EYLÜLDE HAMİLE KALMAYI PİLANİYANLAR ALANI TOPLANIN KIZLAR

Merhaba kızlar , bende bu ay için ümitliyim inşallah . Geçen ay malesef olmadı . Bat 26 Eylül ovülasyon testi yumurtlama takibi yapıyorum. Çatlamadan sonra kaç gün değerlendirmek lazım ? .inşalalh tüm bekleyenler güzel haber alır

Çatlamadan bir gün önce çatlama günü ve çatlamadan bi gün sonra değerlendirmen lazım canım pik olduğu gün ve silikleştiği gün ve ertesi günü yani

Erken gebelik testi yaptın mı daha erken gibi erken döllenme mi oldu acaba kaç gün geçti ilişkinin üstünden
Erken gebelik testi yapmadım canım yumurtlama zamanı 2 eylüldü o zaman ve ondan 2 gün önce ilişki oldu birde bu hafta felan ama sanmıyorum hamile oldugumu kasıklarım ağrıyor her zaman ki gibi adet yaklaşınca agrırdı

Çatlamadan bir gün önce çatlama günü ve çatlamadan bi gün sonra değerlendirmen lazım canım pik olduğu gün ve silikleştiği gün ve ertesi günü yani
Tamam canım çok teşekkür ederim . Yorucu ve yıpratıcı bir süreç inşallah hepimizin mutlu haberleri olur

Herkese merhaba. Geçen ay ve bu ay femara+ovitrelle ile gebelik deniyoruz. Geçen ay 1 ağustosta iğne yapıldı, 16 ağustosta regl oldum. Bu ay 26 ağustosta iğne yapıldı, aynı hesapla bugün regl olmam gerekiyordu. Kasık ağrılarım sürekli var zaten iğne yapılalı beri. Dün akşam hafif bir kahverengi leke geldi peçeteye, bugün öğlen de aynı şekilde. Az önce tekrar baktım yine kahverengi hafif bir leke. Bu yerleşme kanaması tam olarak nasıl bir şey? Ne kadar sürüyor? İnternetten araştırdığımda 1-3 gün sürebileceği yazıyordu.

Şu an regl olacakmışım gibi bir ruh halim var, hafif bir kasık ağrısı, arada bel ağrısı, mutsuzluk hissi. Ama regl başlayacak olsa da dün akşamdan bu zamana sökülürdü diye düşünüyorum, geçen ay öğlen leke geldi akşamına sökülmüştü.

Neden test yapmadın diye soranlar olacaktır. Ne zaman sabah ilk idrarla test yapsam, akşamına regl oluyorum. Artık negatif görmekten yoruldum. O nedenle sonuna kadar bekleyeceğim diye söz verdim bu ay kendime. Eğer sabah uyandığımda kanama başlamamış olursa yapacağım test muhtemelen, evde kaset test var.

Merhaba ovulasyon testini sabah ilk idrarinla yapmamalisin ve testi yaomadan 3 saat once sivo alimini kesmelisin testi hergun ayni saatte yaparsan en saglikli sonucu alacaksindir
Teşekkür ederim bir kaç şey daha sorabilir miyim önerebileceğiniz bi marka var mı ? Ben ilk evladımda hiç böyle şeyler yaşamadım ansızın merhaba demişti bize benim bugun regl günüm ayın 11i yani (12yi geçtiği için bugun diyorum ) ayın 10nunda akşamüstü karında kramp akıntı fazlalaşması ve gaz sancısı gibi şeyler yaşadım yumurtlama dönemimdeki gibi halbuki 28 ağustosta yumurtlamaya başlamıştım. Burda okuduklarıma göre ayda iki yumurtlama olabiliyormuş gerçek mi bu meşgul ediyorum ama bilgilisiniz gördüğüm kadarıyla cevaplayabilir misiniz

Ne demek seve seve bildiklerimi paylasirim laboquick ovulasyon testi markasini kullandim ben cok kaliteli bu test tavsiye ederim . 2 yumurtlama olabiliyor ama yumurtaniz coksa ve gelismisse oluyor diye biliyorum vucut gebeligede hazirlaniyor olabilir akintiya dikkat edin enfeksiyon olmasin kasinti baslarsa enfeksiyon olabilir sk camasir degisin kuru tutmaya calisin kendinizi bol su tuketin birde su cok onemli , folik asit baslamismiydiniz siz

Biz eşimle oğlum 1 yaşına geldiğinden beri deniyorduk kardeş çalışmalarını baya rölantide kafaya takmaya takmaya. Lazer epilasyona başlamıştım o bitti geçen ay yeniden korunmayı bıraktık yumurtlamayı takip de ettim vücudumu dinleyebilen biriyim. Ama gebelik oluşmadı 16 ağustos da regl oldum. 3-3 bucuk gün sürdü bitince dr a gittim . Muayenelerimi oldum iki tane yumurtam vardı ama birisi daha büyüktü 28inde onu yumurtlayınca diğeri de öbür adete gelişiyodur diye düşündüm. Anne tarafımda erken menapoz öyküsü var bu yüzden rutinde kontrollerim vardır smear testlerimi takip ederim. En son 23ü ve 26sında doktor kontrolündeydim kan tahlillerim de yapıldı. Enfeksiyonum yok gebelikten 6ay önce bir kere başıma geldi fitil kullandım cok iyi bilirim onun kaşıntısını sızısını eski sezaryen yerim iyi durumdaymış mantar enfeksiyon vs yoktu rezervlerin yaşına göre çok iyi durumda dedi kanlarda temiz evet folik asit başladık folidoce kullanıyorum

