamış :)) içimde kalmış kist gibi sanırım o moralimi bozduNe kadardir deniyordun canim?
Rahim filminden korkma bence, ama tercih edebilirsen anesteziliyi sec. Digerinin yani anestezi olmadan olanin agrili oldugunu bizzat saglikci arkadaslarimdan duydum. :/ yine de secim senin.
doktoruna danış ıstersen öyle kullan ben öyle yaptım.aa öylemiymiş bende ondan alayım ozaman oda günde 1 değilmi
bencede mantıklı demiş zaten 2 aya hamile kalan çok okudum burda inş bizede kısmet olur sen ne zaman film çektiriyorsunbenım de filmden sonra aşılamayı birkaç ay erteleyelim ,filmden sonra hamile kalma ihtimali artıyor, hem de eşinin ameliyatında 3 ay geçmiş olur, değerler belki normale döner dedi
benimki folic-1ama öğrendiğim kadarıyla inofolic olan folik asit kist oluşumunu da önlüyormuş.zaten genelde pco olanlara veriyorlarmış.
benım de prolaktınım yuksekti nisanda dostinex kullandım.prolaktin düştü ama o ay kistim olustu.sonra yine yükseldi ve sımdı yıne dostinex kullanıyorum.6 aydır deniyoruz cnm başta prolaktin yüksek cıktı gögüslerden süt geldi doktorum dostinex verdi işe yaradı ama yine gebelik oluşmadı geçen ayda 2 yumurta gelişmiş ama biri çatlayamamış :)) içimde kalmış kist gibi sanırım o moralimi bozdu(( yok anestezi alınca 150 tl fark varmış dedim gerek yokk katlanırımm
zaten folik asıt alıyormusun diye soruyor her seferinde ama ilacı ben kendim aldım yani hangisini kullanıyorsun demiyor :)))doktoruna danış ıstersen öyle kullan ben öyle yaptım.
Dünkü daha koyuydu ama bugünde 2. Ci çizgi epey belirgin. Dün ilişki oldu ama bu gece ve yarın eşim yok maalesef ki pazar günü anca ilişki olabilir. Bana bu ay pek şansımız varmış gibi durmuyor ama tabi yine belli olmazbence gayet de koyu canım
ben temmuzda cektırdım rahim filmi.şükür temiz çıktı.bencede mantıklı demiş zaten 2 aya hamile kalan çok okudum burda inş bizede kısmet olur sen ne zaman film çektiriyorsun
bende dostinex e devam yoksa hemen yükselebiliyormuş bu hormon hamile kalana kadar kullanıcam zaten daha hapım da varbenım de prolaktınım yuksekti nisanda dostinex kullandım.prolaktin düştü ama o ay kistim olustu.sonra yine yükseldi ve sımdı yıne dostinex kullanıyorum.
sevindim cnm darısı başıma film çektirdikten sonra ilişki hakkında bişi demişmiydi doktorunben temmuzda cektırdım rahim filmi.şükür temiz çıktı.
sanki 13. gunmus gibi görünüyor.14.gün silikleşmiş.Dünkü daha koyuydu ama bugünde 2. Ci çizgi epey belirgin. Dün ilişki oldu ama bu gece ve yarın eşim yok maalesef ki pazar günü anca ilişki olabilir. Bana bu ay pek şansımız varmış gibi durmuyor ama tabi yine belli olmaz
hiç belli olmaz dün belki senin şapşik yola cıkmıştır bilemeyizDünkü daha koyuydu ama bugünde 2. Ci çizgi epey belirgin. Dün ilişki oldu ama bu gece ve yarın eşim yok maalesef ki pazar günü anca ilişki olabilir. Bana bu ay pek şansımız varmış gibi durmuyor ama tabi yine belli olmaz
evet ilaç verdi antibiyotikti galiba o bitene kadar ilişki yok dedi. o da bir hafta falandı.sevindim cnm darısı başıma film çektirdikten sonra ilişki hakkında bişi demişmiydi doktorun
çatlama 13.gün başlamış 14.günde devam etmiş.bu iki günden birini değerlendirdiyseniz sorun yokEki Görüntüle 1618128
sanki 13. gunmus gibi görünüyor.14.gün silikleşmiş.
hiç belli olmaz dün belki senin şapşik yola cıkmıştır bilemeyiz
Eki Görüntüle 1618128
kızın kaç ayda oldu beklemiş miydin13. Gün ilişki oldu neyseki pazar gününe kadar yumurta çatlarsa pazar günü yapılacak ilişki çok işe yaramayabilir diye düşündüm. Karışık işler hanımlar neyin ne olacağı belli değil. Benim 1 kızım var şimdi kardeş istiyoruz. Ama unutmuşum testleri yorumlamayı O zamanlar ateş ölçmede yapıyordum ama o daha stresli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?