Eylülde Gel

oh iyi tatiller canımmmm bol bol çalış çalışırken dinlen zihnini uzaaaklara bırak ,bırak ki şapşik gelsin

güzelmiş ama .Eğer regl düzenli ise bu kadar uğraşmaya ne gerek var ki...Hergün stres ..hergün uğraş. Ateş ölç yok çıktıydı yok indiydi ben sanırım yapamam...stresten ölürüm o zaman

iyi tatilerr canımmm.... Bol bol dinlen...bu arada çalışamları ihmal etme :) ohhhh sefan olsun

güzelmiş ama .Eğer regl düzenli ise bu kadar uğraşmaya ne gerek var ki...Hergün stres ..hergün uğraş. Ateş ölç yok çıktıydı yok indiydi ben sanırım yapamam...stresten ölürüm o zaman
ben de valla yaa kalbim sıkışır iyicene

Kahveyi okuyunca şok oldum ..günde 2-3 kahve içerim ben.daha başlamadım ilaca ama gördüğüm iyi oldu.ayy kahveden nasıl vazgeçicem yaa..

Bende pek düşkün değildim bu aralar sevmeye başlamıştım ki aynı senin gibi okuyunca şokk kaynak göstermişti arkadaş tamamen inozotil mi neydi ya onu yok ediyomuş.. sen de mi içiyorsun inofolic canım

Çok güzel bir siteydi ama 3 sene öncesiydi şimdi değişmiş tarzı. Kk da ateş ölçme grubu vardı hanımlar orayı takip eder çizelge yorumlarlardı. Her sabah 6-7 arası ağızdan ateş ölçülür ama hiç kıpırdamayacaksın. Site tamamen ingilizce. Oraya ilişki günleri, akıntının şeklini, yaptıysan ovu testini falan giriyorsun.

Eger bu ay da hamile degilsem gebelik belirtilerine asla inanmicam kizlar. Son on gundur her turlu belirtiyi yasiyorum. Son 2 gun kaldi bakalim. Bu arada herkese gunaydin

cok karışık valla..yüzde yüz çözüm olsa bile sanırım ben yapamam
türk kahvesi benim göbek adım 3tane
bende sade nescafe olmadan aslaaaaa
Eger bu ay da hamile degilsem gebelik belirtilerine asla inanmicam kizlar. Son on gundur her turlu belirtiyi yasiyorum. Son 2 gun kaldi bakalim. Bu arada herkese gunaydin
psikolojik olarak aslında bazı belirtiieri varmış gıbı yasıyoruz..okadar cok forum okudum ki durum kendı kendıme bende de oluyo mu acaba? evet evet bende de var hamileyiim yuppi diyor ve sonuç hüsran

günaydın canımmmmm hadi bakalım son 2 senden 3gün sonra da ben varım
ne gibi belirtiler yaşıyosun
bu ay bende adete 9gün kala kasık ağrısı vardı ama çok şiddetli değil hafif yokladı 2gün fln devam etti bu ara yok.normalde adetten tam 1hafta önce gögüslerim ağrımaya başlar bu ay o da yok ama gebeliğin de belirtisiymiş gögüs ağrısı ama bende o yok sadece sık wc çıkıyorum o kadar ondan da bişey olmaz heralde bekleyip görcez

bende bu sefer o işlere girmedim. Biraz zahmetli ve beni daha strese sokan bir yöntemdi. Ovu testi kolay ve pratik. Zaten ikinci çocuk için olursa olur diyorum çok kasmıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…