Eylülde Gel

günaydııııııııın günaydınnnn günaydıııııııııııın kızlaaarrrr canlaarrrrr
eylül geldiiii bizim ayımız geldi güzel haberler pıtı pıtı dökülecek inşallahhhh haydi herkese hayırlı günler

günaydın kızlar,,
ben henüz regl olmadım, akşam yine dayanamadım test yaptım veeeee koca bir tek çizgi!
karnım ağırmaya başladı regl oldum olucam

günaydın kızlar,,
ben henüz regl olmadım, akşam yine dayanamadım test yaptım veeeee koca bir tek çizgi!
karnım ağırmaya başladı regl oldum olucam
olsun canım son ay olsun bu bitsin ki güzel güzel çalışmalar gelsin asmıyoruz suratımızı

perşembe günüm kuşumm daha yok gelen giden ama arada kasık ağrısı devam bakalım bekliyorum.bana bugün çalar kapıyı gibi geliyo ama nedense

ben bu sabah bir ağrı ile uyandım ölüyorum sandım yaa...sanki karnımın içinde yara varmış gibi..ama geçti sonra..ne olduğunu anlamadım

ben bu sabah bir ağrı ile uyandım ölüyorum sandım yaa...sanki karnımın içinde yara varmış gibi..ama geçti sonra..ne olduğunu anlamadım
allah allah ilk kez mi oluyo böyle bişey ,gaz falan sıkışmıştır belki gaz sancısı da çok kötü oluyo

allah allah ilk kez mi oluyo böyle bişey ,gaz falan sıkışmıştır belki gaz sancısı da çok kötü oluyo

ilk kez oluyor bildiğin karnımın içinde yara var gibi ağrıyordu..komple karnım,kasıklarım...Anlamadım gitti...ama 5 dk sürdü geçti sonra. ( gaz da çıkarmadım ) Hahhaha

ilk kez oluyor bildiğin karnımın içinde yara var gibi ağrıyordu..komple karnım,kasıklarım...Anlamadım gitti...ama 5 dk sürdü geçti sonra. ( gaz da çıkarmadım ) Hahhaha
çok enteresan daha neler görcez bakalımmm neyse geçmiş ya aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…