Eylülde tüp bebek yaptıracaklar buraya...

ozlem sana cok katılıyorum
rabbım sınıyor
belkıde burda sabırla ona bınlerce kez sukurler edısımızın mukafatını
bıze dıger dunyada verecektır
aslında hıc bır sey dusunmeye degmez
rabbımın kudretınden sual sorulmaz

merhaba.

eğer bir aksilik olmazsa ben de eylül de dondurulmuş embriyolarımdan biriyle tekrar deneyeceğim, inşallah bu defa tutar ve benimle kalır :)

hakkında hayırlısı olsun canım ıns dıledıgın gıbı olurhersey aramıza hosgeldınnnnn
merhaba.

eğer bir aksilik olmazsa ben de eylül de dondurulmuş embriyolarımdan biriyle tekrar deneyeceğim, inşallah bu defa tutar ve benimle kalır :)

kımse yokmmu kızlar ramazana gelıyo dıyemı acaba kımse yok

özlemcim merhaba, bende ramazan sonrası tüp bebek çalışmalarına başlayacağım artık, ben ege üniversitesini düşünüyorum..aslında şimdiden arayıp randevu alsammı diye aklımdan geciyor, yarın arayıp bi konuşacağım..Allahım sonumuzu hayr etsin.sen nerede yaptırıyorsun?

hade hayırlı sonuclarlan gel ınşşşşşşşş

slm kizlar!
...eee o zaman bende ekleneyim size, bende insallah eylülün sonu ekimin basinda dondurulmuslar ile tekrar deniyecem, bu dördüncü denemem olacak. Ilk denememiz hic tutmamisdi, ikinci ve ücüncü tuttu ama malesef her ikisinide bir aylik kayp ettim. Bu sefer insallah kayp etmem onlari. Allahim herkesin gönlüne göre versin. Biliyorumki allahü teala heppimize ne zaman nasip ederse o zaman verecek bize yavrularimizi, o zamana kadar sabretmeyi ögrenmeliyiz...isyana düsmemeliyiz, söylemesi kolay biliyorum ama hersey allahü tealanin elinde...
sizler hangi hastanede tedavi görüyorsunuz?

merhaba kizlar dedigim gibi ben agustos adetimin 21ci gün basliyorum eylül basi olur benimki uzun protokol.
Sizin protokol kisa mi uzun mu ?
Benim esimin spermleri donduruldu

kısa ıle uzun protokl arasında fark varmı yanı hangısı daha ııı

onu dr senın yumurtalık rezervının durumuna gore belırlıyor canım. her kes ıcın ıyı olan farklı dır. bende ılk ıkı tedavı ıkısa prt. uygulandı sadece 1er tane embrıyo elde edıldı.
3. denememde uzun uygulandı ve daha kalıtelı 5 embrıyo elde edıldı. her bunye farklı cevap verıyor protokollere. offff hersey nekadar belırsız.bilmiyorumkismile

Merhaba
bende eylül ayınnda2.deneme olarak başlayacağmı hayırlısı artık uzun protokol olacak yine uzun bir süreç başlıyor:) nerde yapıracaksınız sizler?

slm özlemcim öncelikle topiğin hayırlı olsun.Ben daha önce 2 aşılama ve 3 de tüp bebek yaptıdım sonuncuda Allahıma şükürler olsun meleğime kavuştum şimdi tekrar anne olabilmem için eylül yada ekim ayında yeniden tedaviye başlayacağım bu yüzden aranıza katılmak istedim benide aranıza kabul edersiniz umarıma.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.a.s

merhaba canım hosgeldın aramıza...ben bornova sifada yaptırıyorum benımde bırıncı denemem bazen kendımı cok guclu hıssedıyorum bazende basaramayacakmısım gıbı gelıyo bılmıyorum bu ara bıraz tuhafım yanıııı ALLAHIM HAYIRLISINI NASIP ETSIN INS HERSEYI GONLUNE GORE VERSIN canım artık bu tapık bızım bol bol yazısırız sevgılerrropuyorumnanaktan
Merhaba
bende eylül ayınnda2.deneme olarak başlayacağmı hayırlısı artık uzun protokol olacak yine uzun bir süreç başlıyor:) nerde yapıracaksınız sizler?

selam canım sende hosgeldın aramıza ayyyyy n kadar guzel senın duaların kabul olmus melegıne kavusmusssun allah bagıslasın ıns 4 de tutar ıkıncı melegınede kavusursun bende ılac kullanıyordum kıstım vardı bu hafta salı yada carsamba gıderım durumum ıyıce bellı olacak ıns kaybolmustur aslında bnde cok kaptırmamaya calısıyorum ama olmuyo ıseverıyorum kendımı daha cok bılıyorum kı hersey nasıp bız sadece elımızden gelenı yapıyoruz gerısı ALLAHA kalmıs yanı nasıp ıns ugurlu bı topık olur ve hepımız meleklerımıze kavusuruz hayırlısıyla...bu hafta benım ıcın dua edın lutfen artık guzel bısey duymak ıstıyorum....:Saruboceq:

Amin canım inşallah hepimizin tutar da bu güzel haberleri birlikte paylasırız.İyi haberlerini bekliyoruz.Bizler tedbirlerimizi alıyoruz takdirde Rabbimden.Dualarım seninle bu gün kandil birbirimiz için dua etmeyi unutmayalım arkadaşlar.Şimdiden kandillerinizi kutluyorum.

sagolasın canım allah razı olsun....benımde dualarım hepımızle beraberrropuyorumnanaktan

kızlarrrr hepınızın kandılını kutluyorummmm bu mubarek gunde ıns butun dualarımız kabul olur hayırlısıyla bırer bırer guzel haberler vermeyı nasıp eder rabbım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…