Eylülde Gel

bu arada cumartesi günü cocişimle doktora gidiyoruz İnşaalllah...busefer söz verdi kendi dedi hatta gelmezse var ya bende bırakıyorum artık üzerine düşmeyecem hatta doğum kontrol hapı kullanmaya başlıyacam diyecem....yeter ya hep ben uğraşıyorum...pehhhh.

uu neler olmuş senin cephede uzun mu olmuştu senin deneme

evet ya eylül 22 de 3 senemiz dolacak...neredeyse 2 yıldır istiyorum ama hep ben uğraşıyorum....

cnm senle benim yumurtalama zamanlarımız aynı değilmiydi yaa testini açamadım ama

Benim 30 agustos ta başlıyor ovulasyon testi de bunu onayladı... Ben emin olmak için ilk defa bu ay kullandım testi. Demekki regliden -sonraki 12. gün ovulasyonum...14. gün de muhtemelen çatlar diye düşünüyorum...

selam kızlaarr 2 gün karın ağrım çok fazlaydı ve o gün adetimde et parçası gibi biişi vardı ya korktum biraz ilk kez hayatımda böyle bişi yaşadım yani acaba neydi ki oo yarrdııııııııııımmmmmmmmmmm

Kist felan varsa o temizlenmiş olabilir...Bende hep olur...Genç kızlıgımdan beri.Bir sıkıntı oldugunu hiç sanmam.

Kizlar malesef az once kirmizilari gordum bende. Yarim saattir dizlerim agriyordu zaten anladim regl olacagimi. Yine gunum sasmadi yani :))) umutlar sonraki aylara calismalara devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…