günaydın kızlar,,
ben henüz regl olmadım, akşam yine dayanamadım test yaptım veeeee koca bir tek çizgi!
karnım ağırmaya başladı regl oldum olucam
olsun canım son ay olsun bu bitsin ki güzel güzel çalışmalar gelsin asmıyoruz suratımızıgünaydın kızlar,,
ben henüz regl olmadım, akşam yine dayanamadım test yaptım veeeee koca bir tek çizgi!
karnım ağırmaya başladı regl oldum olucam
perşembe günüm kuşumm daha yok gelen giden ama arada kasık ağrısı devam bakalım bekliyorum.bana bugün çalar kapıyı gibi geliyo ama nedensecansu1109 senin kaç günün kaldı yahuuuuu gelen giden yok dimi
perşembe günüm kuşumm daha yok gelen giden ama arada kasık ağrısı devam bakalım bekliyorum.bana bugün çalar kapıyı gibi geliyo ama nedense
allah allah ilk kez mi oluyo böyle bişey ,gaz falan sıkışmıştır belki gaz sancısı da çok kötü oluyoben bu sabah bir ağrı ile uyandım ölüyorum sandım yaa...sanki karnımın içinde yara varmış gibi..ama geçti sonra..ne olduğunu anlamadım
allah allah ilk kez mi oluyo böyle bişey ,gaz falan sıkışmıştır belki gaz sancısı da çok kötü oluyo
çok enteresan daha neler görcez bakalımmm neyse geçmiş ya amanilk kez oluyor bildiğin karnımın içinde yara var gibi ağrıyordu..komple karnım,kasıklarım...Anlamadım gitti...ama 5 dk sürdü geçti sonra. ( gaz da çıkarmadım ) Hahhaha
günaydııın bayanlarGünaydın canlar...
günaydıngünaydın bayanlar
inşallah canımmm sen de eylüle yetişiyosun güzel haber senden de gelecek bak görEylül ayı bol bebişli olur inşallah. .
çok enteresan daha neler görcez bakalımmm neyse geçmiş ya aman
İnşallah cnm yaa...inşallah canımmm sen de eylüle yetişiyosun güzel haber senden de gelecek bak gör
hüfff erkekler ne rahat yaa !!!!! hiç böyle sıkıntıları yok ,bizde üşütsen bile yumurtalık ağrısı çekiyosunEvet canım..Üşütmüş de olabilirim. Pazar günü denize girmiştim.muhtemelen onla alakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?