Eylülde tüp bebek yaptıracaklar buraya...

evet canım malesef öyle. 3. denemeye kadar tek embriyo. inşallah 2. tutar diyorum ne diyim...

inşallah tutar cnm ya..ikiz olur diye heves etmiştim bende kendimce..neyse tek bebek olması daha sağlıklı tabi..Allahım uğraşlarımızı boşa çıkarmasın..

tek embriyo bölünerek ikize hamile olanlar da var diye okudum burda ama ben biri olsun da öpüp başıma koyucam canım :) amiiin Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin, bizleri de içlerinden ayırmasın...

selam kızlarrrr nasılsınız ADAEGE canım sevındım senın adına ıns hersey yolunda gıder benım adatım geldı yarın yada obur gun dr gıdecegım ayyy bı heyecan bastı sımdıden bende panık atakda var esım tedırgın oluyo cok...ıns ıyı haberler alırım kıstım ne durumda acaba....ayrıca bu tek embrıyo olayıda cok sınır bozucu sansımız tamamen azaldıııı tup bebek hem masraflı hem yorucu bır surec bence bu yasa ılac fırmalarını cebını doldurmakdan baska bısey deyılll

sağol canım inşallah sende de herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun. haydi o zaman hayırlısı olsun diyelim, güzel başlasın ve güzel devam etsin inşallah herşey.

ilaç firmaları azcık daha para kazansın yasayı geri çekerler zaten, niyet çok açık ortada... söylenecek çok şey var ama burası yeri değil!!!!

kızlar bu yasayla ılgılı haberler var mı kulagına gelen yada bı yerlerde okudugunuzzz gerı cekılebılırmıymıs acaba

merhaba arkadaşlar bende ekim ayı başında dondurulmuşlarımla ikinci denememizi yapacağız. ilkinde daha olumsuzdum iki gün önce sonucumu aldım negatif, çok üzüldüm çok ağladım..
birkaç saattir burada yazılanları okudum kendimi anlattım şimdi daha iyiyim. ikinciden daha ümitliyim inşallah olacak bu sefer. rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

allh hepımızın yardımcısı olsun canm

merhaba arkadaşlar,
bende eylül yada ekim ayında ilk kez başlayacagım tüp bebek yolculuğuna, her ne kadar korksamda sonucunda mutlu olacagım düşüncesi beni heyecanlandırıyor..
Allahım isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin bebişini :Saruboceq:

hayırlısı olsun uhdecim, bende senin gibiyim karışık duygular içersindeyim..benimde ,ilk olucak..Allahım hayırlısıyasa kavuştursun..

kızlar benım kıstım kaybolmus.....allahın ıznıyle agustos sonu baslıyorummmmmmm...

özlemcim çok güzel haber, hadi hayırlısı olsun..ilk sen başlıyorsun o zaman. takipteyiz..bebişin hayırlısıyla konsun göbüşüne

sagol canım sanırım ılk ben baslıyorum agustos sonu baslıyoruz kısmetse cok stres oluyorum bıran once olsa bıtse kasılıyorum dusundukce benımde tup bebek ılk defe deneyecegım...ıns hayırlısıyla gelır MELEGIM...hep beraber guzel haberler alırızzz..kan tahlıllerım var onları yaptıracagız esımle adetımden sonraymıs sanırım bıkac gun sonr onun ıcın kan verecegız bırde folık plasa basladım gunde 3 kere aşlıyorum kolayıda dun bıraktımmmm vedalastık...laf aramızda cok severım..
özlemcim çok güzel haber, hadi hayırlısı olsun..ilk sen başlıyorsun o zaman. takipteyiz..bebişin hayırlısıyla konsun göbüşüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…