Eylülde Gel

Canim benim goguslerim adetten 2-3 gun once siserdi ama bu kez 10 gundur sis ve cok agriyor yururken bile. Buyuk goguslerim de yok ama su an inanilmaz agri yapiyor bana. Ozellikle geceleri kasiklarimda agri oluyor bir de karin boslugumda batma seklinde. Renksiz kokusuz akintim var birazcik. Surekli karnim ac, sacma sapan seyleri canim istiyor falan boyle seyler. Ama daha onceki aylarda olmayan seyler bunlar. Usuttum mu acaba dedim ama sanmiyorum. Hayirdir insallah

bende bu sefer o işlere girmedim. Biraz zahmetli ve beni daha strese sokan bir yöntemdi. Ovu testi kolay ve pratik. Zaten ikinci çocuk için olursa olur diyorum çok kasmıyoruz
ben ov.bile yapmıyorum resmen şansa kader
tabii canım rabbim tattırmış sana ne mutlu nasipse 2.de olacaktır ,olmazsa da rabbim evladına sağlıklı ömür versin

Bugünki ovulasyon testim yarın ovl. Günüm ama bugun de net gibi

Eklentiler

• image.webp
    39 KB · Görüntüleme: 41
ah canımmm kimi dinlesem kimi okusam hem gögüs şikayeti diğer belirtilerle de birleştirince olma ihtimalin yüksek gibi geliyo bana rabbim bilir tabi inşallah vardır da güzel haberi paylaşırsın bizimle .

cnm hamlıe olma ıhtımalın cok yüksek..benım hıcbırzaman goguslerım ağrımadı gercı hangı bı yerı ağrıyacak fındık kadarlar

Valla olmazsada kandıracam sizi gebelik testi diye hahahaha kendimi öyle avuturum artık

Canim ben oglumu ogrendigim gebelik testini sakliyorum hala. Umutsuzluga dustukce cikarip ona bakiyorum mutlu ediyor beni. O cift cizgiyi gorecez hepimiz Allahin izniyle. Calismalara devam

cnm hamlıe olma ıhtımalın cok yüksek..benım hıcbırzaman goguslerım ağrımadı gercı hangı bı yerı ağrıyacak fındık kadarlar

Insallah tatlim. Aslinda benimki de buyuk degil 80 olcusu. Ama su an en az 90-95 olmustur. Sigamiyorum hicbiseye sinir oldum :)))

Insallah tatlim. Aslinda benimki de buyuk degil 80 olcusu. Ama su an en az 90-95 olmustur. Sigamiyorum hicbiseye sinir oldum :)))
maşallah canım yaaa sen olmuşsun gibi geliyo bana valla ilk güzel haber senden hadi bakalım kıralım şeytanın bacağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…