Eylülde Gel

Demeyin oyle beee, ben ikizlerim

Eylul ayi hayirli olsun!
Yakinda regl olanlara hayirli calismalar getirsin Bat'i eylul olan herkese de bebiş!!!

Demeyin oyle beee, ben ikizlerim

Eylul ayi hayirli olsun!
Yakinda regl olanlara hayirli calismalar getirsin Bat'i eylul olan herkese de bebiş!!!
hihihi yakalandık desene
timam canım bişey demedik ikizler de candır
inşallah canımmmm güzel güzel haberler tatlı tatlı bebişler

dün akşam kocişimle yürümeye çıktık konusurken 22 eylül evlilik yıldönümümüz ya dedim ki patlatıyormusuz güzel bi bebiş haberi...ne güzel olur....bi kaç gün sonra bat tarihi olacak ya hani....

ay inşallah canımmm bizim de 11i yıldönümü ne güzel olur oh oh

slllllllllllllllmmmmmmmmmmmm güzel anne adayları.mesai bitti şimdi kadınlar kulübü mesaisi başladı bi haberimiz yok sanırım şuana kadar asayiş berkemal moraller tavan.güzel haberli bi gün olsun

slllllllllllllllmmmmmmmmmmmm güzel anne adayları.mesai bitti şimdi kadınlar kulübü mesaisi başladı bi haberimiz yok sanırım şuana kadar asayiş berkemal moraller tavan.güzel haberli bi gün olsun
hoşgeldinn canımmmm banucannnn
yok canım daha hiç bi haber beklemedeyiz bugün sarenin günüydü galiba ondan bi haber bekliyoruz inşalalh güzel haber oluuur .
sende durumlar nasıl

hoşgeldinn canımmmm banucannnn
yok canım daha hiç bi haber beklemedeyiz bugün sarenin günüydü galiba ondan bi haber bekliyoruz inşalalh güzel haber oluuur .
sende durumlar nasıl
ben daha yumurtlama bekliyorum kuluçka insanlıktan çıktık artıkbugün okulda bi hamileyi esir aldım yaa ilgi alanlarım nasıl da değişmiş bunu gördüm

ben daha yumurtlama bekliyorum kuluçka insanlıktan çıktık artıkbugün okulda bi hamileyi esir aldım yaa ilgi alanlarım nasıl da değişmiş bunu gördüm
dimi algıda seçicilik işte.
hadi bakalım darısı bize olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…