Kocişini öğle yemeğine eve çağırırsın
ben gittim yumurtalar temiz dedi...rahim temiz dedi....kan testlerimde normal yumurtlaman çok iyi dedi Maaşaallah.....ama kocamı kandıramıyorum bi türlü....dr hiç gitmedin dimi ,o zaman gidip bi baktır en azından için rahat olur canım.
seni çok iyi anlıyorum bizde öle ikimizde yoğunuz bide akşam ikimizde yorgun oluyoruz....gün aşırı nerdeeee...pehhh....bazen haftada bir yane ancak....Çalışyıorum ki canım ben :) orta noktada buluşmak lazımo yoğun ben yoğun o iş biraz zor valla...Artık nasip kısmet napalım
canım bu konuda erkekleri dr konusuna ısındırmak biraz daha zor ama gidicem dediyse gidecektir.hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alben gittim yumurtalar temiz dedi...rahim temiz dedi....kan testlerimde normal yumurtlaman çok iyi dedi Maaşaallah.....ama kocamı kandıramıyorum bi türlü....
kırmızıyı gördün müüü ben kaçırmışımReglim goruldugu uzere gayet duzenli tatlim :) bu ay kullanmicam ya akisina birakicam. Tabi kocisim iyilesirse yoksa obur aya kalacak. Neyse ya hakkimizda hayirlisi
4 canım ama son gün yok gibi bişeyKızlar sizin adetleriniz kaç gün sürüyor sorması ayıp
Yumurtlama gününüzü gün gün hesaplayarak "zamanlı cinsel ilişkiye girmeyi" asla bir bir takıntı haline getirmeyin. Hamile kalmanın en ideal yolu eşinizle düzenli olarak haftada en az iki kez ilişkiye girmektir. İlişkiden birkaç dakika sonra vajinadan meni sıvısının geri boşalması normaldir. Geri gelen bu sıvı spermler çoktan yollarına koyulduklarından az miktarda sperm içerir.
İlişki sonrası başaşağı durma, bacakları yukarı kaldırma gibi manevralar rahim içine ulaşan sperm sayısını etkilemezler. Kadının orgazm olduktan sonra beyninden salgılanan endorfin adlı madde ("mutluluk hormonu") onun gevşemesini ve yatakta birkaç dakika huzurlu bir şekilde yatmasını sağlar ve bu süre sperm hücrelerinin kadının iç genital organlarına ulaşması için yeterlidir.
kızlar sakince tad alarak yaşamamız gerek dimi çıkardığımız ortak sonuç buuuuboşuna amuda kalkıyomusum yahu
boşuna amuda kalkıyomusum yahu
artistik hareketlere gerek yokmuş demekki , tövbe tövbe iş yerinde kendi kendime gülüyorum.aklıma saçma sapan şeyler geliyor.
Aklındakileri bi okusalarHahhahaha .. Aman dikkat
Reglim goruldugu uzere gayet duzenli tatlim :) bu ay kullanmicam ya akisina birakicam. Tabi kocisim iyilesirse yoksa obur aya kalacak. Neyse ya hakkimizda hayirlisi
ben de 1-2saat sonraya saat kuruyorum ya da sabahına duş alıyorumİlişkiden sonra duş da önerilmiyor. Özellikle o bölgeye su değdirmemek gerekiyormuş. Dış kısımları yıkayabilirsiniz ama vajinal duş sakıncalı spermler açısından...
kızlllaar güzel haber verin hadiiiiiii
Benim regl yarın, geçen hafta test yaptım negatifti, elim kolum bağlı, kalbim ağzımda atıyo sanki bekliyorum öyle
belirti falan var mı?Benim regl yarın, geçen hafta test yaptım negatifti, elim kolum bağlı, kalbim ağzımda atıyo sanki bekliyorum öyle
1hafta önceden zaten çok gerçeği yansıtmaz ,hadı bakalım canım ilk güzel haber senden gelsin eylül açılsın bereketli gel :)Benim regl yarın, geçen hafta test yaptım negatifti, elim kolum bağlı, kalbim ağzımda atıyo sanki bekliyorum öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?