tupemı gececeksınız sımdı sız hemen
kısa mı uzun mu adetımın ılk gunu hormonlardan kara verecekmıs...ben kısadan yanayım ama tabııı dr um kara verecek..
özlemcim çok sevindim hadi hayırlısı, inşallah güzel haberlerle bizi sevindirirsin. rabbim hepimize yardımcı olsun. ana olmayı hapimize nasip etsin. inşallah...
yasın kac ozlem
özlemcim çok sevindim hadi hayırlısı, inşallah güzel haberlerle bizi sevindirirsin. rabbim hepimize yardımcı olsun. ana olmayı hapimize nasip etsin. inşallah...
zamanda gecmez artık hep boyle olur gecmesını ıstedıgın zamanlar hep yavas gecer....transverden sonrakı zaman hıc gecmez herhalde..ama sonuna kadar dayanacagım hıc test yapmadan...
amin canım inş. hepimizin sonuçları güzel olur hepimiz aynı zamanda kavuşuruz bebişlerimize... :ecrin_bebek:hayırlısı olsun uhdecim, bende senin gibiyim karışık duygular içersindeyim..benimde ,ilk olucak..Allahım hayırlısıyasa kavuştursun..
kistin kaybolması çok güzel özlem inş. bu tedavin son olur ve bebişini alırsın kucagına..:CüvCüv:kızlar benım kıstım kaybolmus.....allahın ıznıyle agustos sonu baslıyorummmmmmm...
bende test yapmıcam
karar aldım
ıdrar testınde hep hamıle cıkıpra kantahlılınde
hamıle olmayanların sayısıda cok
dun bırıde tup bebek yaptıran
ıdrarda hamıle cıkmamıs
kanda cıkmıs sadece
o yuzden zamnsız bır sekılde sevınıp vede uzulmeye gerek yok
kızlar benım kıstım kaybolmus.....allahın ıznıyle agustos sonu baslıyorummmmmmm...
Selam kızlar...ben de uzun protokolle temmuzda başladım iğnelere lucrin kullanıyorum...doğum kontrol hapım dün bitti..regl olunca gonal f ebaşlayacağım sanırım ağustosun 20 lerinde transferim olacak...ilk tüp bebek denemem daha önce 2 kere aşılama yaptırdım olmadı.onun öncesinde de 4-5 ay klomen kullanıp çatlatma iğnesiyle falan denedik gene olmadı...1 kere de tüp bebek yaptırırım olmazsa bir daha yaptırmam diyordum ama o kadar çok insan okudum ki burada ...o yüzden erken pes etmeyeceğim...eşimde bir problem yok...benim tek yumurtalığım yok 1 yıl önce alındı çok fazla çikolata kistim var ve rahim duvarım da normalden 1-2 cm inceymiş ...garip ama kendimi çok iyi hissediyorum.normalde herşeye üzülüp ağlayan ben bu sefer çok güçlü gibiyim ve umarım sonuna kadar da böyle devam eder.Allah hepimizin yardımcısı olsun.hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...
canım allah yolunu acık etsın ıns...emeklerını karsılıgını en kısa surede alırsın ıns pes etmek yok tabıkı burda defalarca tedavı olan arkadaslarımız var ve hıc yımadılar allah buyuk ıns senın melegını sana gonderır...hayırlı haberlerını beklıyorum canım..
sagol canım sanırım ılk ben baslıyorum agustos sonu baslıyoruz kısmetse cok stres oluyorum bıran once olsa bıtse kasılıyorum dusundukce benımde tup bebek ılk defe deneyecegım...ıns hayırlısıyla gelır MELEGIM...hep beraber guzel haberler alırızzz..kan tahlıllerım var onları yaptıracagız esımle adetımden sonraymıs sanırım bıkac gun sonr onun ıcın kan verecegız bırde folık plasa basladım gunde 3 kere aşlıyorum kolayıda dun bıraktımmmm vedalastık...laf aramızda cok severım..
Selam kızlar...ben de uzun protokolle temmuzda başladım iğnelere lucrin kullanıyorum...doğum kontrol hapım dün bitti..regl olunca gonal f ebaşlayacağım sanırım ağustosun 20 lerinde transferim olacak...ilk tüp bebek denemem daha önce 2 kere aşılama yaptırdım olmadı.onun öncesinde de 4-5 ay klomen kullanıp çatlatma iğnesiyle falan denedik gene olmadı...1 kere de tüp bebek yaptırırım olmazsa bir daha yaptırmam diyordum ama o kadar çok insan okudum ki burada ...o yüzden erken pes etmeyeceğim...eşimde bir problem yok...benim tek yumurtalığım yok 1 yıl önce alındı çok fazla çikolata kistim var ve rahim duvarım da normalden 1-2 cm inceymiş ...garip ama kendimi çok iyi hissediyorum.normalde herşeye üzülüp ağlayan ben bu sefer çok güçlü gibiyim ve umarım sonuna kadar da böyle devam eder.Allah hepimizin yardımcısı olsun.hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...
evet pes etmeyeceğim canım...inşallah hepimizin meleği en kısa zamanda gelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?