aramıza hoşgeldin
tşklerr hoş buldum :)aramıza hoşgeldin
6 ayda olmuştukızın kaç ayda oldu beklemiş miydin
Bu adetle atılmadıysa bi dahakine atılabilir.cnam benim bat ta 21 eylül en son 24 ağustos ta regli oldum bugün bitmek üzere ama hala çatlayamamış bi yumurta var içinde yaa kafam ona takıldı
Evet saraçoğlu prolaktin yüksek olanlara incir kürünü önermiyo internetten araştır bi istersen benimde düşüyo ama geri yükseliyo stresten onun için ben yapmıyorum bence sende yapma çatlayamayan yumurtanı dahada ilerletirsin ama soğan kürünü yapabilirsin.oo senin baya büyükmüş bana cm falan da söylemedi ya incir kürü havuçla yapılınca çatlatıyormuş ya dedim havuçla yapsam o içimdeki de kendisi çatlar diye umut ettim ama emin değilim cnm yaa ...
benimde prolaktin yüksek çıktı gögüslerde süt oldu falan dostinex kullanıyorum bende hala devam ediyorum ama düzene girdi sanırım da prolaktini mi yükseltiyor incir kürü onu bilmiyordum ya tam arada kaldım kafa karıştı iiicee :)
aaaa 2. banuBende katılmak isterim aranıza
Banu 37 sat 16 Ağustos Bat 13 Eylül 27 Ağustos ovulasyon günü 3. Ay
hoşgeldinnnnnnnnBende katılmak isterim aranıza
Banu 37 sat 16 Ağustos Bat 13 Eylül 27 Ağustos ovulasyon günü 3. Ay
aaaa 2. banuekliyorum senide adaşım[/QU
nickiyle ekle istersen karısmasın
anladım cnm ama şuan düştü hormon değerim yani hapla kontrol altında ama yinede kür yapılırmı bilmiyorum içmde çatlamayan da havuç kürü de ekleyince çatlar diye düşünüyordum ama inan napsam bilmiyorumEvet saraçoğlu prolaktin yüksek olanlara incir kürünü önermiyo internetten araştır bi istersen benimde düşüyo ama geri yükseliyo stresten onun için ben yapmıyorum bence sende yapma çatlayamayan yumurtanı dahada ilerletirsin ama soğan kürünü yapabilirsin.
Oluşmaz inşallah benim ki bidaha tekrarlamadıbenim de mayıstan berı kıstım vardı daha sonra ılacla adet olunca kuculdu.29 temmuzda adet olamayınca tekrar gıttım kıstım buyume yapmıs.doktor adet olunca gıder kıstın dedı.tatıle gıt gel bakalım ne durumda olacak kıstın dedı.tatıl donusu gıttıgımde kist kendılıgınden kaybolmustu.doktor adetını beklemeden kaybolmus kist dedi.ben o ay folık asıtı degıstırıp inofolic kullanmaya baslamıstım.acaba o mu yok ettı kıstı dıyorum.ılacla olduktan sonra sımdı 12 eylulde batı beklıyorum.ama tekar kıst olusur mu acaba dıye de korkuyorum.
şekerler benim mesai bitmek üzerebanu86 canım tükan sana emanet gece iyi kitle kapıları yrn ben erkenden gelcem cmtsi falan dinlemicem hadi dikkat edin kendinize hepinize muck muck muckkkk
çalışkan kızlarım benim
tamam canm emanetini aldım öptüüümmmşekerler benim mesai bitmek üzerebanu86 canım tükan sana emanet gece iyi kitle kapıları yrn ben erkenden gelcem cmtsi falan dinlemicem hadi dikkat edin kendinize hepinize muck muck muckkkk
çalışkan kızlarım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?