Eylülde Gel

Çalışyıorum ki canım ben :) orta noktada buluşmak lazım o yoğun ben yoğun o iş biraz zor valla...Artık nasip kısmet napalım
seni çok iyi anlıyorum bizde öle ikimizde yoğunuz bide akşam ikimizde yorgun oluyoruz....gün aşırı nerdeeee...pehhh....bazen haftada bir yane ancak....

ben gittim yumurtalar temiz dedi...rahim temiz dedi....kan testlerimde normal yumurtlaman çok iyi dedi Maaşaallah.....ama kocamı kandıramıyorum bi türlü....
canım bu konuda erkekleri dr konusuna ısındırmak biraz daha zor ama gidicem dediyse gidecektir.hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberler al

Yumurtlama gününüzü gün gün hesaplayarak "zamanlı cinsel ilişkiye girmeyi" asla bir bir takıntı haline getirmeyin. Hamile kalmanın en ideal yolu eşinizle düzenli olarak haftada en az iki kez ilişkiye girmektir. İlişkiden birkaç dakika sonra vajinadan meni sıvısının geri boşalması normaldir. Geri gelen bu sıvı spermler çoktan yollarına koyulduklarından az miktarda sperm içerir.

İlişki sonrası başaşağı durma, bacakları yukarı kaldırma gibi manevralar rahim içine ulaşan sperm sayısını etkilemezler. Kadının orgazm olduktan sonra beyninden salgılanan endorfin adlı madde ("mutluluk hormonu") onun gevşemesini ve yatakta birkaç dakika huzurlu bir şekilde yatmasını sağlar ve bu süre sperm hücrelerinin kadının iç genital organlarına ulaşması için yeterlidir.

boşuna amuda kalkıyomusum yahu

Reglim goruldugu uzere gayet duzenli tatlim :) bu ay kullanmicam ya akisina birakicam. Tabi kocisim iyilesirse yoksa obur aya kalacak. Neyse ya hakkimizda hayirlisi

Regl olduysan hic uzulme, aksine son reglim diye dusunmeye calis
Bak ben artik eminim, su an bir an once regl olayim da yeniden calismalara baslayalim diye beklemedeyim. Bu arada ovu.testi gercekten de beklentiyi arttiriyor ve strese sokuyor. Duzenli de olsa, duzensiz de olsa dr.larin da onerdigi uzere tek cozum, duzenli iliski. Adetin biter bitmez duzenli calismaya devam
Allah hepimizin gonlune gore versin tez zamanda insallah

İlişkiden sonra duş da önerilmiyor. Özellikle o bölgeye su değdirmemek gerekiyormuş. Dış kısımları yıkayabilirsiniz ama vajinal duş sakıncalı spermler açısından...

Benim regl yarın, geçen hafta test yaptım negatifti, elim kolum bağlı, kalbim ağzımda atıyo sanki bekliyorum öyle
1hafta önceden zaten çok gerçeği yansıtmaz ,hadı bakalım canım ilk güzel haber senden gelsin eylül açılsın bereketli gel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…