EYLÜLDE HAMİLE KALMAYI PİLANİYANLAR ALANI TOPLANIN KIZLAR

İki üç günde bir çağırdı beni yumurta takibi için cuma gittim yumurtan büyümeye başlamış pazartesi bakıcaz ona göre iğne vurucaz dedi pazartesi gittim güzel dedi vurdu çarşamba çatladı benim yumurtam salı günü ilişki çarşamba ve cuma günü dedi geri kalan günlerde gün aşırı olursa sperm kalitesi daha iyi olur dedi eşimde sorun yok bana da sorun yok diyo bu ikinci gidişim bu ay da klomen ve iğneyle deneyelim bi dahaki ay rahim filmi çekecek eğer olmazsa bakalım hayırlısı inşallah güzel haberler verelim çok istiyorum

Canım naptın bi daha kan verdin mi

Az önce ilk idrarla kaset yaptım sonuç bu evet kasıklarım belim bacaklarım acayip ağrıyordu hele halsizlik kafamı kaldıramıyorum hala
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınızda nasip etsin başka belirtileriniz oldumu

Kızlar benim takvimde takip ettiğime göre yumurtlamadan beri göğüs ağrım var bazı geceler çok acıyor bazen hafifliyor adetime daha 6 gün var onun dışında başka belirtim olmadı normalde adetten önce olurdu ama.bu sefer çok onceden başladı ve daha şiddetli ağrıyor bir yandan da diyorum bu kadar erken belirti olur mu

Benimde yumurtlama günümden itibaren geçmeyen kasık ve bel ağrısı yorgunluk uyku hali ve rahim de aşınma hissi gibi durumlar oluyor yumurtlama pik 27 Ağustos ve şimdiye kadar beyaz şeffaf akıntım olmamış ilk kez bu ay yaşadım rabbim dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Ay kızlar bende yeni denemeye başladım ovülasyon testi 4. Gündeyim regl biter bitmez basladım insallah hepimiz bu ay gebelik haberleri alırız çok umutluyum bende. Clife macun kullanıyorum yumurtlama günümde gynoseed jel kullanıcam, 3.6 cm çikolata kistim var tek taraflı insallah annelik duygusunu bu ay yaşarız

Test yaptınmıııı pekii , amin beklemek çok strsli

Test yaptınmıııı pekii , amin beklemek çok strsli
Evet çok çok hemde test yapmadım histereskopi olmuştum rahimde perde ve bir tüpüm tıkalıydı 16 ağustosta oldum ameliyattan sonra ilk kez beyaz şeffaf yumurtlama akıntısı gördüm rabbim nasip ederse umutluyum 5 gün kaldı bata bekliyorum ama kramplar bel ağrısı halsizlik çok fazla uykumdan uyandıran ağrı oldu geçen gün bıçak saplanır gibi resmen göbek deliğinden aşağısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…