bende dikkat edecem işte çok abur cubur yiyprum zaten onu bıraktım...birazda spor yapacam...hadi bakalımmmm hayırlı olsun canikomm metabolizman hızlı çalışıyosa diyetsiz biraz dikkatle verebilrsin
hareket çok önemli ama malum hassas bi dönemdeyiz sporunu çok zorlamadan yap üzülmeyelimbende dikkat edecem işte çok abur cubur yiyprum zaten onu bıraktım...birazda spor yapacam...
Ya benim aburcuburum çok. Nasıl birakcazbende dikkat edecem işte çok abur cubur yiyprum zaten onu bıraktım...birazda spor yapacam...
uu neler olmuş senin cephede uzun mu olmuştu senin denemebu arada cumartesi günü cocişimle doktora gidiyoruz İnşaalllah...busefer söz verdi kendi dedi hatta gelmezse var ya bende bırakıyorum artık üzerine düşmeyecem hatta doğum kontrol hapı kullanmaya başlıyacam diyecem....yeter ya hep ben uğraşıyorum...pehhhh.
evet ya eylül 22 de 3 senemiz dolacak...neredeyse 2 yıldır istiyorum ama hep ben uğraşıyorum....
cnm senle benim yumurtalama zamanlarımız aynı değilmiydi yaa testini açamadım amaKızlar bu dünkü ov. Testim. Dünü değerlendirdik.. Bu akşamı da değerlendirmelimiyim 27-29-30 çalışma oldu
İnşaallah...hepimiz hayırlısı ile alırız güzel haberleri....bu sefer regl bitsin değerlendirecem bakalım....hadi bakalım inşallah güzel haberler gelir eşin için de... rabbim tez zamanda almayı nasip eder bebişini :)
cnm senle benim yumurtalama zamanlarımız aynı değilmiydi yaa testini açamadım ama
selam kızlaarr 2 gün karın ağrım çok fazlaydı ve o gün adetimde et parçası gibi biişi vardı ya korktum biraz ilk kez hayatımda böyle bişi yaşadım yani acaba neydi ki oo yarrdııııııııııımmmmmmmmmmm
Kızlar sizin adetleriniz kaç gün sürüyor sorması ayıp
5 gün sonunda tamamen bitmiş olur benimKızlar sizin adetleriniz kaç gün sürüyor sorması ayıp
3-4Kızlar sizin adetleriniz kaç gün sürüyor sorması ayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?