hüfff erkekler ne rahat yaa !!!!! hiç böyle sıkıntıları yok ,bizde üşütsen bile yumurtalık ağrısı çekiyosun
:) dimi ama....Aman onlarında sıkıntıları var kendilerince
günaydın canımm olsun olsunnnnnHerkese günaydın eylül ayımız hayırlı olsun
eğer benim bu ay olursa yani 2gün sonra güzel haber alırsam mayıs 12 gözüküyorSat a göre eylülde hamile kalırsak haziran doğumlu bebekler gelecek yani ikizler burcu
günaydın canımmm geldi valla canım eylülgünaydın herkese bayanlar....beklenen eylül ayı geldi çattı hadi bakkem güzel haberler alırız...İnşaallah....
inşallah canım bakalım vallahi sorma çok az kaldı.ama bugün kapı çalıncak gibi hissediyore benBen de hesapladığımda 22 mayıs görünüyordu. :) senin az kalmış inşallah hamile haberleri almaya başlarız
inşallah canım haydi bakalım mübarek olaGünaydınlar hanımlar..
Bu cumartesi çatlatma iğnem var..
inşallah eylül de gelir bebeğim...
hahaha kim ikizler dökül bakalımAy aman yaa ben ikizlerden çok çektim.allahın gücüne gitmesin. 21 mayısdan önce olursa sevinirim. :)
İnşallah aranıza yeni katılıyorum.cansu1109st: 42415995 .!.:inşallah canım haydi bakalım mübarek ola
hoşgeldin canım baştan söyleyeyim burda battan önce gebelik testi yapmıyoruz totemimiz bu :)İnşallah aranıza yeni katılıyorum.
hahaha kim ikizler dökül bakalım
eğer benim de olur da bu ay olursa boğa olcak inşallah koci boğa benim memnunum beeyengeçle uyumu güzel keratanın
heheh ikizler zor evet ama napıcann evlat baldan datluuuu .ahh demek ondan benim sana kaynamam desene boğacıkBende boğayımmayıs dogumluyum benim 2 tane abim ikizler çok zor burç yaaa
bende boğayım...15 mayıs.....Bende boğayımmayıs dogumluyum benim 2 tane abim ikizler çok zor burç yaaa
heheh ikizler zor evet ama napıcann evlat baldan datluuuu .ahh demek ondan benim sana kaynamam desene boğacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?