en son dün test yapmış negatifti sabah ağrım var daha olmadım ama olurum diyodu,gene de umut kesmedim ben :)sare adet oldu diye biliyorum....yanlış değilse....
canım burdaki 2cansu da benim galibaaHaftanın talihlileri
2.SARE - 28 - 3AĞUS. - 1EYLÜL - - 8.AY
7.NALAN- - 6AĞUS. - 4EYLÜL - - 2.AY
10.CENNET- -5AĞUS. - 4 EYLÜL -2.ay
19.CANSU - -6AĞUST. -3 EYLÜL -3.ay
21.CANSU -28 -6AĞUST. - 3EYLÜL - 27AĞUST. -3.ay
26.ESMERİM-24 -31 TEMMUZ-4 EYLÜL - 21AĞUST. -1.YIL
Haftanın talihlileri
2.SARE - 28 - 3AĞUS. - 1EYLÜL - - 8.AY
7.NALAN- - 6AĞUS. - 4EYLÜL - - 2.AY
10.CENNET- -5AĞUS. - 4 EYLÜL -2.ay
19.CANSU - -6AĞUST. -3 EYLÜL -3.ay
21.CANSU -28 -6AĞUST. - 3EYLÜL - 27AĞUST. -3.ay
26.ESMERİM-24 -31 TEMMUZ-4 EYLÜL - 21AĞUST. -1.YIL
canım burdaki 2cansu da benim galibaa
aaaaa evet galibaaacanım burdaki 2cansu da benim galibaa
aynen kızlar lütfeen güzel haberlere ihtiyacımız varhadi hayırlısıbiri açılısı yapsın artık
hahaha bence de öyleeeBu kadar büyük tesadüf olamaz herhaldemuhtemelen ikiside sensin
heheh hepimizn şansı kısmeti bol olsun canikolar yaaaaaaaaa evet galibaaasana iki kez şans vermiş
aaaa ger.ekten mi hadi yaaaa inşallahhhhhyyyaaaaaaaaaaa kızlar bizim listeden bi tane hamile çkmış şimdi tespit ettim
Yaprak- 26 - 29 ağustos -3 eylül- 10 eylül - 7 ay
yyyaaaaaaaaaaa kızlar bizim listeden bi tane hamile çkmış şimdi tespit ettim
Yaprak- 26 - 29 ağustos -3 eylül- 10 eylül - 7 ay
canım benim allahtan umut kesilmez inşallah rabbim kucağını doldursun hayırlısıyla gönlüne göre versin ,umutsuzluğa kapılma.çocuğun vardı galiba dimi ?Kızlar bende vuma gününe dr dan randevu aldım. Ben aralık ayında sağ ve sol yumurtalıklarımdan laparoskopik ameliyat oldum. Kist ameliyatı o yüzden 3-4 ayda 1 kontrole girmem şart. Zaten sağ taraftaki yumurtlama rezervim azalmış kist 5 cm di. O da biraz zarar vermiş yumırtalıklarıma. Dr 1-2 sene içinde yapıcaksan yap bebek yoksa sonsuza kadar bu sayfayı kapat dedi. CuMa doğum günüm 37 olucam. Bakalım bizde 3 aydır korunmuyoruz işte. Kist olmadında yine ondan korkuyorum bebek gelsin inşallah
Kızlar bende vuma gününe dr dan randevu aldım. Ben aralık ayında sağ ve sol yumurtalıklarımdan laparoskopik ameliyat oldum. Kist ameliyatı o yüzden 3-4 ayda 1 kontrole girmem şart. Zaten sağ taraftaki yumurtlama rezervim azalmış kist 5 cm di. O da biraz zarar vermiş yumırtalıklarıma. Dr 1-2 sene içinde yapıcaksan yap bebek yoksa sonsuza kadar bu sayfayı kapat dedi. CuMa doğum günüm 37 olucam. Bakalım bizde 3 aydır korunmuyoruz işte. Kist olmadında yine ondan korkuyorum bebek gelsin inşallah
benimkini bu ay leylekler getirir heraldeNiye şu bebekleri leylekler getirmez kisiparişi ver hooop eylülde kapıda
canım benim allahtan umut kesilmez inşallah rabbim kucağını doldursun hayırlısıyla gönlüne göre versin ,umutsuzluğa kapılma.çocuğun vardı galiba dimi ?
ne kistiydi canım senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?