kür falan uyguladın mı cnm sen bu dönemde benimde yumurta çatlamamış kıst olmuş ya napcambenim de mayıstan berı kıstım vardı daha sonra ılacla adet olunca kuculdu.29 temmuzda adet olamayınca tekrar gıttım kıstım buyume yapmıs.doktor adet olunca gıder kıstın dedı.tatıle gıt gel bakalım ne durumda olacak kıstın dedı.tatıl donusu gıttıgımde kist kendılıgınden kaybolmustu.doktor adetını beklemeden kaybolmus kist dedi.ben o ay folık asıtı degıstırıp inofolic kullanmaya baslamıstım.acaba o mu yok ettı kıstı dıyorum.ılacla olduktan sonra sımdı 12 eylulde batı beklıyorum.ama tekar kıst olusur mu acaba dıye de korkuyorum.
cnm ben aşılama yaptırıcam da sen işin içinde olarak önerir misin spermleır yıkanıyormış ya bazıları ilişkiden farkı yok ilişki daha iyi aşılama yaptırma diyor
yok hıcbır sey yapmadım .tatıle gıtmeden once doktora gıttım adet olamıyorum yıne dıye. baktı kıstın buyume yapmıs tatılden doner donmez gel dedı.gıttım baktı baktı kıstın yok kaybolmus adet olmanı bıle beklememiş dedi.diyorum ya o ay inofolic kullanmaya baslamıstım .acaba o mu kıstıme ıyı geldı bılemıyorum.kür falan uyguladın mı cnm sen bu dönemde benimde yumurta çatlamamış kıst olmuş ya napcam
benım esımın de hareketlılık yuzde ellının altında cıktı.sayı ve morfolojı ıyıydı ama.hazıranda da varıkosel amelıyatı oldu.doktorum bırkac ay daha olmazsa asılama yapalım dedı.ben de cok kararsız kaldım tutma oranı cok dusuk dıye.Acikcasi evet cok da farkli degil ama spermin hareketliligi ve sayisi azsa, oneririm. Ama sayi ve hareketlilik iyiyse hic gerek bence.
Bir de sanki asilama olunca insan ister istemez garanti tutcak gibi dusunur, oysa her iliskide oyle bir kanaate varmiyoruz sonucta.
Yine de dr.nun dusuncelerine kulak as, bu konuda. Tahlil sonuclariniza gore en iyi yorumu o yapar, ikileme dusersen baska bir dr.a da göster, olsun bitsin
cnm haklısın benm doktorum sperm testi istemedi daha önce rahim filmi çekelim bakalım dedi doktoruma güveniyorum şahsen ama rahim filminden de korkuyorum ama umutlanıyorum da aşılamadan önce onu denicez bakalımAcikcasi evet cok da farkli degil ama spermin hareketliligi ve sayisi azsa, oneririm. Ama sayi ve hareketlilik iyiyse hic gerek bence.
Bir de sanki asilama olunca insan ister istemez garanti tutcak gibi dusunur, oysa her iliskide oyle bir kanaate varmiyoruz sonucta.
Yine de dr.nun dusuncelerine kulak as, bu konuda. Tahlil sonuclariniza gore en iyi yorumu o yapar, ikileme dusersen baska bir dr.a da göster, olsun bitsin
Bende nazlı gelmişim ya annemlere 1 yıldan fazla beklemişler benim ki de bana benzicek demek kihadi yaaa çok çalışmakta işe yaramıyo demekki tembelliğe bayılırım yaşasın tembellikkeyfi istediğinde gelecek nazlı bebişler
bende folbiol kullanıyorum yani bunların hepsi folik asıt değilmi ayın etki aynı amaç değilmi marka farkı varmı acaba cnm yayok hıcbır sey yapmadım .tatıle gıtmeden once doktora gıttım adet olamıyorum yıne dıye. baktı kıstın buyume yapmıs tatılden doner donmez gel dedı.gıttım baktı baktı kıstın yok kaybolmus adet olmanı bıle beklememiş dedi.diyorum ya o ay inofolic kullanmaya baslamıstım .acaba o mu kıstıme ıyı geldı bılemıyorum.
zaten aşılama yapmadan önce rahim filmi çekiyorlar kanallar acık mı dıye ona göre aşılama yapıyorlar.cnm haklısın benm doktorum sperm testi istemedi daha önce rahim filmi çekelim bakalım dedi doktoruma güveniyorum şahsen ama rahim filminden de korkuyorum ama umutlanıyorum da aşılamadan önce onu denicez bakalım
ben de folbiol kullanıyordum.forumda inofolic kullananları okudum. o daha ıyıymıs hem daha kalıtelı yumurta olusumunu saglıyormus.doktoruma sordum.inofolic ıyı bır ilaçtır onu kullan dedı.bende folbiol kullanıyorum yani bunların hepsi folik asıt değilmi ayın etki aynı amaç değilmi marka farkı varmı acaba cnm ya
foto at tatlım yorumlayalım..ovulasyoncu bacı benMerhabalar ovulasyon testini yorumlayabiliyor musunuz? Ben çelişkide kaldımda
aynen demekki doktorum aşılama diyecek onun hazırlığı için film istedi hatta filmden sonra hamile kalabilirsin dedi banazaten aşılama yapmadan önce rahim filmi çekiyorlar kanallar acık mı dıye ona göre aşılama yapıyorlar.
aa öylemiymiş bende ondan alayım ozaman oda günde 1 değilmiben de folbiol kullanıyordum.forumda inofolic kullananları okudum. o daha ıyıymıs hem daha kalıtelı yumurta olusumunu saglıyormus.doktoruma sordum.inofolic ıyı bır ilaçtır onu kullan dedı.
cnm haklısın benm doktorum sperm testi istemedi daha önce rahim filmi çekelim bakalım dedi doktoruma güveniyorum şahsen ama rahim filminden de korkuyorum ama umutlanıyorum da aşılamadan önce onu denicez bakalım
kistsiz insan yok gibi gerçektenbu kist ne menem bişey yaaa olmayan yokbanada bi doktor pko var dedi öbürü yok o kadar küçük şeyler herkeste olur dediydii
benım de filmden sonra aşılamayı birkaç ay erteleyelim ,filmden sonra hamile kalma ihtimali artıyor, hem de eşinin ameliyatında 3 ay geçmiş olur, değerler belki normale döner dediynen demekki doktorum aşılama diyecek onun hazırlığı için film istedi hatta filmden sonra hamile kalabilirsin dedi bana
ama öğrendiğim kadarıyla inofolic olan folik asit kist oluşumunu da önlüyormuş.zaten genelde pco olanlara veriyorlarmış.kistsiz insan yok gibi gerçektentövbe yarabbi
onlarla yaşamayı öğrencez kızlar yapcak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?