günaydın canımmmmm hadi bakalım son 2 senden 3gün sonra da ben varım
ne gibi belirtiler yaşıyosun
bu ay bende adete 9gün kala kasık ağrısı vardı ama çok şiddetli değil hafif yokladı 2gün fln devam etti bu ara yok.normalde adetten tam 1hafta önce gögüslerim ağrımaya başlar bu ay o da yok ama gebeliğin de belirtisiymiş gögüs ağrısı ama bende o yoksadece sık wc çıkıyorum o kadar ondan da bişey olmaz heralde bekleyip görcez
ben ov.bile yapmıyorum resmen şansa kaderbende bu sefer o işlere girmedim. Biraz zahmetli ve beni daha strese sokan bir yöntemdi. Ovu testi kolay ve pratik. Zaten ikinci çocuk için olursa olur diyorum çok kasmıyoruz
ah cansu ahhh! gerçi ben folic-1 kullanıyorum ama gene de azaltmam lazımhımmm..Günde 1 adetin bir zararı olacagını hiç sanmam...ama fazlası zarar tabi...
ah canımmm kimi dinlesem kimi okusam hem gögüs şikayeti diğer belirtilerle de birleştirince olma ihtimalin yüksek gibi geliyo bana rabbim bilir tabi inşallah vardır da güzel haberi paylaşırsın bizimle .Canim benim goguslerim adetten 2-3 gun once siserdi ama bu kez 10 gundur sis ve cok agriyor yururken bile. Buyuk goguslerim de yok ama su an inanilmaz agri yapiyor bana. Ozellikle geceleri kasiklarimda agri oluyor bir de karin boslugumda batma seklinde. Renksiz kokusuz akintim var birazcik. Surekli karnim ac, sacma sapan seyleri canim istiyor falan boyle seyler. Ama daha onceki aylarda olmayan seyler bunlar. Usuttum mu acaba dedim ama sanmiyorum. Hayirdir insallah
afiyet olsunnnn ben de sabah kahvemi içerken okuyodumHatta burda turk kahvesi olayını okudum uzerine bır de kahve ıctım :)
vaooooovvvvvv kuşummmmmmmmmmmmmm bu tabloyu batında da görmek istiyorummmm hadi bu ay umutlarım seninleeeBugünki ovulasyon testim yarın ovl. Günüm ama bugun de net gibi
vaooooovvvvvv kuşummmmmmmmmmmmmm bu tabloyu batında da görmek istiyorummmm hadi bu ay umutlarım seninleee
aminnnnn canımmmm inşallahhhhh inşallahhHhahhaha inşallah bebişim....yaşayıp göreceğizzzz :) allah hepimize bu ay nasip etssinnnnnnnnnnn
Hhahhaha inşallah bebişim....yaşayıp göreceğizzzz :) allah hepimize bu ay nasip etssinnnnnnnnnnn
cnm hamlıe olma ıhtımalın cok yüksek..benım hıcbırzaman goguslerım ağrımadı gercı hangı bı yerı ağrıyacak fındık kadarlarCanim benim goguslerim adetten 2-3 gun once siserdi ama bu kez 10 gundur sis ve cok agriyor yururken bile. Buyuk goguslerim de yok ama su an inanilmaz agri yapiyor bana. Ozellikle geceleri kasiklarimda agri oluyor bir de karin boslugumda batma seklinde. Renksiz kokusuz akintim var birazcik. Surekli karnim ac, sacma sapan seyleri canim istiyor falan boyle seyler. Ama daha onceki aylarda olmayan seyler bunlar. Usuttum mu acaba dedim ama sanmiyorum. Hayirdir insallah
cnm hamlıe olma ıhtımalın cok yüksek..benım hıcbırzaman goguslerım ağrımadı gercı hangı bı yerı ağrıyacak fındık kadarlar
oleeeyyy yalnız değilimmmhahahha al benden de o kadaryalnız değilsin
Valla olmazsada kandıracam sizi gebelik testi diyehahahaha kendimi öyle avuturum artık
cnm hamlıe olma ıhtımalın cok yüksek..benım hıcbırzaman goguslerım ağrımadı gercı hangı bı yerı ağrıyacak fındık kadarlar
hay maşallah :)) güzel haber gelecek sankiInsallah tatlim. Aslinda benimki de buyuk degil 80 olcusu. Ama su an en az 90-95 olmustur. Sigamiyorum hicbiseye sinir oldum :)))
hahahah deliiiiiValla olmazsada kandıracam sizi gebelik testi diyehahahaha kendimi öyle avuturum artık
maşallah canım yaaa sen olmuşsun gibi geliyo bana valla ilk güzel haber senden hadi bakalım kıralım şeytanın bacağınıInsallah tatlim. Aslinda benimki de buyuk degil 80 olcusu. Ama su an en az 90-95 olmustur. Sigamiyorum hicbiseye sinir oldum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?