Bu ne biçim pazartesiçok yoğun. .bakamıyorum buraya
aynen yaaaa:) ben kendimi tavuk gibi hissediyorum, kocam damızlık gibi ne olacak bizim bu halimiz
çok iyiymiş bende geçen ay artk tiksinmiştim bi araov. testi yapan bi arkadasım "çişimle oynamaktan bıktım artık" derdi..
onu anımsadm birden
ov. testi yapan bi arkadasım "çişimle oynamaktan bıktım artık" derdi..
onu anımsadm birden
kızlar yumurtlama zamanlarında kasık ağrınız oluyor mu ?
benim olur hep ama son zamnlarda şiddeti rahatsız edici
sizde nasıl
çok iyi görünüyor tatlım...hadi İnşaallah....Kızlar bu dünkü ov. Testim. Dünü değerlendirdik.. Bu akşamı da değerlendirmelimiyim 27-29-30 çalışma oldu
Oluyor canım...Benimde bu ay inanılmaz şiddetliydi...Birde halsizlik oluyor üstüne.Ellini kolunu zor oynatıyorsun.
hahah valla sorma ama çok şükür çaktırmıyoruz dimi:) ben kendimi tavuk gibi hissediyorum, kocam damızlık gibi ne olacak bizim bu halimiz
benim yıllardır tam ov.gününde oluyor ,ne olduğunu bilmeden dr.gitmiştim yumurtlama ağrın ,bunu hissettiğin için aslında şanslısın demişti.yalnız değilsin canım.ama şiddeti her zamankinden fazlalaştıysa kist ağrısı da olabilir ,çok rahatsız edici boyuttaysa bi dr gitkızlar yumurtlama zamanlarında kasık ağrınız oluyor mu ?
benim olur hep ama son zamnlarda şiddeti rahatsız edici
sizde nasıl
off hem de nasıllll rabbim versin de razıyız dimii :)aynen yaaaaanalık babalık zor işmiş yaa taa şimdiden başladık fedakarlıklara
bende halsizlik olmuyor ya böyle aksine içimde fırtınalar kopuyoOluyor canım...Benimde bu ay inanılmaz şiddetliydi...Birde halsizlik oluyor üstüne.Ellini kolunu zor oynatıyorsun.
zabah zabah normal şeyler bunlar canımbak yoğunluktan neler yazmısımzabah
hahahaahah çok iyimiş buov. testi yapan bi arkadasım "çişimle oynamaktan bıktım artık" derdi..
onu anımsadm birden
hadi bakalım canım içime var gibi doğuyo senin inşallah vardır hayırlısıyla beklemedeyiz
bekliyoruz canım benimmmmmmmmmInsallah canim aynen beklemedeyiz. Gelismelerden haberdar edicem sizi kader arkadaslarim
bende halsizlik olmuyor ya böyle aksine içimde fırtınalar kopuyoilginçlik bende sanırım .D
sorma sorma maşallah olduk rengarengarenkkkkHahahane güzel işte renkli çalışmalara önderlik edersin hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?