oh iyi tatiller canımmmm bol bol çalış çalışırken dinlen zihnini uzaaaklara bırak ,bırak ki şapşik gelsinGünaaaaydin eylülde gel ekibi yine her zamanki hibi enerjimiz tavan iş yogunluhmdan dolayı bir süre giremesemfe akşamları yazismalari okumadan yaramıyorum bağımlılık olusturdunuz bende bugün itibariyle yillik iznime çıktım ve bu on günü muhteşem frgerlrnfitmeyi plaanlyorumbanu86 reglimiz bitti çalsmalar başlasin hepinize kocaman öpücükler sizi izlemeye devam edecegim
Daha önce fertilityfriend diye bir site takip ederdim. Orası ateş ölçme ile alakalı yumurtlama tarihini belirliyordun. Bir çizelge oluşturuluyordu. Her gün ateşini ölçüyosun ilk düştüğü gün baz alınıyordu. Çizelgede 14 gün eklediğinde mutlaka o günü adet oluyordum. Adet günü ateş düşerse kanama başlardı. 1 keresinde ateş yüksek çıkmıştı zaten o ayda hamile kalmışım
Günaaaaydin eylülde gel ekibi yine her zamanki hibi enerjimiz tavan iş yogunluhmdan dolayı bir süre giremesemfe akşamları yazismalari okumadan yaramıyorum bağımlılık olusturdunuz bende bugün itibariyle yillik iznime çıktım ve bu on günü muhteşem frgerlrnfitmeyi plaanlyorumbanu86 reglimiz bitti çalsmalar başlasin hepinize kocaman öpücükler sizi izlemeye devam edecegim
ben de valla yaa kalbim sıkışır iyicenegüzelmiş ama .Eğer regl düzenli ise bu kadar uğraşmaya ne gerek var ki...Hergün stres ..hergün uğraş. Ateş ölç yok çıktıydı yok indiydiben sanırım yapamam...stresten ölürüm o zaman
Kahveyi okuyunca şok oldum..günde 2-3 kahve içerim ben.daha başlamadım ilaca ama gördüğüm iyi oldu.ayy kahveden nasıl vazgeçicem yaa..
Bende pek düşkün değildim bu aralar sevmeye başlamıştım ki aynı senin gibi okuyunca şokkkaynak göstermişti arkadaş tamamen inozotil mi neydi ya onu yok ediyomuş.. sen de mi içiyorsun inofolic canım
türk kahvesi benim göbek adımBenım de gunde bır turk kahvem var
cok karışık valla..yüzde yüz çözüm olsa bile sanırım ben yapamamÇok güzel bir siteydi ama 3 sene öncesiydi şimdi değişmiş tarzı. Kk da ateş ölçme grubu vardı hanımlar orayı takip eder çizelge yorumlarlardı. Her sabah 6-7 arası ağızdan ateş ölçülür ama hiç kıpırdamayacaksın. Site tamamen ingilizce. Oraya ilişki günleri, akıntının şeklini, yaptıysan ovu testini falan giriyorsun.
bende sade nescafe olmadan aslaaaaatürk kahvesi benim göbek adım3tane
psikolojik olarak aslında bazı belirtiieri varmış gıbı yasıyoruz..okadar cok forum okudum ki durum kendı kendıme bende de oluyo mu acaba? evet evet bende de var hamileyiim yuppi diyor ve sonuç hüsranEger bu ay da hamile degilsem gebelik belirtilerine asla inanmicam kizlar. Son on gundur her turlu belirtiyi yasiyorum. Son 2 gun kaldi bakalim. Bu arada herkese gunaydin
günaydın canımmmmm hadi bakalım son 2 senden 3gün sonra da ben varımEger bu ay da hamile degilsem gebelik belirtilerine asla inanmicam kizlar. Son on gundur her turlu belirtiyi yasiyorum. Son 2 gun kaldi bakalim. Bu arada herkese gunaydin
Ben artık belirtilere takılmıyorum 8 ay hep yasadım o belırtileriEger bu ay da hamile degilsem gebelik belirtilerine asla inanmicam kizlar. Son on gundur her turlu belirtiyi yasiyorum. Son 2 gun kaldi bakalim. Bu arada herkese gunaydin
beynimiz bize oyunlar oynuyor kızlar kanmayalımmmm kaptırmayalım kendimiziiiiBen artık belirtilere takılmıyorum 8 ay hep yasadım o belırtileri
ne kadar güzel yardımcı olmuş arkadaşlar uğraşmışlar da bravo valla.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ates-olcme-yontemi.392878/
Burayı bir inceleyin isterseniz
türk kahvesi benim göbek adım3tane
al benden de o kadarne kadar güzel yardımcı olmuş arkadaşlar uğraşmışlar da bravo valla.
ama ben buraya atlarsam devreleri yakarım .ateşe atlamak istemiyorum :)
çok sağol ama ilgilenen arkadaşlar olcaktır
inofolic dıye bır ılac var cnm.bir nevi folikasit..bunu ıcerken kahve etkısını öldürüyormuş..Olay ne kızlar kaçırdım ben. Türk kahvesi ne yapıyormuş???????
inofolic dıye bır ılac var cnm.bir nevi folikasit..bunu ıcerken kahve etkısını öldürüyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?