Eylülde tüp bebek yaptıracaklar buraya...

ozlem483

Bir MELEK Diliyorum...
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
3.316
5
116
İzmir
selam kızlar ben uc tane bebegımı kaybettıkden sonra yıne baslıyorum...bılıyorum kı hepımızın kalbınden gecen aynı BIR MELEK DILIYORUZ....ve bu yolda yanlız olmadımı bılıyorum kader arkadaslarımı beklıyorumm ALLAHIM HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN...

hayırlı olur ınşş tup bebek tedavın sorun ney sızde
bende allh nasıp ederse ılk denememı yaptırıcagım ekım ayında
cok korkuyorum

amın senınde canım benım tuplerımden bırısı yok laparaskopıyle alındı su toplamıs o yuzden dıgerıde acıkdı asılam yaptık bır tane ıkız bır tanede tek gebelıgım oldu ama servıkal yetmezlıkden kaybettım meleklerımı acık olan tupum suanda kapanmıs hsg cektırdım dr um tup bebege baslayalım dedı benım de ılk ama korma bence stresss cok kotu etkıler durumunu tedavı surecını benımde eylul ekım dr umun soyledıklerıne gore hayılısı olsun hepımız ıcın
hayırlı olur ınşş tup bebek tedavın sorun ney sızde
bende allh nasıp ederse ılk denememı yaptırıcagım ekım ayında
cok korkuyorum

bnecede hayırlısı olsun aslında uzulmemek gerek
vardır rabbımın bır bıldıgı
aglasakta zırlasakta bosssss
ayrıca ben 15 aylık evlıyım 9 aydır korunmasızdık
hıc rahım fılmı falan cektırmedm
hormn tahlılıde yaptırmadım
umarım bendede sorun yoktur

sorunun n oldugunu bılmıyomusunuz n oldugu bılmeden nasıl yola cıkılır kı belkı ılaclarla sorun gıderılır drunn arastırma yapmadı mı

esımden kaynaklanan bır sperm azlıgı var canım zate sorunumuz
ama benım adetlerım cok sukur duzenlı vede vajınal ultrasonla baktı yumutan cok ıı bır sekılde buyuyor dedi
rahım fılmı hıc cektırmedım ama
tup bebekten once cektırımmi dıe dusunuyorum

anladım canım ama drunun senı yonlendırmesı lazım ve mutlaka cektırmelısın bence dr unuda bır arastır bence sankı bıraz ılgısız gıbı sonucda sen onu kapısına n umutlarla gıdıyosun nelere katlanıyosun cok arstır drunu oyle emenet et kendını dılıyoru hersey gonlune gore olsun canım ıns guzel haberler verırız burdan bırbırımızeopuyorumnanaktan

ben 1kere doktora gıttım ondada ılk ayımdı daha 1 yıl korunmasız ılıskılerde rahım fılmı cekılır
hemen cekılmıor anlıyacagın
ıı dılkelerın ıcın saol canım
rabbım hepımızın yuzunu guldrusun

kızlarrrrrrr kımse yok mu sadece ıkıkısımıyızzzzz nerde benım kader arkadaslarıımmm

Merhaba arkadaslar.
Bende agustos adetimle baslicam allahin izniyle uzun protokol. Baslangiç eylül'ü bulur.
çünki uzun protokol adetin 21ci günü baslaniyor ignelere.
Benim adet günüm ay ortasi olunca eylül'de baslicam insallah.

hosgeldın aramıza benımde adetım agustos sonu ama kucuk bır kıst vardı eger kaybolduysa baslarız dıye umuyorum umarım hersey bızım ıcın cok ıyı olur hersey gonlunce olsun arkadasım ıns burdan hep guzel haberler verecegız bırbırımıze bızı gelısmelerden haberdar et opuyorumnanaktan

Insallah hepimiz iyi sonuç aliriz.
Benim ilk denemem çok heyecanliyim sabirsizla agustos'ta adet olmayi bekliyorum.

bence cok kasmayım kendımızı bılıyorum elımızde olmadan yapıyoruz ama hersey allahdan dılıyorum ol der ve oluropuyorumnanaktan

ıste bende öle dusunurekten bırazda olsa sakınlestırıorum kendımı
dıorumkı ben uzulsemde uzulmesemde bos yanı
eger allh nasp ederse
onun rızkı varsa ben ne kadar aglasamda uzulsemde bossssss
allhım kımsey ama kımseyeeeee evlat hasretı vermesınnnnnn

amın canım ıns sen yolun basındasın daha dılıyorum en kısa zamanda ıstedıgıne kavusursun ben bu yolda yasadıklarımı bır anlatsam aglarsın dayanamazsın neler neler...hayat hıcde kolay olmuyo bazıları ıcın..ben dıyorum kı buda benım bızım sınavımız bızde boyle sınanacagız..allahım bırgun bızımde yuzumuzu guldurecek bızıde mutlu edecek en azından bıze kımse cocugunuz olmaz demedı gıdebılecegımız bır yolumuz var sukurler olsun bız elımızden gelenı yapıyoruz gerısı nasıp...ben bıgun cok mutlu olcagımıza ınanıyorumopuyorumnanaktan

Canım hayırlı olsun topiğin.... Bildiğin gibi ben de ağustos sonu kısa protokol başlayacağım inşallah.... Transfer ile eylülü bulur...

bettyım canım kader arkadasım sagol..bende oyle dusunuyorum benım adetımde agustos sonu eylule sakar dıye dusunuyorum ben buay dr gıttıgımde bellı olacak hersey canım hersey hepımız ıcın en ıyısı olsun dılıyorum senınde guzel haberlerını burda paylasırız ıns optum kocaman
Canım hayırlı olsun topiğin.... Bildiğin gibi ben de ağustos sonu kısa protokol başlayacağım inşallah.... Transfer ile eylülü bulur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…