ayyyyy kızlar ben cok bunaldım burası cok sıcakkkk oldu....bıde benım ıcın cok dua edın bu hafta hersey bellı olacak ıns guzel haberler verrım sızeeeeee...
hakkında hayırlısı olsun cnm, rabbim tez zamanda yollasın meleğini..şu mubarek günün hürmetine..:Saruboceq:
ayyy sagolasın canım ya ıns nasıl ıstıyorum bır bılsen hersey nasıp bılıyorum ama ınsan engel olamıyo duygularına veee benım hıkayelerım hep yarım kaldı ....ruyalarımın en guzel yerınde hep uyandım...bu sefer sonuna kadar yasamak ıstıyorum hayırlısıyla....allahım okadar buyuk kı bızden annelıgı esırgemez dıyorum o bızım uzulmemız hıc ıster mı tasıyamayacagımız yuk vermez dıyorum ve bırgun bızım ıcınde bır melek gonderır dıyorum...sen dualarımızı kabul et ya rabbım...
Sen moralini bozma canım inşallah bu kez yarım kalmayacak sonuna kadar mutluluğunu yaşarsın umarım birbirimize dua edelim
ozlem ruyalrının gerceklesmesı dılegıylen
Kızlar ramazan sonrasına istiyordum ama dün regl olunca birden altüst oldum, az önce randevu aldım tüp bebek için 11 ağustosa randevu verdiler...tamda ramazanın ilk günü, eşim pek memnun olmadı ama hayırlısı...
sağolun kızlar, zaten hemen tedaviye başlanmaz diye düşünüyorum..elimdeki tetkik sonuçları muhtemelen iş görmez diyip tekrar tahlil vs isticekler, üniversite hastaanelerinde biraz uzuyor galiba işlemler...hayırlısı...
feslegencıgım sen nerde yaptıracaksın egede mııı?
merhaba arkadaşlar.
benim haziranda ilk micro denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı. biz de bir aksilik çıkmazsa inşallah eylülde tekrar denemeyi düşünüyoruz. tabi dondurulmuş embriyolarım var 2 tane ama korkuyorum ya çözülmezlerse, ya bir problem olursa diye. sonuçta taze taze tutmadı, bunla ne olur ... Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Allah razı olsun canım, inşallah gelir ve kalır bu defa. tekil konuşuyorum çünkü bu insafsız yasa yüzünden tekrar tek embriyo transfer edilecek. ne diyim kısmet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?