Eylülde Gel

Haftanın talihlileri
2.SARE - 28 - 3AĞUS. - 1EYLÜL - - 8.AY
7.NALAN- - 6AĞUS. - 4EYLÜL - - 2.AY
10.CENNET- -5AĞUS. - 4 EYLÜL -2.ay

21.CANSU -28 -6AĞUST. - 3EYLÜL - 27AĞUST. -3.ay
26.ESMERİM-24 -31 TEMMUZ-4 EYLÜL - 21AĞUST. -1.YIL

Son düzenleme:
canım burdaki 2cansu da benim galibaa

hadi hayırlısı biri açılısı yapsın artık

yyyaaaaaaaaaaa kızlar bizim listeden bi tane hamile çkmış şimdi tespit ettim
Yaprak- 26 - 29 ağustos -3 eylül- 10 eylül - 7 ay

Kızlar bende vuma gününe dr dan randevu aldım. Ben aralık ayında sağ ve sol yumurtalıklarımdan laparoskopik ameliyat oldum. Kist ameliyatı o yüzden 3-4 ayda 1 kontrole girmem şart. Zaten sağ taraftaki yumurtlama rezervim azalmış kist 5 cm di. O da biraz zarar vermiş yumırtalıklarıma. Dr 1-2 sene içinde yapıcaksan yap bebek yoksa sonsuza kadar bu sayfayı kapat dedi. CuMa doğum günüm 37 olucam. Bakalım bizde 3 aydır korunmuyoruz işte. Kist olmadında yine ondan korkuyorum bebek gelsin inşallah

canım benim allahtan umut kesilmez inşallah rabbim kucağını doldursun hayırlısıyla gönlüne göre versin ,umutsuzluğa kapılma.çocuğun vardı galiba dimi ?

ne kistiydi canım senin?

canım benim allahtan umut kesilmez inşallah rabbim kucağını doldursun hayırlısıyla gönlüne göre versin ,umutsuzluğa kapılma.çocuğun vardı galiba dimi ?

ne kistiydi canım senin?

Evet 1 kızım var ekimde 3 yaşında olucak. Çok kararsızdım kardeş konusunda ama iş ciddiye binice yapalım dedim sonrasında pişman olmak istemiyorum. Yaşda ilerliyor zaten

Dermoid kist

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…