- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
merhaba.
eğer bir aksilik olmazsa ben de eylül de dondurulmuş embriyolarımdan biriyle tekrar deneyeceğim, inşallah bu defa tutar ve benimle kalır :)
kımse yokmmu kızlar ramazana gelıyo dıyemı acaba kımse yok
özlemcim merhaba, bende ramazan sonrası tüp bebek çalışmalarına başlayacağım artık, ben ege üniversitesini düşünüyorum..aslında şimdiden arayıp randevu alsammı diye aklımdan geciyor, yarın arayıp bi konuşacağım..Allahım sonumuzu hayr etsin.sen nerede yaptırıyorsun?
kısa ıle uzun protokl arasında fark varmı yanı hangısı daha ııı
Merhaba
bende eylül ayınnda2.deneme olarak başlayacağmı hayırlısı artık uzun protokol olacak yine uzun bir süreç başlıyor:) nerde yapıracaksınız sizler?
slm özlemcim öncelikle topiğin hayırlı olsun.Ben daha önce 2 aşılama ve 3 de tüp bebek yaptıdım sonuncuda Allahıma şükürler olsun meleğime kavuştum şimdi tekrar anne olabilmem için eylül yada ekim ayında yeniden tedaviye başlayacağım bu yüzden aranıza katılmak istedim benide aranıza kabul edersiniz umarıma.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.a.s
Amin canım inşallah hepimizin tutar da bu güzel haberleri birlikte paylasırız.İyi haberlerini bekliyoruz.Bizler tedbirlerimizi alıyoruz takdirde Rabbimden.Dualarım seninle bu gün kandil birbirimiz için dua etmeyi unutmayalım arkadaşlar.Şimdiden kandillerinizi kutluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?