Eylülde Gel

Evet cnm...kalbim gam güm. .filler resmen halay çekiyor ama sanki kırmızı kartı görecek gibiyim.agrilarim başladı ama olsun yola devam
hiç belli olmaz canım ya bi çok kişi regl belirtilerinden ayırt edilmiyo aynı belirtiler oluyo diyo o yüzden kırmızıyı görene kdr umut tam gaz.görsen de çaptan düşme umutlar bi sonraki aya

Evet cnm...kalbim gam güm. .filler resmen halay çekiyor ama sanki kırmızı kartı görecek gibiyim.agrilarim başladı ama olsun yola devam

Dur bakalım...stres yok...Olursan da eylül sonunu birlikte bekleriz şekerim.Stres yaparsan reglin de geçikir bu sefer daha büyük hayal kırıklığı olur

Dur bakalım...stres yok...Olursan da eylül sonunu birlikte bekleriz şekerim.Stres yaparsan reglin de geçikir bu sefer daha büyük hayal kırıklığı olur
doğru valla ilk ay benim yıllardır şaşmayan adet ilk heyecandan 5gün gecikti kötü oluyo öyle rahat bırak kendini gelcek olan zaten gelecek kaçış yok

Hanımlar adet tarihi çift çizgi gördüğümüz günden 14 gün sonrası mı oluyordu hesaplarken?

Daha önce fertilityfriend diye bir site takip ederdim. Orası ateş ölçme ile alakalı yumurtlama tarihini belirliyordun. Bir çizelge oluşturuluyordu. Her gün ateşini ölçüyosun ilk düştüğü gün baz alınıyordu. Çizelgede 14 gün eklediğinde mutlaka o günü adet oluyordum. Adet günü ateş düşerse kanama başlardı. 1 keresinde ateş yüksek çıkmıştı zaten o ayda hamile kalmışım

Günaaaaydin eylülde gel ekibi yine her zamanki hibi enerjimiz tavan iş yogunluhmdan dolayı bir süre giremesemfe akşamları yazismalari okumadan yaramıyorum bağımlılık olusturdunuz bende bugün itibariyle yillik iznime çıktım ve bu on günü muhteşem frgerlrnfitmeyi plaanlyorum banu86 reglimiz bitti çalsmalar başlasin hepinize kocaman öpücükler sizi izlemeye devam edecegim

allah allah daha neler duycaz acaba
ben düz mantık adet günü kırmızı gelmezse test yaparım inşallah çift çizgiyi görürüm bu kadarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…