Eylülde Gel

ay şok oldum ne kadar koyu canım tekrar mı yumurtluyosun anlamadım değerlendir bari bugünü yarını,geç döllenme olabilirşimdi gerçekten bu tezi çürüttün

günayyydıııııııın gençleerrrrrrr pazartesi enerjisi yükleniyor muuuu? tatilimin son günü sanki bugün sessiz mi buralar
bana da biraz sessiz geldiiii
kızlar canlanmamız gerek şiştttt
sen de tatiline devam şekerim tadını cıkar son günün.yrn bol bol poflarız

günaydın şekerler....banada bir çay ama pohaca istemiyorum bugün diyete başladım....3 kilo ilk hedefim cocişime söz verdim...:)

günaydın şekerler....banada bir çay ama pohaca istemiyorum bugün diyete başladım....3 kilo ilk hedefim cocişime söz verdim...:)
hadi bakalımmmm hayırlı olsun canikomm metabolizman hızlı çalışıyosa diyetsiz biraz dikkatle verebilrsin

Kızlar bu dünkü ov. Testim. Dünü değerlendirdik.. Bu akşamı da değerlendirmelimiyim 27-29-30 çalışma oldu

Eklentiler

• image.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 37
:) benmde hedefim 3 kilo bugün basladım bende . biraz dikkat etsem kısa sürede veririm inşallah..
ben de ramazanla birlikte toparladım çok şükür biraz benim de 1-2 kilo var hedefimde ama diyet bana göre değil kasamıyorum sadece dikkat diyeyim :)

kızlar yumurtlama zamanlarında kasık ağrınız oluyor mu ?
benim olur hep ama son zamnlarda şiddeti rahatsız edici
sizde nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…