Eylülde Gel

ben de bu ay umut yok.daha önce de dediğim gibi bu ay çalışma olmadı. gecen hafta onemlı haftaydı.29 yumurtlama görünüyordu ama esımın bu hafta iş yoğunluğu ve stresinden dolayı sadece 24'ü ve 30'nda oldu.Yandı gülüm keten helva

Rabbim nasip ettiyse olacaktir arkadasim, merak etme ve icini ferah tut
ovu.tarihi hesaplamadan gebe kalan sayisi, hesaplayanlardan cok daha fazla

canım yumurtlaman 29 ve sen 30 da ilişki yaşadıysan bence ihtimal var

olsun canım nasip kısmet.adet bitince temiz bi sayfa aç da çalışmalara başla

Aynen ben de bir an once regl olayim diye bekliyorum -ki calismalara bir an evvel baslayayim
Daha once de soyledigim gibi, olabildigince duzenli calismayi denicez bakalim, yani ekimde de olmazsa artik dr.kontrolu beni bekler

Aynen ben de bir an once regl olayim diye bekliyorum -ki calismalara bir an evvel baslayayim
Daha once de soyledigim gibi, olabildigince duzenli calismayi denicez bakalim, yani ekimde de olmazsa artik dr.kontrolu beni bekler
canm sen koyu çizgiyi bu ay testte daha önce görmüşmüydün ikinci kez mı yumurtladın diye merak ettım

Kizlar bugun doktora gidicektim habrrsiz misafirim geldi kaldi yarina cektim randevuyu hala gelenim gidenim yok belirtim bile yok hala korkuyorum olumsuz bisey olmasindan pko vardi degerlerim artti mi serophene kist mi yapti ayy yarin gitsemde ne oldugunu bilsem kafam rahatlasa topiiimizin ilk bebisi gelmedi mi hala

aman yarabbiiiii sen bizi öldürceksin topikçe rahat rahat doktora gitceksin sonra
şaka bi yana geç olsun güç olmasın canım hayırlı haber gelsin de
yok daha ilk golü atan olmadı beklemedeyiz

cok cahilim keske olsem

o zaman beni de eklesinler
sat 18
bat 15

bugun dr a gittim sag yumurtam gayet buyumus bakalim ins eylul de haber alirim .. aliriz insallah
bilmemek ayıp değil,öğrenmemek ayıp yeter ki çaktırma demişler
ben de burda öğrendim
hadi bakalım banucan ekler seni banu86 birlikte bekleriz ,olmazsa birlikte üzülürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…