Eylülde Gel

kırmızılar gelen ve gelecek olanlar üzülmeyin hala bu ekiptesiniiiizzz yine eylül sonuna yetişiyosunuuuzzz sıkıntı yok listede güncelleme yapıveririz

kür falan uyguladın mı cnm sen bu dönemde benimde yumurta çatlamamış kıst olmuş ya napcam

cnm ben aşılama yaptırıcam da sen işin içinde olarak önerir misin spermleır yıkanıyormış ya bazıları ilişkiden farkı yok ilişki daha iyi aşılama yaptırma diyor

Acikcasi evet cok da farkli degil ama spermin hareketliligi ve sayisi azsa, oneririm. Ama sayi ve hareketlilik iyiyse hic gerek bence.
Bir de sanki asilama olunca insan ister istemez garanti tutcak gibi dusunur, oysa her iliskide oyle bir kanaate varmiyoruz sonucta.
Yine de dr.nun dusuncelerine kulak as, bu konuda. Tahlil sonuclariniza gore en iyi yorumu o yapar, ikileme dusersen baska bir dr.a da göster, olsun bitsin

kür falan uyguladın mı cnm sen bu dönemde benimde yumurta çatlamamış kıst olmuş ya napcam
yok hıcbır sey yapmadım .tatıle gıtmeden once doktora gıttım adet olamıyorum yıne dıye. baktı kıstın buyume yapmıs tatılden doner donmez gel dedı.gıttım baktı baktı kıstın yok kaybolmus adet olmanı bıle beklememiş dedi.diyorum ya o ay inofolic kullanmaya baslamıstım .acaba o mu kıstıme ıyı geldı bılemıyorum.

benım esımın de hareketlılık yuzde ellının altında cıktı.sayı ve morfolojı ıyıydı ama.hazıranda da varıkosel amelıyatı oldu.doktorum bırkac ay daha olmazsa asılama yapalım dedı.ben de cok kararsız kaldım tutma oranı cok dusuk dıye.

bu kist ne menem bişey yaaa olmayan yokbanada bi doktor pko var dedi öbürü yok o kadar küçük şeyler herkeste olur dediydii

cnm haklısın benm doktorum sperm testi istemedi daha önce rahim filmi çekelim bakalım dedi doktoruma güveniyorum şahsen ama rahim filminden de korkuyorum ama umutlanıyorum da aşılamadan önce onu denicez bakalım

bende folbiol kullanıyorum yani bunların hepsi folik asıt değilmi ayın etki aynı amaç değilmi marka farkı varmı acaba cnm ya

cnm haklısın benm doktorum sperm testi istemedi daha önce rahim filmi çekelim bakalım dedi doktoruma güveniyorum şahsen ama rahim filminden de korkuyorum ama umutlanıyorum da aşılamadan önce onu denicez bakalım
zaten aşılama yapmadan önce rahim filmi çekiyorlar kanallar acık mı dıye ona göre aşılama yapıyorlar.

bende folbiol kullanıyorum yani bunların hepsi folik asıt değilmi ayın etki aynı amaç değilmi marka farkı varmı acaba cnm ya
ben de folbiol kullanıyordum.forumda inofolic kullananları okudum. o daha ıyıymıs hem daha kalıtelı yumurta olusumunu saglıyormus.doktoruma sordum.inofolic ıyı bır ilaçtır onu kullan dedı.

ben de folbiol kullanıyordum.forumda inofolic kullananları okudum. o daha ıyıymıs hem daha kalıtelı yumurta olusumunu saglıyormus.doktoruma sordum.inofolic ıyı bır ilaçtır onu kullan dedı.
aa öylemiymiş bende ondan alayım ozaman oda günde 1 değilmi

Ne kadardir deniyordun canim?
Rahim filminden korkma bence, ama tercih edebilirsen anesteziliyi sec. Digerinin yani anestezi olmadan olanin agrili oldugunu bizzat saglikci arkadaslarimdan duydum. :/ yine de secim senin.

bu kist ne menem bişey yaaa olmayan yokbanada bi doktor pko var dedi öbürü yok o kadar küçük şeyler herkeste olur dediydii
kistsiz insan yok gibi gerçekten tövbe yarabbi
onlarla yaşamayı öğrencez kızlar yapcak bişey yok

ynen demekki doktorum aşılama diyecek onun hazırlığı için film istedi hatta filmden sonra hamile kalabilirsin dedi bana
benım de filmden sonra aşılamayı birkaç ay erteleyelim ,filmden sonra hamile kalma ihtimali artıyor, hem de eşinin ameliyatında 3 ay geçmiş olur, değerler belki normale döner dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…