Bende lazere basladim hamile kalirsam yarim kalacak benimki her adetten sonra gidiyorum suan bakalim benmde lazer bitecekmi bitmeden bebis supriz yapacakmi bende folidoce kullanyorum en iyisi oymus . Herseyiniz iyi masallah insallah daha fazla bekletmez bebisiniz sizi bende takmiyorm surekli hamile kaldm mi acaba diye dusunmuyorum son hafta acaba kaldmmi diye kafama takiliyo okadar bugun kadin hastaliklarindan randevu aldim insallah tahlil verebilirim kan degerlerime bakmalarni istycem vitamin vs belki alttan muaynede eder iyi gecer insallah sonuclarm iyi cikar ben 1.5 yasinda cocugum var emziriyorum ama cok emmiyor artik sut korur dediler heralde sut koruyo hamile kalmaya karsi bi kac aya kesicem sutten kesmeden hamile kalirmiyim bilemiyorum sadece gece uyuycagi zaman emiyo okadar az yani gunduz belki 1 belki 2 kere emiyo aramyo yani artik meme

Prolaktin hormonunuz yüksekse eğer gebeliği engelliyor( yani halkça tabir emzirmek koruyor) olabilir ben tam 26 emzirdim. Şuan ki dr um o yüzden proklaktin istedi bir de. Şimdi değeri 4 küsurda. Geçtiğimiz kış ocakta ortası bıraktım emzirmeyi hemen hemen bir ay sonra kadın doğumcuya gittim prolaktin değerim nasıl emzirmeyi de bıraktım diye. Ozaman 10 küsurlardaydı. Benim büyük ihtimal engel oldu emzirme. Ama iki arkadaşım var ikisi de emzirirken hamile kaldı nasip kısmet mi bu işler yoksa doğurganlık mı zayıf diye aklıma gelmiyor değil benimde. Doktor kontrolünüze gidin muhakkak. Kanlarınız isteyin. Güzel haberlerinizle bize gelin inşallah

Kan verdim kadin hastaliklarina simdi dahiliyedende kan vermemi istedi randevu aldim haftaya bakalim adetin 3. Gunu gel dedi hornonlarma bakacak simir testi yapti 1 ay snra cikar dedi girdik bir surece bakalim

Kan verdim kadin hastaliklarina simdi dahiliyedende kan vermemi istedi randevu aldim haftaya bakalim adetin 3. Gunu gel dedi hornonlarma bakacak simir testi yapti 1 ay snra cikar dedi girdik bir surece bakalim
Evet smear testi geç çıkıyor ya zaten insanı en yoran tarafı bu beklemek neyse kapılar hayırlı yollara çıksın önemli olan bu ben testlerinin temiz çıkacağını hissediyorum. Smear temiz çıkınca 3 sene demi 5 sene demi ne tekrarlanıyomuş sanırım. Ben 2022de verdim temizdi. Şimdi dr istemedi bidaha. Regl olursan ara adetin geince test yap gelmzse her türlü ara beni dedi. Sonuçların çıkınca haber eder misin

Elbette cikinca yazarim cocukta akdeniz anemisi tasiyiciligi cikti 6 ay ilac kullancaz yeniden balicaklar bende varmi diye kan verdim bakalim 2. Cocukta problem oluyomus bende varsa insallah yoktur haftaya tam kan vercem herseyime bakilcak cocuk isterken bile korku basti o heves korkuya birakti yerini insallah guzel sonuclar aliriz bu arada beta hcg de kan aldi bakalim supelendimi aldi anlamadim aksama cikar sonuclarin dedi

Yaa ben de sadece genetik taşıyıcılığı olan durum diye biliyorum. Ya anneden ya babadan geçiyor değil mi sadece anneden değil. İlk gebelik zamanı çıkmaması şaşırtıcı ama ikinci cocukta nasıl problem oluyormuş, olsa allah korusun ilkinde de olmaz mıydı , içinizi ferah tutun. Rahim kalınlaşması var ise tabi beta hcg istemiştir muhakkak taşıyıcılık içinde gebelik ne kadar erken öğrenildi kârdır sanırım. Hadi vira bismillah güzel sonuçlarla gelin ben de adet olmadım eğer yarına kayarsa adet yumurtlamadan sonra 14 . Gün regl kesin olunmuyormuş onu öğrenmiş olcaz

Şimdi hatırladım ilk gebeliğimin ilk zamanları doktorum sormuştu kan hastalığın var mı diye ben de arada ferittin değerim düşer o kadar dedim. Belki test alıp baktı mı hatırlayamıyorum onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…