günaydıııııııııınnn canımmmHepinize kocamaaaaan günaydın şekerler
senin yarın günün galiba dimiiiasabirella
Evet cnm...kalbim gam güm. .filler resmen halay çekiyorsenin yarın günün galiba dimiiiasabirella
yok kızzz listeye baktımmmmsen nasıl aklında tutuyosun o kadar kişiyi bravo vallahafıza taktir-e şayan :)
hiç belli olmaz canım ya bi çok kişi regl belirtilerinden ayırt edilmiyo aynı belirtiler oluyo diyo o yüzden kırmızıyı görene kdr umut tam gaz.görsen de çaptan düşme umutlar bi sonraki ayaEvet cnm...kalbim gam güm. .filler resmen halay çekiyorama sanki kırmızı kartı görecek gibiyim.agrilarim başladı ama olsun yola devam
yok kızzz listeye baktımmmmhahaha yoksa nerdeeeeeeee
Evet cnm...kalbim gam güm. .filler resmen halay çekiyorama sanki kırmızı kartı görecek gibiyim.agrilarim başladı ama olsun yola devam
doğru valla ilk ay benim yıllardır şaşmayan adet ilk heyecandan 5gün gecikti kötü oluyo öyle rahat bırak kendini gelcek olan zaten gelecek kaçış yokDur bakalım...stres yok...Olursan da eylül sonunu birlikte bekleriz şekerim.Stres yaparsan reglin de geçikir bu sefer daha büyük hayal kırıklığı olur
streste master yaptımDur bakalım...stres yok...Olursan da eylül sonunu birlikte bekleriz şekerim.Stres yaparsan reglin de geçikir bu sefer daha büyük hayal kırıklığı olur
streste master yaptım
aynen oyle cnm..demekkı daha zamanı var benım sıpanın.rabbim ıyısını bilir..Valla sınanıyoruz iste kuzu....Dayanacaz, güçlü olucaz başka çaremiz yok
Hanımlar adet tarihi çift çizgi gördüğümüz günden 14 gün sonrası mı oluyordu hesaplarken?
28günde bir görüyorsan olabilir canımHanımlar adet tarihi çift çizgi gördüğümüz günden 14 gün sonrası mı oluyordu hesaplarken?
allah allah daha neler duycaz acabaDaha önce fertilityfriend diye bir site takip ederdim. Orası ateş ölçme ile alakalı yumurtlama tarihini belirliyordun. Bir çizelge oluşturuluyordu. Her gün ateşini ölçüyosun ilk düştüğü gün baz alınıyordu. Çizelgede 14 gün eklediğinde mutlaka o günü adet oluyordum. Adet günü ateş düşerse kanama başlardı. 1 keresinde ateş yüksek çıkmıştı zaten o ayda hamile kalmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?