- 22 Ağustos 2023
- 297
- 96
- 18
- 25
İnşallah öyle bsiey yoktur sağlık bir bebisin vardırKorkuyorum kimyasallar falan diye okadar çok şey okudum ki anca çarşamba gidebilirim hastaneye bunca şeyin üstüne ev taşıyorum birde çok yoruldum
İki üç günde bir çağırdı beni yumurta takibi için cuma gittim yumurtan büyümeye başlamış pazartesi bakıcaz ona göre iğne vurucaz dedi pazartesi gittim güzel dedi vurdu çarşamba çatladı benim yumurtam salı günü ilişki çarşamba ve cuma günü dedi geri kalan günlerde gün aşırı olursa sperm kalitesi daha iyi olur dedi eşimde sorun yok bana da sorun yok diyo bu ikinci gidişim bu ay da klomen ve iğneyle deneyelim bi dahaki ay rahim filmi çekecek eğer olmazsa bakalım hayırlısı inşallah güzel haberler verelim çok istiyorumİnşallah hepimiz buradan mutlu haberler vericez bu ay çok inanıyorum. Bende bu ay hamileyim haberini vericem inşallah.. Bildiğim kadarıyla evet gün aşırı ilişki sperm kalitesini arttırıyor ama yumurtlama ve çatlama günlerinde üç gün ardarda ilişki öneriyor bazı doktorlar. Hatta takviminizi biliyorsanız yumurtlamadan bir hafta önce gün aşırı sonrasında yumurtlamada üç gün peşpeşe sonrasında gün aşırı. Tabiki sperm sorunu varsa yumurtlama zamanı da gün aşırı yapılabilir.
İnşallahİnşallah öyle bsiey yoktur sağlık bir bebisin vardır
Canım naptın bi daha kan verdin miDoktor bana da öyle dedi cnm. Hamile kalırsan hemen bırak başka folik asit söyleyeceğim dedi. Henüz hamile değilim cnm malesef şu an tatildeyim tatile gitmeden 2 gün önce kan testi 1.41 çıkmıştı beta yani negatif (5 gün gecikmişti) hala adet olmadım 11-12 gün gecikti. Düzensiz bir adetim var ondan sanırım bu kadar gecikti çünkü idrarda ve kanda hiç bisey çıkmadı
Merhaba klomenle hayıt suyu aynı etkiyi yaratmıyor muBu gün kılomen kulanmanın birinci günü içtim ilacımı hayıt suyunu da Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın sizler neler yaptınız kızlar
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınızda nasip etsin başka belirtileriniz oldumuAz önce ilk idrarla kaset yaptım sonuç bu evet kasıklarım belim bacaklarım acayip ağrıyordu hele halsizlik kafamı kaldıramıyorum hala
Hayır hala aynı belirtiler devam ediyor kan testi henüz yaptırmadım bu halsizlik mahvetti ama te
Test yapıp sonucu güzel alırsınız inşallahHayır hala aynı belirtiler devam ediyor kan testi henüz yaptırmadım bu halsizlik mahvetti ama
Test yaptınmıııı pekii , amin beklemek çok strsliBenimde yumurtlama günümden itibaren geçmeyen kasık ve bel ağrısı yorgunluk uyku hali ve rahim de aşınma hissi gibi durumlar oluyor yumurtlama pik 27 Ağustos ve şimdiye kadar beyaz şeffaf akıntım olmamış ilk kez bu ay yaşadım rabbim dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Evet çok çok hemde test yapmadım histereskopi olmuştum rahimde perde ve bir tüpüm tıkalıydı 16 ağustosta oldum ameliyattan sonra ilk kez beyaz şeffaf yumurtlama akıntısı gördüm rabbim nasip ederse umutluyum 5 gün kaldı bata bekliyorum ama kramplar bel ağrısı halsizlik çok fazla uykumdan uyandıran ağrı oldu geçen gün bıçak saplanır gibi resmen göbek deliğinden aşağısıTest yaptınmıııı pekii , amin beklemek çok strsli
Senin günün geçmişti dimi geçtiyse bekleme test yaptır için rahat eder ona göre tedbirini alırsınTest yaptınmıııı pekii , amin beklemek çok strsli
Kaç gün var canım yap gitsinmaaaavi gazına gelip test yapcam yaaa
9 gün kaldı bel ağrım var bide yani normal mi bilmiyorum midem bulanıyorKaç gün var canım yap gitsin
O bulantı psikolojiktir canım ya yada başka bişeydendir 9 gün kala çıkmaz birkaç gün daha bekle bence9 gün kaldı bel ağrım var bide yani normal mi bilmiyorum midem bulanıyor
Hayır hala aynı belirtiler devam ediyor kan testi henüz yaptırmadım bu halsizlik mahvetti ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?