haha aynı şeyi ben de düşünüyordumbence taktığımız için öyle oluyor.
ben ilk aylar şakır şakır adet olduğumda yerleşme kanaması heralde diye kendimi kandırabiliyodum :)
şükür o dönemi atlattım, şimdi üzülüyorum ama kendimi kandırmıyorum en azından
Ben boyle gordugumde hamileydim ama nasil oluyr anlamadimay şok oldum ne kadar koyu canım tekrar mı yumurtluyosun anlamadım değerlendir bari bugünü yarını,geç döllenme olabilirşimdi gerçekten bu tezi çürüttün
ben de bu ay umut yok.daha önce de dediğim gibi bu ay çalışma olmadı. gecen hafta onemlı haftaydı.29 yumurtlama görünüyordu ama esımın bu hafta iş yoğunluğu ve stresinden dolayı sadece 24'ü ve 30'nda oldu.Yandı gülüm keten helva
evet söylemiştin ama regl olmadan umut kesilmiyo canım son dakikaya kadarben geçen haftadan söylemiştim zaten yine yok diye dün adet oldum
Ben boyle gordugumde hamileydim ama nasil oluyr anlamadim
ben geçen haftadan söylemiştim zaten yine yok diye dün adet oldum
ben de bu ay umut yok.daha önce de dediğim gibi bu ay çalışma olmadı. gecen hafta onemlı haftaydı.29 yumurtlama görünüyordu ama esımın bu hafta iş yoğunluğu ve stresinden dolayı sadece 24'ü ve 30'nda oldu.Yandı gülüm keten helva
olsun canım nasip kısmet.adet bitince temiz bi sayfa aç da çalışmalara başlaben geçen haftadan söylemiştim zaten yine yok diye dün adet oldum
bence de bence deeeeecanım yumurtlaman 29 ve sen 30 da ilişki yaşadıysan bence ihtimal var
olsun canım nasip kısmet.adet bitince temiz bi sayfa aç da çalışmalara başla
canm sen koyu çizgiyi bu ay testte daha önce görmüşmüydün ikinci kez mı yumurtladın diye merak ettımAynenben de bir an once regl olayim diye bekliyorum -ki calismalara bir an evvel baslayayim
Daha once de soyledigim gibi, olabildigince duzenli calismayi denicez bakalim, yani ekimde de olmazsa artik dr.kontrolu beni bekler
aman yarabbiiiii sen bizi öldürceksin topikçe rahat rahat doktora gitceksin sonraKizlar bugun doktora gidicektim habrrsiz misafirim geldi kaldi yarina cektim randevuyu hala gelenim gidenim yok belirtim bile yok hala korkuyorum olumsuz bisey olmasindan pko vardi degerlerim artti mi serophene kist mi yapti ayy yarin gitsemde ne oldugunu bilsem kafam rahatlasa topiiimizin ilk bebisi gelmedi mi hala
sat : son adet tarihisat bat ne olikii :)
sat : son adet tarihi
bat: beklenen adet tarihi
cnm
bilmemek ayıp değil,öğrenmemek ayıp yeter ki çaktırma demişlercok cahilim keske olsem
o zaman beni de eklesinler
sat 18
bat 15
bugun dr a gittim sag yumurtam gayet buyumus bakalim ins eylul de haber alirim .. aliriz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?