- 31 Temmuz 2015
- 457
- 346
- 53
canm sen koyu çizgiyi bu ay testte daha önce görmüşmüydün ikinci kez mı yumurtladın diye merak ettım
hahaha sevdiiiim inşallahhhh canımmmmO bebek bu göbeğe gelecek !! Yeni hayat felsefem
işte takvim hesabına göre 29 du.Daha önce olduysa eğer yumurtlama o yüzden kaçma ihtimali çok yüksek.Neyse hayırlısı olsun bakalım bekleyip görücezcanım yumurtlaman 29 ve sen 30 da ilişki yaşadıysan bence ihtimal var
bilmemek ayıp değil,öğrenmemek ayıp yeter ki çaktırma demişler
ben de burda öğrendim
hadi bakalım banucan ekler senibanu86 birlikte bekleriz ,olmazsa birlikte üzülürüz.
benim de eylülde yıldönümüm var inşallah rabbim bu ay yüzümüze gülecekhahah uzulmeyelim artik ya olsun artik eylul de evlendik eylul de bebisimiz olsun once saglikli sihhatli olsun ama kiz olursa da adi eylul olsun :d
Camm ben ilk ovi testi yaptim silik cizgi cikti 6 gun vardi uc gun sonrada gebelikte cikti ama bazilarinda gec dollenme oluyrmus belki seninkide oyledirEvet Banucum gordum daha once ama en koyusu buydu acikcasi. O yuzden epey bi umitlenmistim.
Zeynep0234 sen kac gun once ovu.testte pozitif gordun ve kacinci ginde kanda pozitifi ogrendin?
Ins canm Rabbim yüzünüze gulsun tum listedekilerinbenim de eylülde yıldönümüm var inşallah rabbim bu ay yüzümüze gülecek
amiiiiiiiiiiiiin inşallahhhhhhhhhhhhIns canm Rabbim yüzünüze gulsun tum listedekilerin
işte takvim hesabına göre 29 du.Daha önce olduysa eğer yumurtlama o yüzden kaçma ihtimali çok yüksek.Neyse hayırlısı olsun bakalım bekleyip görücez
Camm ben ilk ovi testi yaptim silik cizgi cikti 6 gun vardi uc gun sonrada gebelikte cikti ama bazilarinda gec dollenme oluyrmus belki seninkide oyledir
Hadi bakalm ınş canmBenimki gec dollenme degil de, gec yumurtlama galibaneyse aksam tekrarlarim testi ve ona gore degerlendirmeye calisirim artik
kesinlikle geç yumurtlama olacak canım yani 14 eylüle kadar regl olmıcan benceBenimki gec dollenme degil de, gec yumurtlama galibaneyse aksam tekrarlarim testi ve ona gore degerlendirmeye calisirim artik
bizde öpüyoruz canım güle güleeeecanlar benim mesai biter ben kaçar
sabah görüşürüz güzel haberler inşallahhh öpüyorum hepiniziii
Görüşürüz tatlimmcanlar benim mesai biter ben kaçar
sabah görüşürüz güzel haberler inşallahhh öpüyorum hepiniziii
yok canım bu silikleşmiş kaç gün oldu koyu çizgiyi göreliKızlar az önce yaptım ikinci çizgi silikleşmiş ama tam kaybolmamış hala net görünüyor. Bu gece ilişki yapsak mı ki?
Ayyyy nasıl heycan yaptım. Cümlenin sonunu görmeden ikinci çizgi silik dedinya ilk Hamilemiz çıktı sonunda diyordumKızlar az önce yaptım ikinci çizgi silikleşmiş ama tam kaybolmamış hala net görünüyor. Bu gece ilişki yapsak mı ki?
dimi şu testin gebelik testi versiyonunu görürürz inşallah aayy nasıl mutluluktur acabaAyyyy nasıl heycan yaptım. Cümlenin sonunu görmeden ikinci çizgi silik dedinya ilk Hamilemiz çıktı sonunda diyordum
.ayy hadi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?