Eylülde tüp bebek yaptıracaklar buraya...

gunaydın kızlar....benım 10 gunum kaldı sanırım adetıme start verıldı sankı...karafeslegen canım bence basla folıge...tedavııı yakındamıydııııııı

ay bi bakıyosun kendiliğinden bebiş gelmişş, ne süper olurdu dimi yaaa... canım benim tedavi ne zaman başlayacak hiç bilmiyorum..ünv. hastahanesine başvurdum ben, ayın 11 inde ilk görüşmem var..bakalım süreç nasıl olacak..Allah yardımcımız olsun...

amın canım ıns yaaa guzel haberlerle donersın....feslegen cıgım bız yıldız avcısında bulustuk arkadaslarla sende gelll oraya yenı tedavıye baslayan bırsuru arkadas var ...

canım uzulm e bende ramazan sonrasına baslıcam ınşşşşşşş
vardır bundada bır hayır
hem daha ııı
mubarek zamnlardan sonra olması

Allah hepimize yardım etsin bende eylül de yaptırıcam.Sorun daha önce bi dış gebeliğim oldu ve şuan iki tüpümde tıkalı malesef.Fazla heyecanlı ve gerginim

mrb kızlar aranıza yeni katılıyorum ben size kendimi anlatayım.ben 2007 de ilk denememi yaptım tutmadı.ikinci denememide 2010 temmuz 4 te euro fertilde yaptırdım oda büyük bir hayal kırıklıgı.ama yılmak yok yola devam inşş 3. denememide eylülde başlayacagım inşş bu sefer bi hayal kırıklıgı olmaz da buraya hamileyim diye yazmak nasip olur.hepinize hayırlı olsun tedaviniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…