ay şok oldum ne kadar koyu canım tekrar mı yumurtluyosun anlamadım değerlendir bari bugünü yarını,geç döllenme olabilirGunaydin kizlar, bat'a yaklasik 1 haftam varken ovu testi yaptim sonuc asagidaki gibi.
Cift cizgiyi net gorunce ilk isim kan testi bakmak oldu ve sonuc koca bir negatif. Adete yakin yapilan Ovu testiyle gebeligin anlasilmasinin her zaman mümkün olmadigini test ettim, onayladim
bana da biraz sessiz geldiiiigünayyydıııııııın gençleerrrrrrr pazartesi enerjisi yükleniyor muuuu? tatilimin son günüsanki bugün sessiz mi buralar
hadi bakalımmmm hayırlı olsun canikomm metabolizman hızlı çalışıyosa diyetsiz biraz dikkatle verebilrsingünaydın şekerler....banada bir çay ama pohaca istemiyorum bugün diyete başladım....3 kilo ilk hedefim cocişime söz verdim...:)
süper olmuş canımKızlar bu dünkü ov. Testim. Dünü değerlendirdik.. Bu akşamı da değerlendirmelimiyim 27-29-30 çalışma oldu
günaydın şekerler....banada bir çay ama pohaca istemiyorum bugün diyete başladım....3 kilo ilk hedefim cocişime söz verdim...:)
ben de ramazanla birlikte toparladım çok şükür biraz benim de 1-2 kilo var hedefimde ama diyet bana göre değil kasamıyorum sadece dikkat diyeyim :):) benmde hedefim 3 kilo bugün basladım bende . biraz dikkat etsem kısa sürede veririm inşallah..
süper olmuş canım
bugün yaptın mı test bugün ne diyor
Queenfyz canım var mı gelen giden naptın
yap bakalım eğer olumluysa sen de olumlu ol bu akşam yap bi güzellikValla sabah yanıma almayı unutmusum...artık akşam eve gidince yapacağımmm :)
yap bakalım eğer olumluysa sen de olumlu ol bu akşam yap bi güzellik
hadi bakalım canım içime var gibi doğuyo senin inşallah vardır hayırlısıyla beklemedeyizHenuz yok canim ya belirti de yok. Adetten once dizlerim agrirdi benim hic oyle bisey yok. Dusunmemeye calisiyorum zaman cabuk gecsin :)))
bence bugünü de değerlendir bugün silikleşmeye başlar o.şimdilerde yumurtluyosun:) haha yapalım bir güzellik
bence bugünü de değerlendir bugün silikleşmeye başlar o.şimdilerde yumurtluyosun
:) ben kendimi tavuk gibi hissediyorum, kocam damızlık gibi ne olacak bizim bu halimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?