Eylülde tüp bebek yaptıracaklar buraya...

kısa mı uzun mu adetımın ılk gunu hormonlardan kara verecekmıs...ben kısadan yanayım ama tabııı dr um kara verecek..

özlemcim çok sevindim hadi hayırlısı, inşallah güzel haberlerle bizi sevindirirsin. rabbim hepimize yardımcı olsun. ana olmayı hapimize nasip etsin. inşallah...

sagol canım benım....amın ıns canım...aslında cok takmamaya calısıyorum ama yapamıyorum hayırlısı ıns bu sefer yuzum guler....
özlemcim çok sevindim hadi hayırlısı, inşallah güzel haberlerle bizi sevindirirsin. rabbim hepimize yardımcı olsun. ana olmayı hapimize nasip etsin. inşallah...

zamanda gecmez artık hep boyle olur gecmesını ıstedıgın zamanlar hep yavas gecer....transverden sonrakı zaman hıc gecmez herhalde..ama sonuna kadar dayanacagım hıc test yapmadan...

zamanda gecmez artık hep boyle olur gecmesını ıstedıgın zamanlar hep yavas gecer....transverden sonrakı zaman hıc gecmez herhalde..ama sonuna kadar dayanacagım hıc test yapmadan...

bende test yapmıcam
karar aldım
ıdrar testınde hep hamıle cıkıpra kantahlılınde
hamıle olmayanların sayısıda cok
dun bırıde tup bebek yaptıran
ıdrarda hamıle cıkmamıs
kanda cıkmıs sadece
o yuzden zamnsız bır sekılde sevınıp vede uzulmeye gerek yok

hayırlısı olsun uhdecim, bende senin gibiyim karışık duygular içersindeyim..benimde ,ilk olucak..Allahım hayırlısıyasa kavuştursun..
amin canım inş. hepimizin sonuçları güzel olur hepimiz aynı zamanda kavuşuruz bebişlerimize... :ecrin_bebek:
kızlar benım kıstım kaybolmus.....allahın ıznıyle agustos sonu baslıyorummmmmmm...
kistin kaybolması çok güzel özlem inş. bu tedavin son olur ve bebişini alırsın kucagına..:CüvCüv:

haklısın esra o hüsranı bende yaşadım idrar testinde hamile görünüyodum kan testinde çıkmadı ne büyük yıkıntı oluyor anlatamam. inş. hepimiz için bu son tedavimiz olurda bir an evvel kavuşuruz bebişlerimize:Saruboceq:

Selam kızlar...ben de uzun protokolle temmuzda başladım iğnelere lucrin kullanıyorum...doğum kontrol hapım dün bitti..regl olunca gonal f ebaşlayacağım sanırım ağustosun 20 lerinde transferim olacak...ilk tüp bebek denemem daha önce 2 kere aşılama yaptırdım olmadı.onun öncesinde de 4-5 ay klomen kullanıp çatlatma iğnesiyle falan denedik gene olmadı...1 kere de tüp bebek yaptırırım olmazsa bir daha yaptırmam diyordum ama o kadar çok insan okudum ki burada ...o yüzden erken pes etmeyeceğim...eşimde bir problem yok...benim tek yumurtalığım yok 1 yıl önce alındı çok fazla çikolata kistim var ve rahim duvarım da normalden 1-2 cm inceymiş ...garip ama kendimi çok iyi hissediyorum.normalde herşeye üzülüp ağlayan ben bu sefer çok güçlü gibiyim ve umarım sonuna kadar da böyle devam eder.Allah hepimizin yardımcısı olsun.hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...

canım allah yolunu acık etsın ıns...emeklerını karsılıgını en kısa surede alırsın ıns pes etmek yok tabıkı burda defalarca tedavı olan arkadaslarımız var ve hıc yımadılar allah buyuk ıns senın melegını sana gonderır...hayırlı haberlerını beklıyorum canım..

evet pes etmeyeceğim canım...inşallah hepimizin meleği en kısa zamanda gelir...

hayırlısı olsun cnm, Allahım sonunda hayırlı haberler almayı nasip etsin, çabalarınızı boşa çıkarmasın inş... bu arada ben folic içmiyorum bayadır, tekrar başlasammıki diye düşündüm şimdi bilmiyorumkismile

hoşgeldin cnm aramıza, tedavin hayırlı olsun.inşallah meleğin tez zamanda gelir yuvanıza..Allahım kucaklarınızı boş bırakmasın...

gunaydın kızlar....benım 10 gunum kaldı sanırım adetıme start verıldı sankı...karafeslegen canım bence basla folıge...tedavııı yakındamıydııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…