Eylülde Gel

Ne kadardir deniyordun canim?
Rahim filminden korkma bence, ama tercih edebilirsen anesteziliyi sec. Digerinin yani anestezi olmadan olanin agrili oldugunu bizzat saglikci arkadaslarimdan duydum. :/ yine de secim senin.
6 aydır deniyoruz cnm başta prolaktin yüksek cıktı gögüslerden süt geldi doktorum dostinex verdi işe yaradı ama yine gebelik oluşmadı geçen ayda 2 yumurta gelişmiş ama biri çatlayamamış :)) içimde kalmış kist gibi sanırım o moralimi bozdu (( yok anestezi alınca 150 tl fark varmış dedim gerek yokk katlanırımm

kızlar gene kistler denemeler kürler testler havada uçuşuyo farkında mısınızz gerilmeyelim hee dikkat

benım de filmden sonra aşılamayı birkaç ay erteleyelim ,filmden sonra hamile kalma ihtimali artıyor, hem de eşinin ameliyatında 3 ay geçmiş olur, değerler belki normale döner dedi
bencede mantıklı demiş zaten 2 aya hamile kalan çok okudum burda inş bizede kısmet olur sen ne zaman film çektiriyorsun

benım de prolaktınım yuksekti nisanda dostinex kullandım.prolaktin düştü ama o ay kistim olustu.sonra yine yükseldi ve sımdı yıne dostinex kullanıyorum.

bence gayet de koyu canım
Dünkü daha koyuydu ama bugünde 2. Ci çizgi epey belirgin. Dün ilişki oldu ama bu gece ve yarın eşim yok maalesef ki pazar günü anca ilişki olabilir. Bana bu ay pek şansımız varmış gibi durmuyor ama tabi yine belli olmaz

benım de prolaktınım yuksekti nisanda dostinex kullandım.prolaktin düştü ama o ay kistim olustu.sonra yine yükseldi ve sımdı yıne dostinex kullanıyorum.
bende dostinex e devam yoksa hemen yükselebiliyormuş bu hormon hamile kalana kadar kullanıcam zaten daha hapım da var

sanki 13. gunmus gibi görünüyor.14.gün silikleşmiş.

hiç belli olmaz dün belki senin şapşik yola cıkmıştır bilemeyiz

sanki 13. gunmus gibi görünüyor.14.gün silikleşmiş.

hiç belli olmaz dün belki senin şapşik yola cıkmıştır bilemeyiz

13. Gün ilişki oldu neyseki pazar gününe kadar yumurta çatlarsa pazar günü yapılacak ilişki çok işe yaramayabilir diye düşündüm. Karışık işler hanımlar neyin ne olacağı belli değil. Benim 1 kızım var şimdi kardeş istiyoruz. Ama unutmuşum testleri yorumlamayı O zamanlar ateş ölçmede yapıyordum ama o daha stresli

kızın kaç ayda oldu beklemiş miydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…