Eylülde Gel

belirti falan var mı?
oho benim her ay gebelik belirtim oluyor :) kendimi dinlersem belirtim var tabi. ama yıkılmak istemiyorum

1hafta önceden zaten çok gerçeği yansıtmaz ,hadı bakalım canım ilk güzel haber senden gelsin eylül açılsın bereketli gel :)
sanmıyorum, her ay aynı sıkıntıyı yaşadığım için umutlanmak istemiyorum

oho benim her ay gebelik belirtim oluyor :) kendimi dinlersem belirtim var tabi. ama yıkılmak istemiyorum

sanmıyorum, her ay aynı sıkıntıyı yaşadığım için umutlanmak istemiyorum
canım hiç belli olmaz o ,peki normalde döngülerin düzenli mi ? inşallah o ay bu aydır

Gebelik testi aldim ve elimde patladi wc bir giittim ki hastalanmisim basimdan kaynarsular döküldü ins eylül hamilelik haberin alirim cok üzüldüm

göğüslerim acıyor sadece, normalde ağrım olması lazım bugün ama yok
bilmiyorumki her ay kandırıyo vücudum beni.
benim de 3gün kaldı
normalde 1hafta öncesinden göğüs ağrım başlar benim de ama bu ay tık yok hiç bi acıma yok arada kasıklarım sızlar gibi oluyo o kadar hep kandırılıyoruz vallahi doğru diyosun

Gebelik testi aldim ve elimde patladi wc bir giittim ki hastalanmisim basimdan kaynarsular döküldü ins eylül hamilelik haberin alirim cok üzüldüm
vardır bunda da bir hayır umutsuzluk yapma üzülme de regl bittikten sonra daha düzenli çalışma ve pozitiflikle bu eylülde bebişkon gelir allahın izniyle

bence taktığımız için öyle oluyor.
ben ilk aylar şakır şakır adet olduğumda yerleşme kanaması heralde diye kendimi kandırabiliyodum :)
şükür o dönemi atlattım, şimdi üzülüyorum ama kendimi kandırmıyorum en azından

doğru diyosun canım vakit saat gelmeyince istediğimizi yapalım sadece kendimizi kandırıyoruz.
neyse umutsuz değiliz ama dimi bu ay olmazsa önümüzdeki ay inşallahhh

yaşadığın şeyi çok iyi anlayabiliyorum..daha önce bu sayfaya yazmadın heralde listede yoksun.biz burda moral bozmuyoruz sağlık olsun kırmızıları görsekte durmayacağız bi daha ki aya çalışmaya devam

Bir bebegimi subatta kaybeetim suanda olmuyr cok korkuyrm her ay yaklastikca wc gitmekten korkuyrm
canım böyle yapma ama kendi kendine stres yaparsan hem kendine zarar verirsin hem de işini zorlaştırmaktan başka bi şeye yaramaz bu .rahat ol ,kitap oku ,gez toz ,çalışıyosan işine odaklan gel burada bizimle muhabbet et kafan dağılsın.rabbim ol dediğinde karşısında durabilecek hiçbirşey yok ,nasibinde varsa bigün elbet olacaktır.yoksa da zaten elden birşeygelmez

Ins kizlar ya cok istiyrum ruyalarim da goruyrm ise girmiycektim ama girip boraz unutmayi dusunuyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…