evet canım malesef öyle. 3. denemeye kadar tek embriyo. inşallah 2. tutar diyorum ne diyim...
tek embriyo bölünerek ikize hamile olanlar da var diye okudum burda ama ben biri olsun da öpüp başıma koyucam canım :) amiiin Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin, bizleri de içlerinden ayırmasın...
selam kızlarrrr nasılsınız ADAEGE canım sevındım senın adına ıns hersey yolunda gıder benım adatım geldı yarın yada obur gun dr gıdecegım ayyy bı heyecan bastı sımdıden bende panık atakda var esım tedırgın oluyo cok...ıns ıyı haberler alırım kıstım ne durumda acaba....ayrıca bu tek embrıyo olayıda cok sınır bozucu sansımız tamamen azaldıııı tup bebek hem masraflı hem yorucu bır surec bence bu yasa ılac fırmalarını cebını doldurmakdan baska bısey deyılll
merhaba arkadaşlar bende ekim ayı başında dondurulmuşlarımla ikinci denememizi yapacağız. ilkinde daha olumsuzdum iki gün önce sonucumu aldım negatif, çok üzüldüm çok ağladım..
birkaç saattir burada yazılanları okudum kendimi anlattım şimdi daha iyiyim. ikinciden daha ümitliyim inşallah olacak bu sefer. rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
benim de eylülde 3.denemem olacak inş.ağustos sonu adetim,uzun protokol olacak yine.
merhaba arkadaşlar,
bende eylül yada ekim ayında ilk kez başlayacagım tüp bebek yolculuğuna, her ne kadar korksamda sonucunda mutlu olacagım düşüncesi beni heyecanlandırıyor..
Allahım isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin bebişini :Saruboceq:
kızlar benım kıstım kaybolmus.....allahın ıznıyle agustos sonu baslıyorummmmmmm...
sagolcanı m ya cok tesekkurler...ıns hersey yolunda gıderrrrrr
özlemcim çok güzel haber, hadi hayırlısı olsun..ilk sen başlıyorsun o zaman. takipteyiz..bebişin hayırlısıyla konsun göbüşüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?